Boris Karloff wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Boris Karloff
(William Henry Pratt)

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.11. 1887 - 10:30h
Místo:
Londýn, Anglie
Země:
Věk:
† 81 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
2.2.1969 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec

Boris Karloff - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
23.11.1887 - 10:30  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.11.1887 - 10:30  
GB, Londýn:
51°27' s.š., 0°4' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Boris Karloff 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Boris Karloff
datum narození 23.11.1887
(herec, instagram)

Boris Karloff - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton
(2013) - Maska šílenství
(2010) - Skeleton Farm's Halloween Horrorshow
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2007) - Haunted Memories
(2007) - Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál)
(2003) - Extra Weird
(2003) - The Mesmerist
(2001) - Schlock! The Secret History of American Movies
(2001) - Heroes of Horror
(2000) - The American Nightmare
(1999) - Nestvůra při měsíci! Nesmrtelný příběh vlčího muže
(1999) - Mumie má nejdražší: Odhalení tradice hororu
(1998) - Historie hororu
(1994) - Abbott and Costello Meet Jerry Seinfeld
(1991) - Frankenstein: A Cinematic Scrapbook
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1979) - The Horror Show
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1972) - The Fear Chamber
(1971) - La Muerte viviente
(1971) - The Incredible Invasion
(1970) - El Coleccionista de cadáveres
(1968) - Terče
(1968) - Jack the Ripper
(1968) - House of Evil
(1968) - Curse of the Crimson Altar
(1967) - The Venetian Affair
(1967) - The Sorcerers
(1967) - Mad Monster Party?
(1966) - The Son of Frankenstein
(1966) - The Ghost in the Invisible Bikini
(1966) - How the Grinch Stole Christmas!
(1966) - Doom of Dracula
(1966) - The Daydreamer
(1965) - Hollywood My Home Town
(1965) - Die, Monster, Die!
(1964) - Mondo balordo
(1964) - Komedie plná hrůz
(1964) - Ensign Pulver
(1964) - Bikini Beach
(1963) - Tre volti della paura, I
(1963) - Strašení
(1963) - Havran
(1962) - The Paradine Case
(1962) - Out of This World (TV seriál)
(1962) - Jezinky a bezinky
(1961) - Dny vzrušení a smíchu
(1961) - Theatre '62 (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Secret World of Eddie Hodges
(1958) - Žonglér Naší Paní
(1958) - The Veil (TV seriál)
(1958) - Jack the Ripper
(1958) - Heart of Darkness
(1958) - Grip of the Strangler
(1958) - Frankenstein - 1970
(1958) - Destination Nightmare
(1958) - Corridors of Blood
(1957) - Voodoo Island
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1957) - The Lark
(1956) - The Rosemary Clooney Show
(1955) - When the Talkies Were Young
(1955) - A Connecticut Yankee
(1954) - The Best of Broadway (TV seriál)
(1954) - Sabaka
(1954) - Il Mostro dell'isola
(1954) - Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
(1953) - Screen Snapshots: Spike Jones in Hollywood
(1953) - Abbott a Costello potkávají dr. Jekylla a pana Hydea
(1952) - The Black Castle
(1952) - Colonel March Investigates
(1952) - CBS Television Workshop (TV seriál)
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Down You Go
(1951) - The Strange Door
(1950) - Masterpiece Playhouse (TV seriál)
(1949) - The Fred Waring Show
(1949) - Starring Boris Karloff (TV seriál)
(1949) - Abbott and Costello Meet the Killer, Boris Karloff
(1948) - The Eyes Have It
(1948) - The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
(1948) - Tap Roots
(1947) - Tajný život Waltera Mittyho
(1947) - Neporažená
(1947) - Lured
(1947) - Dick Tracy Meets Gruesome
(1946) - Bedlam
(1945) - Vykradač hrobů
(1945) - Isle of the Dead
(1945) - Draculův dům
(1944) - The Mummy's Curse
(1944) - The Climax
(1944) - Frankensteinův hrad
(1942) - Hedda Hopper's Hollywood No. 6
(1942) - The Boogie Man Will Get You
(1941) - Information Please No. 8
(1941) - Information Please No. 12
(1941) - The Devil Commands
(1940) - You'll Find Out
(1940) - The Mummy's Hand
(1940) - The Man with Nine Lives
(1940) - The Fatal Hour
(1940) - The Ape
(1940) - Skrytý nepřítel
(1940) - Doomed to Die
(1940) - Black Friday
(1940) - Before I Hang
(1939) - Tower of London
(1939) - The Man They Could Not Hang
(1939) - The Mystery of Mr. Wong
(1939) - Mr. Wong in Chinatown
(1939) - Frankensteinův syn
(1939) - Devil's Island
(1938) - The Invisible Menace
(1938) - Mr. Wong, Detective
(1937) - West of Shanghai
(1937) - Night Key
(1937) - Cinema Circus
(1936) - The Walking Dead
(1936) - The Invisible Ray
(1936) - Tajemství vynálezce
(1936) - Juggernaut
(1936) - Charlie Chan at the Opera
(1935) - Hollywood Hobbies
(1935) - The Raven
(1935) - The Black Room
(1935) - Frankensteinova nevěsta
(1934) - Ztracená patrola
(1934) - Rothschildové
(1934) - Gift of Gab
(1934) - Černá kočka
(1933) - The Ghoul
(1932) - Boo
(1932) - Zjizvená tvář
(1932) - Upíři v bílém
(1932) - The Old Dark House
(1932) - The Mask of Fu Manchu
(1932) - Skyscraper Souls
(1932) - Night World
(1932) - Mumie
(1932) - The Miracle Man
(1932) - The Cohens and Kellys in Hollywood
(1932) - Business and Pleasure
(1931) - Young Donovan's Kid
(1931) - U. S. 311
(1931) - Tonight or Never
(1931) - The Yellow Ticket
(1931) - The Public Defender
(1931) - The Guilty Generation
(1931) - The Criminal Code
(1931) - Sous les verrous
(1931) - Smart Money
(1931) - Pardon Us
(1931) - The Mad Genius
(1931) - The Last Parade
(1931) - King of the Wild
(1931) - I Like Your Nerve
(1931) - Graft
(1931) - Frankenstein
(1931) - Five Star Final
(1931) - Cracked Nuts
(1930) - The Utah Kid
(1930) - The Bad One
(1930) - The Sea Bat
(1930) - Mothers Cry
(1929) - The Unholy Night
(1929) - Two Sisters
(1929) - The King of the Kongo
(1929) - The Fatal Warning
(1929) - The Phantom of the North
(1929) - The Devil's Chaplain
(1929) - Burning the Wind
(1929) - Behind That Curtain
(1929) - Anne Against the World
(1928) - Vultures of the Sea
(1928) - Vanishing Rider
(1928) - Sharp Shooters
(1928) - The Little Wild Girl
(1927) - Two Arabian Knights
(1927) - The Love Mart
(1927) - Tarzan and the Golden Lion
(1927) - Soft Cushions
(1927) - The Princess from Hoboken
(1927) - The Phantom Buster
(1927) - The Meddlin' Stranger
(1927) - Let It Rain
(1926) - Valencia
(1926) - The Greater Glory
(1926) - Old Ironsides
(1926) - The Nickel-Hopper
(1926) - Muž v sedle
(1926) - Her Honor, the Governor
(1926) - The Golden Web
(1926) - Flaming Fury
(1926) - Flames
(1926) - The Eagle of the Sea
(1926) - The Bells
(1925) - The Prairie Wife

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.11.1887 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Boris Karloff 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Boris Karloff - herec

se narodil 23.11.1887 ve městě Londýn, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Boris Karloff

Dnes se narodili
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Boris Karloff
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
0°51’
10
 
LunaLuna:
Ryby
11°51’
2
 
MerkurMerkur:
Štír
18°51’
10
R
VenušeVenuše:
Váhy
14°22’
9
 
MarsMars:
Panna
23°03’
8
 
JupiterJupiter:
Štír
19°32’
10
 
SaturnSaturn:
Lev
6°30’
7
R
UranUran:
Váhy
15°40’
9
 
NeptunNeptun:
Býk
28°36’
4
R
PlutoPluto:
Blíženci
4°05’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
13°17’
7
R
Černá LunaLilith:
Beran
21°43’
3
 
CheirónCheirón:
Rak
1°02’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
17°14’
3
Domy:
Kozoroh
6°13’
Rak
6°13’
2:
Vodnář
26°15’
8:
Lev
26°15’
3:
Beran
12°37’
9:
Váhy
12°37’
Býk
11°57’
Štír
11°57’
5:
Blíženci
2°12’
Střelec
2°12’
6:
Blíženci
19°01’
Střelec
19°01’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
9°05’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
21°21’
1


Zítra slaví narozeniny
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Kája Saudek
(*1935 - 2015) malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architekt De Stijl

Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) herečka

Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992) obchodník

Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »