Bob Dylan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bob Dylan
(Robert Allen Zimmerman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
24.5. 1941 - 21:05h
Místo:
Duluth, Minnesota
Země:
Věk:
77 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák

Bob Dylan - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
24.5.1941 - 21:05  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.5.1941 - 03:05  
US, Duluth:
46°47' s.š., 92°6' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bob Dylan 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bob Dylan
datum narození 24.5.1941
(zpěvák, instagram)

Bob Dylan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Bob Dylan: Visions of Johanna (hudební videoklip)
(2015) - Bob Dylan - The Night We Called It a Day (hudební videoklip)
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Steve Jobs
(2013) - Born in Chicago
(2013) - Beatníci
(2013) - Americká 60. léta (TV seriál)
(2012) - Duquesne Whistle (hudební videoklip)
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - Bob Dylan and the Band: Down in the Flood
(2011) - George Harrison: Living in the Material World
(2010) - Paul McCartney Really Is Dead: The Last Testament of George Harrison
(2009) - Bob Dylan - It Must Be Santa (hudební videoklip)
(2009) - Beyond Here Lies Nothin' (hudební videoklip)
(2009) - Michael Douglas: Pocta za celoživotní dílo
(2009) - The People Speak
(2008) - The Power of Their Song: The Untold Story of Latin America's New Song Movement
(2008) - Sedm epoch rocku (TV seriál)
(2008) - Johnny Cash's America
(2008) - How the West Was Lost
(2008) - Andy Warhol - Silver Factory (TV seriál)
(2007) - 65 Revisited
(2007) - The True History of the Traveling Wilburys
(2007) - Tom Petty and the Heartbreakers: Running Down a Dream
(2007) - Pete Seeger: The Power of Song
(2007) - The Other Side of the Mirror: Bob Dylan at the Newport Folk Festival
(2007) - Bob Dylan: Greatest Hits
(2007) - Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
(2006) - Gotta Serve Somebody: The Gospel Songs of Bob Dylan (koncert)
(2006) - Andy Warhol: A Documentary Film
(2005) - Bob Dylan
(2004) - Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade
(2003) - Inkognito
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Příběh pop music (TV seriál)
(2000) - Bob Dylan - Things Have Changed (hudební videoklip)
(1999) - The Source: The Story of the Beats and the Beat Generation
(1999) - Eric Clapton & Friends in Concert
(1999) - Look Back, Don't Look Back
(1997) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1996) - Mastercard Masters of Music Concert for the Prince's Trust (koncert)
(1995) - Woodstock '94
(1995) - Sinatra: 80 Years My Way
(1995) - Rock & Roll (TV seriál)
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 4
(1995) - Antologie Beatles (TV seriál)
(1994) - The Great Music Experience
(1993) - Willie Nelson: The Big Six-0 (koncert)
(1993) - Bob Dylan: 30th Anniversary Concert Celebration (koncert)
(1992) - Gomorron
(1991) - Leyendas de la guitarra
(1990) - Hra s ohněm
(1989) - Unplugged (TV seriál)
(1988) - P.O.V. (TV seriál)
(1987) - Hearts of Fire
(1986) - Sun City/The Making of Sun City
(1986) - Hard to Handle
(1986) - An All-Star Celebration Honoring Martin Luther King Jr. (koncert)
(1986) - Bob Dylan in Concert
(1985) - We Are the World (koncert)
(1985) - Live Aid (koncert)
(1978) - Renaldo and Clara
(1978) - Poslední valčík (koncert)
(1976) - Hard Rain (koncert)
(1973) - Pat Garrett a Billy Kid
(1972) - Eat the Document
(1972) - The Concert for Bangladesh (koncert)
(1969) - Johnny Cash! The Man, His World, His Music
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Neohlížej se
(1967) - Festival
(1964) - The Times They Are A-Changing

Bob Dylan - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Bob Dylan - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Bob Dylan - Knihy
Bob Dylan - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.5.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bob Dylan 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bob Dylan - zpěvák

se narodil 24.5.1941 ve městě Duluth, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bob Dylan

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Bob Dylan
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
3°30’
6
 
LunaLuna:
Býk
21°30’
5
 
MerkurMerkur:
Blíženci
23°02’
7
 
VenušeVenuše:
Blíženci
12°59’
6
 
MarsMars:
Ryby
5°58’
2
 
JupiterJupiter:
Býk
29°40’
5
 
SaturnSaturn:
Býk
20°04’
5
 
UranUran:
Býk
26°37’
5
 
NeptunNeptun:
Panna
24°56’
9
 
PlutoPluto:
Lev
2°22’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
28°32’
9
 
Černá LunaLilith:
Býk
8°36’
4
 
CheirónCheirón:
Rak
27°50’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
2°19’
1
Domy:
Střelec
20°19’
Blíženci
20°19’
2:
Kozoroh
28°46’
8:
Rak
28°46’
3:
Ryby
12°40’
9:
Panna
12°40’
Beran
17°51’
Váhy
17°51’
5:
Býk
13°05’
Štír
13°05’
6:
Blíženci
2°42’
Střelec
2°42’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
19°05’
11
Slun./Luna:
Býk
27°30’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »