Carl Weathers wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Carl Weathers

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New Orleans, Louisiana
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec

Carl Weathers - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
14.1.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Carl Weathers 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Carl Weathers
datum narození 14.1.1948
(herec, instagram)

Carl Weathers - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Colony (TV seriál)
(2014) - Mysli taky jako chlap
(2013) - Toy Story of Terror
(2012) - Americké válečné lodě
(2009) - Normálka (TV seriál)
(2009) - Brothers (TV seriál)
(2008) - Phoo Action
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Bacha na balóny
(2006) - In the Ring
(2006) - Honba za lesním mužem
(2005) - The Contender
(2005) - V obležení nepřítele
(2004) - Balto 3
(2002) - Iron and Beyond
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2002) - Osm bláznivých večerů
(2001) - If It Bleeds We Can Kill It: The Making of 'Predator'
(2000) - Malý Nicky - Satan Junior
(1999) - Neviditelné komando II
(1999) - Elevator Seeking
(1997) - Michael Jackson: HIStory on Film - Volume II (hudební videoklip)
(1997) - Neviditelné komando
(1996) - Rivalové
(1995) - V žáru noci: Vázán povinností
(1995) - V žáru noci: Chci s tebou zestárnout
(1995) - OP Center
(1994) - V žáru noci: Podivná spravedlnost
(1994) - V žáru noci: Kdo byla Geli Bendlová?
(1994) - V žáru noci: Dej mi svůj život
(1992) - Hurricane Smith
(1991) - Street Justice (TV seriál)
(1990) - Dangerous Passion
(1989) - Michael Jackson - Liberian Girl (hudební videoklip)
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1988) - Action Jackson
(1987) - Predátor
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1986) - Útěk v řetězech
(1986) - Fortune Dane (TV seriál)
(1985) - Rocky IV
(1985) - Braker
(1982) - Rocky III
(1981) - Na život a na smrt
(1979) - Rocky II
(1978) - Oddíl 10 z Navarone
(1978) - The Bermuda Depths
(1977) - The Hostage Heart
(1977) - Napůl drsňák
(1977) - Blízká setkání třetího druhu
(1976) - Rocky
(1976) - The Four Deuces
(1975) - Friday Foster
(1975) - Bucktown, město zločinu

Carl Weathers - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Carl Weathers - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.1.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Carl Weathers 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Carl Weathers - herec

se narodil 14.1.1948 ve městě New Orleans, Louisiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Carl Weathers

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Carl Weathers
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
23°14’
 
LunaLuna:
Vodnář
27°43’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
0°07’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
25°35’
 
MarsMars:
Panna
7°22’
R
JupiterJupiter:
Střelec
17°58’
 
SaturnSaturn:
Lev
21°12’
R
UranUran:
Blíženci
22°59’
R
NeptunNeptun:
Váhy
12°59’
 
PlutoPluto:
Lev
14°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
20°06’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
8°51’
 
CheirónCheirón:
Štír
22°12’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »