Boris Sagal wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Boris Sagal

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Doněck
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Boris Sagal - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
18.10.1917 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Boris Sagal 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Boris Sagal
datum narození 18.10.1917
(režisér, herec, instagram)

Boris Sagal - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1982) - World War III
(1981) - When the Circus Came to Town
(1981) - Masada (TV seriál)
(1981) - Dial M for Murder
(1980) - The Diary of Anne Frank
(1979) - Mrs. Columbo (TV seriál)
(1979) - Kate Loves a Mystery
(1979) - Ike (TV seriál)
(1978) - The Awakening Land (TV seriál)
(1978) - Angela
(1976) - Sherlock Holmes v New Yorku
(1976) - Rich Man, Poor Man (TV seriál)
(1976) - The Oregon Trail
(1976) - Mallory: Circumstantial Evidence
(1976) - Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
(1975) - Three for the Road
(1975) - The Runaway Barge
(1975) - Man on the Outside
(1975) - The Dream Makers
(1974) - Indict and Convict
(1974) - The Greatest Gift
(1974) - A Case of Rape
(1974) - Amy Prentiss (TV seriál)
(1973) - Griff (TV seriál)
(1973) - Deliver Us From Evil
(1973) - Columbo: Kandidát zločinu
(1972) - The Scarecrow
(1972) - Madigan (TV seriál)
(1972) - Columbo: Džungle ve skleníku
(1971) - The Failing of Raymond
(1971) - The D.A. (TV seriál)
(1971) - The Omega Man
(1971) - Hitched
(1971) - The Harness
(1971) - Columbo (TV seriál)
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1970) - The Movie Murderer
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1970) - Hauser's Memory
(1969) - U.M.C.
(1969) - Night Gallery
(1969) - Nálet tisícem letadel
(1969) - Letka Moskytů
(1969) - Destiny of a Spy
(1969) - D.A.: Murder One
(1968) - The Helicopter Spies
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - Dundee and the Culhane (TV seriál)
(1967) - Cimarron Strip (TV seriál)
(1966) - T.H.E. Cat (TV seriál)
(1966) - Made in Paris
(1965) - A Man Called Shenandoah (TV seriál)
(1965) - Girl Happy
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Guns of Diablo
(1963) - Twilight of Honor
(1963) - Dime with a Halo
(1962) - Sam Benedict (TV seriál)
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - 'Way Out (TV seriál)
(1961) - The Spiral Staircase
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - The Crimebusters
(1960) - Hong Kong (TV seriál)
(1960) - The Emperor's Clothes
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - Mr. Lucky (TV seriál)
(1959) - Johnny Staccato (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1958) - Mike Hammer (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)

Boris Sagal - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.10.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Boris Sagal 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Boris Sagal - režisér, herec

se narodil 18.10.1917 ve městě Doněck
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Boris Sagal

Dnes se narodili
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Boris Sagal
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
24°32’
 
LunaLuna:
Štír
22°01’
 
MerkurMerkur:
Váhy
13°30’
 
VenušeVenuše:
Střelec
7°34’
 
MarsMars:
Lev
21°37’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
10°59’
R
SaturnSaturn:
Lev
13°11’
 
UranUran:
Vodnář
19°51’
R
NeptunNeptun:
Lev
6°58’
 
PlutoPluto:
Rak
5°30’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°59’
R
Černá LunaLilith:
Panna
8°22’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°27’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Rudolph Valentino
(*1895 - 1926) herec

Česká republika Adolf Loos
(*1870 - 1933) architekt, purista

Česká republika Jiřina Šejbalová
(*1905 - 1981) herečka

Česká republika Miloslav Jágr
(*1927 - 1997) průmyslový výtvarník, malíř a ilustrátor, profesor VŠUP, režisér

Spojené státy Norman Wexler
(*1926 - 1999) spisovatel, scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »