Bob Gunton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bob Gunton
(Robert Patrick Gunton Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.11. 1945 - 12:44h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Bob Gunton - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
15.11.1945 - 12:44  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.11.1945 - 20:44  
US, Santa Monica:
34°1' s.š., 118°29' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bob Gunton 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Bob Gunton
datum narození 15.11.1945
(herec, instagram)

Bob Gunton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Gettysburg Address
(2016) - The List
(2015) - 33 životů
(2015) - Daredevil (TV seriál)
(2014) - Mountain Top
(2013) - Live at the Foxes Den
(2013) - Jimmy
(2013) - Hra na hraně
(2013) - Highland Park
(2013) - Decoding Annie Parker
(2012) - Moje letní prázdniny
(2012) - Argo
(2011) - Sejmout zabijáka
(2011) - Obhájce
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2011) - Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
(2010) - The Trial
(2009) - Milionový lékař (TV seriál)
(2008) - II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)
(2008) - 24 hodin: Vykoupení
(2008) - Projekt LAZAR
(2008) - Player 5150
(2008) - The Least of These
(2007) - Zmatená duše
(2007) - Zlověstné ticho
(2007) - Pandemie
(2007) - Okamžik zlomu
(2007) - Odvlečen
(2007) - Imperfect Union
(2006) - Věřte mi
(2005) - Fur on the Asphalt: The Greg the Bunny Reunion Show
(2004) - Zrazení Krista
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Ichabod!
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Detektív (TV seriál)
(2003) - Dallas 362
(2002) - Plnou parou vzad!
(2002) - Pakt
(2002) - Greg the Bunny (TV seriál)
(2001) - Shawshank: The Redeeming Feature
(2001) - 61*
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Nebezpečná partie
(2001) - Když Billie porazila Bobbyho
(2000) - Milenky v akci
(2000) - Dokonalá bouře
(1999) - Netopýři
(1999) - Bats Abound
(1998) - Doktor Flastr
(1997) - Půlnoc v zahradě dobra a zla
(1997) - Prokletá farma
(1997) - Changing Habits
(1997) - Elvis Meets Nixon
(1997) - Černá kavalérie
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - The Siege at Ruby Ridge
(1996) - Operace: Zlomený šíp
(1996) - Glimmer Man
(1995) - Ve jménu cti
(1995) - Královská ryba
(1995) - Dolores Claiborneová
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1995) - Ace Ventura 2: Volání divočiny
(1994) - Vykoupení z věznice Shawshank
(1994) - Roswell
(1993) - Vrah z Heartlandu
(1993) - Táta lump
(1993) - Divoké palmy (TV seriál)
(1993) - Demolition Man
(1992) - Svůdník
(1992) - Sinatra
(1992) - Ned Blessing: The True Story of My Life
(1992) - Jennifer 8
(1992) - Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster
(1992) - Bdělé oko veřejnosti
(1991) - A Woman Named Jackie (TV seriál)
(1991) - Perry Mason: Případ skleněné rakve
(1991) - Operace Žralok
(1991) - Něco tomu chybí
(1991) - JFK
(1990) - Soud
(1990) - Nevěsta v černém
(1989) - Unconquered
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Glory
(1989) - Cookie
(1988) - Forever James Dean
(1988) - Hothouse (TV seriál)
(1987) - Sukničkář
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Matewan
(1986) - Adam: His Song Continues
(1985) - Static
(1985) - Finnegan Begin Again
(1984) - Comedy Zone
(1982) - Lois Gibbs and the Love Canal
(1981) - Bankovní převod
(1980) - The 34th Annual Tony Awards

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.11.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bob Gunton 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bob Gunton - herec

se narodil 15.11.1945 ve městě Santa Monica, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bob Gunton

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Bob Gunton
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
23°08’
9
 
LunaLuna:
Beran
0°11’
1
 
MerkurMerkur:
Střelec
15°17’
10
 
VenušeVenuše:
Štír
4°27’
8
 
MarsMars:
Lev
0°58’
6
 
JupiterJupiter:
Váhy
17°22’
8
 
SaturnSaturn:
Rak
24°49’
5
R
UranUran:
Blíženci
16°19’
4
R
NeptunNeptun:
Váhy
7°47’
7
 
PlutoPluto:
Lev
11°48’
6
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°55’
5
R
Černá LunaLilith:
Štír
11°03’
8
 
CheirónCheirón:
Váhy
15°32’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
3°01’
5
Domy:
Vodnář
25°58’
Lev
25°58’
2:
Beran
9°34’
8:
Váhy
9°34’
3:
Býk
13°12’
9:
Štír
13°12’
Blíženci
8°48’
Střelec
8°48’
5:
Rak
1°17’
Kozoroh
1°17’
6:
Rak
25°03’
Kozoroh
25°03’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
17°23’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
26°40’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »