Brent Spiner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brent Spiner
(Brent Jay Spiner)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Houston, Texas
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec, zpěvák, představitel nadporučíka Data (androida) v seriálu Star Trek

Brent Spiner - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
2.2.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brent Spiner 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Brent Spiner
datum narození 2.2.1949
(herec, zpěvák, představitel nadporučíka Data (androida) v seriálu Star Trek, instagram)

Brent Spiner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Midnight Man
(2016) - Den nezávislosti: Nový útok
(2015) - Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
(2013) - Star Trek: The Next Generation - Regeneration: Engaging the Borg
(2013) - Star Trek: From One Generation to the Next
(2013) - Requiem - A Remembrance of Star Trek: The Next Generation
(2013) - Relativity: The Family Saga of Star Trek - The Next Generation
(2013) - Ray Donovan (TV seriál)
(2013) - Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
(2012) - Stardate Revisited: The Origin of Star Trek - The Next Generation
(2012) - Reunification: 25 Years After Star Trek - The Next Generation
(2011) - Výjimeční (TV seriál)
(2011) - Fresh Hell (TV seriál)
(2010) - Young Justice (TV seriál)
(2010) - Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
(2010) - Generator Rex (TV seriál)
(2010) - The Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2008) - Suprhrdina
(2008) - Dokonalý podraz (TV seriál)
(2007) - The Guild (TV seriál)
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2006) - Comedy Central Roast of William Shatner
(2006) - Holky v balíku
(2005) - Jak sci-fi seriály změnily svět...
(2005) - Threshold (TV seriál)
(2004) - Letec
(2004) - Joey (TV seriál)
(2004) - Jack
(2003) - Identity Crisis: The Making of a Master
(2003) - Nečekaná láska
(2002) - Star Trek X: Nemesis
(2002) - Pán převleků
(2001) - My Favorite Broadway: The Love Songs (koncert)
(2001) - Hollywood Remembers Walter Matthau
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Mezi námi děvčaty
(2001) - Jmenuji se Sam
(2001) - Dobrák Dan
(2001) - Dating Service
(2001) - Ask Me No Questions
(2000) - CBS Cares
(2000) - Hele vole, kde mám káru?
(2000) - Geppetto
(1999) - South Park: Peklo na Zemi
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Černá Carmen Dorothy Dandridge
(1998) - The Best of British (TV seriál)
(1998) - Star Trek IX: Vzpoura
(1997) - Trekkies
(1997) - Tanec na vlnách
(1996) - The Daily Show
(1996) - Harry Anderson: The Tricks of His Trade
(1996) - Independence Day: The ID4 Invasion
(1996) - Star Trek VIII: První kontakt
(1996) - Srdce v oblacích
(1996) - Fenomén
(1996) - Den nezávislosti
(1995) - Královská ryba
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Deadly Games (TV seriál)
(1994) - Comic Relief VI
(1994) - Star Trek: Nová generace - Konec cesty
(1994) - Star Trek VII: Generace
(1994) - Star Trek: Nová generace - Všechno dobré...
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Gargoyles (TV seriál)
(1994) - Corrina, Corrina
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Gottschalk Late Night
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - Hlas srdce
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1989) - What's Alan Watching?
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Shocker
(1989) - Královna krásy
(1987) - Star Trek: Nová generace - Střetnutí na Farpointu
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Family Sins
(1986) - Sylvan in Paradise
(1986) - Sunday in the Park with George
(1986) - Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
(1986) - Manhunt for Claude Dallas
(1985) - Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Crime of Innocence
(1984) - Rent Control
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1983) - Mama's Family (TV seriál)
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1982) - Ladies and Gentlemen, the Fabulous Stains
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1980) - Vzpomínky na hvězdný prach
(1978) - The Paper Chase (TV seriál)
(1978) - The Dain Curse (TV seriál)
(1976) - Family (TV seriál)
(1975) - Ryan's Hope (TV seriál)
(1970) - My Sweet Charlie
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
Brent Spiner - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.2.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brent Spiner 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brent Spiner - herec, zpěvák, představitel nadporučíka Data (androida) v seriálu Star Trek

se narodil 2.2.1949 ve městě Houston, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brent Spiner

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Brent Spiner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
13°20’
 
LunaLuna:
Beran
1°26’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
13°53’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
25°09’
 
MarsMars:
Vodnář
22°40’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
17°47’
 
SaturnSaturn:
Panna
4°17’
R
UranUran:
Blíženci
26°54’
R
NeptunNeptun:
Váhy
15°05’
R
PlutoPluto:
Lev
15°25’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°43’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
21°54’
 
CheirónCheirón:
Střelec
7°14’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »