Brian Dennehy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brian Dennehy
(Brian Manion Dennehy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bridgeport, Connecticut
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
herec, režisér

Brian Dennehy - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.7.1938 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brian Dennehy 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Brian Dennehy
datum narození 9.7.1938
(herec, režisér, instagram)

Brian Dennehy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Long Day Journey
(2015) - Knight of Cups
(2015) - Cocked
(2015) - Beg the Devil
(2013) - Challenger
(2011) - Nadějný rok
(2010) - Z neoficiálních zdrojů
(2010) - Zítra snad bude líp
(2010) - Tři dny ke svobodě
(2010) - Seznamte se, Monica Velour
(2010) - Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
(2009) - Bunker Hill
(2008) - Projekt Cat City
(2008) - Oprávněné vraždy
(2007) - Trumbo
(2007) - Welcome to Paradise
(2007) - Ratatouille
(2007) - Mistři science fiction (TV seriál)
(2007) - Marco Polo
(2006) - 12 podmínek k dědictví
(2006) - Malý zázrak
(2006) - Kořeny mafie
(2005) - Přepadení 13. okrsku
(2005) - Naši otcové
(2005) - The Exonerated
(2004) - Stupeň 6: Dny totální zkázy
(2004) - Nesnáší mne
(2003) - Římské jaro paní Stoneové
(2003) - Chamtiví lháři
(2003) - Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Three's Company'
(2002) - Founding Brothers
(2002) - Drawing First Blood
(2002) - Ukradené léto
(2002) - A Season on the Brink
(2001) - Project Greenlight
(2001) - Tři slepé myšky
(2001) - Letní vzplanutí
(2001) - The Fighting Fitzgeralds (TV seriál)
(2001) - Bachař z věznice Red Rock
(2000) - Chris Farley: The E! True Hollywood Story
(2000) - Founding Fathers (TV seriál)
(2000) - Arrest & Trial (TV seriál)
(2000) - Smrt obchodního cestujícího
(2000) - Neodvolatelná mise
(2000) - Dish Dogs
(1999) - Sirény
(1999) - Silicon Towers
(1999) - Prokleté dědictví
(1999) - NetForce
(1999) - Čas lásky
(1998) - Válka v Zálivu
(1998) - Plavba smrti
(1997) - Indefensible: The Truth About Edward Brannigan
(1996) - V očistci
(1996) - Romeo a Julie
(1996) - Nostromo (TV seriál)
(1996) - Nepřípustný nátlak
(1996) - Jack Reed: Death and Vengeance
(1996) - Jack Reed: A Killer Among Us
(1996) - Cesta mrtvého muže (TV seriál)
(1995) - Tommy Boy
(1995) - Stín pochybnosti
(1995) - Jack Reed 4: Jeden z našich
(1995) - Hvězdy padají na Henriettu
(1994) - Jack Reed 3: Na dosah spravedlnosti
(1994) - Dovolená bez návratu
(1994) - Birdland (TV seriál)
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Vrah z Heartlandu
(1993) - Půlnoční film
(1993) - Prophet of Evil: The Ervil LeBaron Story
(1993) - Konečné odvolání
(1993) - Jack Reed: Odznak cti
(1993) - Foreign Affairs
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Ve hře je diamant
(1992) - Šéf
(1992) - Chyťte vraha
(1992) - Gladiátor
(1992) - Deadly Matrimony
(1992) - The Burden of Proof
(1991) - Za bílého dne
(1991) - Smrtící triky 2
(1990) - Vražda na malém městě
(1990) - Rising Son
(1990) - Pride and Extreme Prejudice
(1990) - Poslední z nejlepších
(1990) - Podezření
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Perfektní svědek
(1989) - Indio
(1989) - Georg Elser - Einer aus Deutschland
(1989) - Den první
(1988) - Otcova pomsta
(1988) - Návrat ke Sněžné řece
(1988) - Míle od domova
(1987) - Dear America: Letters Home from Vietnam
(1987) - Bestseller
(1987) - Architektovo břicho
(1987) - Africký lev
(1986) - Šek je na poště
(1986) - Smrtící triky
(1986) - Orlové práva
(1986) - Acceptable Risks
(1985) - Zámotek
(1985) - Tall Tales and Legends (TV seriál)
(1985) - Silverado
(1985) - Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
(1985) - Evergreen (TV seriál)
(1985) - Dvakrát za život
(1984) - Říční krysa
(1984) - Pigs Vs. Freaks
(1984) - Hunter
(1984) - Co jsem našel, to je moje
(1983) - The Making of 'Never Cry Wolf'
(1983) - The Making of 'Gorky Park'
(1983) - Volání vlků
(1983) - Park Gorkého
(1983) - I Take These Men
(1983) - Blood Feud
(1982) - The Making of 'First Blood'
(1982) - Star of the Family (TV seriál)
(1982) - Split Image
(1982) - Rambo: První krev
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Skokie
(1981) - The Girls In Their Summer Dresses and Other Stories by Irwin Shaw
(1981) - Fly Away Home
(1980) - The Seduction of Miss Leona
(1980) - Panenka pro štěstí
(1980) - Nezaručená zpráva o válce
(1979) - 10
(1979) - Silent Victory: The Kitty O'Neil Story
(1979) - Míle do Jericha
(1979) - Dummy
(1979) - Butch a Sundance: Začátky
(1979) - Big Shamus, Little Shamus (TV seriál)
(1978) - Ruby and Oswald
(1978) - A Real American Hero
(1978) - P.Ě.S.T.
(1978) - Pearl (TV seriál)
(1978) - Nečistá hra
(1978) - A Death in Canaan
(1977) - Napůl drsňák
(1977) - Mravenci
(1977) - Johnny, We Hardly Knew Ye
(1977) - Hledání pana Goodbara
(1971) - Great Performances

Brian Dennehy - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.7.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brian Dennehy 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brian Dennehy - herec, režisér

se narodil 9.7.1938 ve městě Bridgeport, Connecticut, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brian Dennehy

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Brian Dennehy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
16°36’
 
LunaLuna:
Střelec
12°32’
 
MerkurMerkur:
Lev
4°16’
 
VenušeVenuše:
Lev
24°29’
 
MarsMars:
Rak
21°18’
 
JupiterJupiter:
Ryby
1°44’
R
SaturnSaturn:
Beran
17°39’
 
UranUran:
Býk
16°58’
 
NeptunNeptun:
Panna
18°47’
 
PlutoPluto:
Rak
29°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
24°10’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
11°33’
 
CheirónCheirón:
Rak
3°58’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
0xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »