Bob Dishy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bob Dishy
(Robert Dishy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec

Bob Dishy - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.1.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bob Dishy 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Bob Dishy
datum narození 12.1.1934
(herec, instagram)

Bob Dishy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Mozart in the Jungle (TV seriál)
(2010) - Spravedlnost v krvi (TV seriál)
(2008) - Bláznovství
(2006) - A Broken Sole
(2005) - Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(2004) - Riskni to s Polly
(2000) - Welcome to New York (TV seriál)
(2000) - Labor Pains
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Ryba ve vaně
(1999) - Judy Berlin
(1997) - Z džungle do džungle
(1994) - Thicker Than Blood: The Larry McLinden Story
(1994) - Don Juan DeMarco
(1993) - My Boyfriend's Back
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Svatba, nebo pohřeb
(1992) - Flying Blind (TV seriál)
(1992) - Ďábelská frekvence
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Případy otce Dowlinga (TV seriál)
(1987) - Critical Condition
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Brighton Beach Memoirs
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1982) - Autor! Autor!
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1980) - Prezident a jeho rodina
(1980) - Poslední manželství v Americe
(1979) - Mrs. Columbo (TV seriál)
(1978) - A.E.S. Hudson Street (TV seriál)
(1976) - Velký autobus
(1976) - Columbo: Kouzelné alibi
(1976) - Alice (TV seriál)
(1975) - McCoy (TV seriál)
(1975) - A kdo ji zabije teď?
(1974) - It Couldn't Happen to a Nicer Guy
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1972) - Columbo: Džungle ve skleníku
(1971) - Great Performances
(1971) - Story Theatre (TV seriál)
(1971) - The Police
(1971) - All in the Family (TV seriál)
(1970) - Milenci a další cizinci
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1969) - The Movie Game
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - Arsenic and Old Lace
(1967) - The Tiger Makes Out
(1967) - Damn Yankees!
(1966) - That Girl (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1964) - That Was the Week That Was
(1958) - The Garry Moore Show

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.1.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bob Dishy 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bob Dishy - herec

se narodil 12.1.1934 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bob Dishy

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Bob Dishy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
21°36’
 
LunaLuna:
Střelec
8°22’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°51’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
23°27’
 
MarsMars:
Vodnář
12°04’
 
JupiterJupiter:
Váhy
22°10’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
15°39’
 
UranUran:
Beran
23°30’
 
NeptunNeptun:
Panna
12°09’
R
PlutoPluto:
Rak
23°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
20°58’
R
Černá LunaLilith:
Rak
9°11’
 
CheirónCheirón:
Býk
29°12’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »