Brian Cox wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brian Cox
(Brian Denis Cox)

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.6. 1946 - 14:15h
Místo:
Dundee, Skotsko
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Brian Cox - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wright (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
1.6.1946 - 14:15  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.6.1946 - 13:15  
GB, Dundee:
56°28' s.š., 3°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brian Cox 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Brian Cox
datum narození 1.6.1946
(herec, instagram)

Brian Cox - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Vivaldi
(2016) - War and Peace (TV seriál)
(2016) - The Carer
(2016) - The Autopsy of Jane Doe
(2016) - The Jesuit
(2015) - Shakespeare in Practice: Muse of Fire
(2015) - Andrew Carnegie: Rags to Riches, Power to Peace
(2015) - The Slap (TV seriál)
(2015) - Pixely
(2015) - Killing Thyme
(2015) - The Home
(2015) - Forsaken
(2014) - X-Men: Budoucí minulost
(2014) - Scotland In A Day
(2014) - Hra (TV seriál)
(2014) - Anomálie
(2013) - Red 2
(2013) - Ona
(2013) - Cesta za snem
(2013) - Bob Servant Independent (TV seriál)
(2013) - Blumenthal
(2013) - Anna
(2013) - An Adventure in Space and Time
(2012) - Addicted to Pleasure (TV seriál)
(2012) - Volte mě!
(2012) - The Straits (TV seriál)
(2012) - Blood
(2011) - Tajemství pyramid
(2011) - Zrození Planety opic
(2011) - The Veteran
(2011) - Klíčová osoba
(2011) - Ironclad
(2011) - Exit Humanity
(2011) - Edwin Boyd
(2011) - Coriolanus
(2010) - Živý nebo mrtvý?
(2010) - Zkáza lodi Laconia
(2010) - Wide Blue Yonder
(2010) - Red
(2010) - On Expenses
(2009) - Úlovek (TV seriál)
(2009) - Tell-Tale
(2009) - Slečna Marplová: Smysluplná vražda
(2009) - Pán času: Konec času - 1. část
(2009) - Lost & Found
(2009) - Fantastický pan Lišák
(2009) - Dobré srdce
(2009) - Den trifidů (TV seriál)
(2008) - Speechless
(2008) - Red
(2008) - Louskáček
(2008) - The Escapist
(2008) - Agent Crush
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - Zodiac
(2007) - Střílej bez varování
(2007) - The Martyr's Crown
(2007) - Já a moje příšera
(2007) - Halloweenská noc
(2007) - Bourneovo ultimátum
(2007) - Bitva o planetu Terra 3D
(2006) - 50 Films to See Before You Die
(2006) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2006) - The Outsiders
(2006) - Létající Skot
(2006) - Hlava nehlava
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - Japan's War in Colour
(2005) - Adolf Hitler - Válka v barvě
(2005) - Zvláštní příběh Sherlocka Holmese a Arthura Conana Doyla
(2005) - Ztraceni: Cesta
(2005) - Noční let
(2005) - Match Point - Hra osudu
(2005) - Bláznivá olympiáda
(2004) - The Making of 'Troy'
(2004) - Troja
(2004) - Get the Picture
(2004) - Bournův mýtus
(2003) - Spike Lee's '25th Hour': The Evolution of an American Filmmaker
(2003) - The Second Uncanny Issue of X-Men! Making 'X2'
(2003) - X-Men 2
(2003) - Hřích
(2003) - Hra o smrti
(2002) - The Trials of Henry Kissinger
(2002) - Rasputin: Ďábel z masa a kostí
(2002) - Masters of Darkness: Aleister Crowley - The Wickedest Man in the World
(2002) - 25. hodina
(2002) - Tajný život princezny Diany
(2002) - Smallpox 2002: Silent Weapon
(2002) - Kruh
(2002) - Hráč
(2002) - Brouk
(2002) - Agent bez minulosti
(2002) - Adaptace
(2001) - Murder by Numbers
(2001) - Superpoldové
(2001) - Sinatra
(2001) - L.I.E.
(2001) - Aféra s náhrdelníkem
(2000) - GPTV
(2000) - Zeměpisná délka
(2000) - Spoluvina
(2000) - Sláva vítězům
(2000) - Saltwater
(2000) - Pohádky z celého světa (TV seriál)
(2000) - Norimberk
(2000) - Mambo
(2000) - The Invention of Dr. Morel
(2000) - Chytrá holka
(2000) - The Green Man of Knowledge
(1999) - Válka gangů
(1999) - The Minus Man
(1999) - Hra snů
(1998) - Případ z Poodle Springs
(1998) - Merchants of Venus
(1998) - Jak jsem balil učitelku
(1998) - Hranice zoufalství
(1997) - A New Window Pane
(1997) - Sběratel polibků
(1997) - Henry V at Shakespeare's Globe
(1997) - Boxer
(1996) - Witness Against Hitler
(1996) - Řetězová reakce
(1996) - Glimmer Man
(1996) - Dlouhý polibek na dobrou noc
(1995) - Statečné srdce
(1995) - Rob Roy
(1994) - Yo Picasso
(1994) - Velký závod
(1994) - Jutský princ
(1994) - Grushko
(1993) - L'Oeil de Vichy
(1993) - Sharpův orel
(1993) - Sharpovi střelci
(1992) - Gomorron
(1992) - Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
(1992) - Six Characters in Search of an Author
(1992) - Deceptions
(1992) - The Cloning of Joanna May
(1992) - The Big Battalions (TV seriál)
(1991) - The Lost Language of Cranes
(1991) - Červená liška
(1990) - Tajné složky
(1990) - Tajná zbraň
(1990) - Acting in Shakespearean Tragedy
(1989) - Vražda na Měsíci
(1988) - The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)
(1988) - Režie Andrej Tarkovskij
(1988) - Červený trpaslík (TV seriál)
(1988) - Beryl Markham: A Shadow on the Sun
(1987) - Enemy of the State
(1987) - Acting (TV seriál)
(1986) - Unnatural Causes (TV seriál)
(1986) - Shoot for the Sun
(1986) - The Deliberate Death of a Polish Priest
(1986) - Čtvrté patro
(1986) - Červený drak
(1985) - Florence Nightingaleová
(1984) - Pope John Paul II
(1984) - The Cantor of St Thomas's
(1983) - Král Lear
(1982) - The Privilege
(1980) - Thérèse Raquin (TV seriál)
(1980) - Hammer House of Horror (TV seriál)
(1978) - The Devil's Crown (TV seriál)
(1975) - In Celebration
(1971) - She Stoops to Conquer
(1971) - Mikuláš a Alexandra
(1968) - Scene (TV seriál)
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1965) - Thirty-Minute Theatre (TV seriál)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.6.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brian Cox 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brian Cox - herec

se narodil 1.6.1946 ve městě Dundee, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brian Cox

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Brian Cox
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
10°25’
9
 
LunaLuna:
Rak
4°12’
10
 
MerkurMerkur:
Blíženci
11°45’
9
 
VenušeVenuše:
Rak
10°06’
10
 
MarsMars:
Lev
19°36’
11
 
JupiterJupiter:
Váhy
17°42’
1
R
SaturnSaturn:
Rak
22°20’
10
 
UranUran:
Blíženci
17°07’
9
 
NeptunNeptun:
Váhy
5°54’
1
R
PlutoPluto:
Lev
9°47’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°26’
9
R
Černá LunaLilith:
Střelec
3°01’
3
 
CheirónCheirón:
Váhy
15°01’
1
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
20°36’
2
Domy:
Panna
26°49’
Ryby
26°49’
2:
Váhy
19°02’
8:
Beran
19°02’
3:
Štír
18°18’
9:
Býk
18°18’
Střelec
25°34’
Blíženci
25°34’
5:
Vodnář
3°32’
Lev
3°32’
6:
Ryby
3°42’
Panna
3°42’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
9xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
11°11’
11
Slun./Luna:
Blíženci
22°19’
9


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »