Carlo Lizzani wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Carlo Lizzani

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.4. 1922 - 07:00h
Místo:
Řím
Země:
Věk:
† 91 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Carlo Lizzani - Horoskop, Režijní filmografie

Zdroj údajů:
Bordoni (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
3.4.1922 - 07:00  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.4.1922 - 06:00  
IT, Řím:
41°54' s.š., 12°29' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Carlo Lizzani 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Carlo Lizzani
datum narození 3.4.1922
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Carlo Lizzani - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Non eravamo solo... Ladri di biciclette - Il neorealismo
(2011) - Scossa
(2008) - All Human Rights for All
(2007) - Hotel Meina
(2004) - Le Cinque giornate di Milano
(2003) - Cesare Zavattini
(2003) - Operazione Appia Antica
(2002) - Maria Josè, l'ultima regina
(2001) - Altro mondo è possibile, Un
(2000) - Svět filmu: Roberto Rossellini
(1999) - Luchino Visconti
(1998) - Žena z vlaku (TV seriál)
(1996) - Celluloide
(1993) - Il Caso Dozier
(1991) - Cattiva
(1989) - 12 registi per 12 città
(1989) - Formula mancata, La (TV seriál)
(1989) - Capitolium
(1988) - Caro Gorbaciov
(1987) - Imago urbis
(1987) - Emma. Quattro storie di donne
(1987) - Carla. Quattre storie di donne
(1985) - Matka Ebe
(1985) - Isola, Un'
(1984) - L'Addio a Enrico Berlinguer
(1984) - Série noire (TV seriál)
(1984) - Nucleo zero
(1983) - Capitali culturali d'Europa (TV seriál)
(1983) - C'era una volta un re e il suo popolo
(1982) - Dieci registi italiani, dieci racconti italiani (TV seriál)
(1982) - Byt se žlutým kobercem
(1977) - Kleinhoff Hotel
(1977) - Fontamara
(1976) - San Babilo - 20 hodin
(1975) - Storie di vita e malavita (Racket della prostituzione minorile)
(1974) - Poslední dny Mussoliniho
(1974) - Crazy Joe
(1973) - Facce dell'Asia che cambia
(1972) - Torino nera
(1971) - Roma bene
(1969) - Zbojníkova milenka
(1969) - Barbagia
(1969) - Amore e rabbia
(1968) - Vymahač
(1968) - Bandité v Miláně
(1967) - Balík dolarů
(1966) - La Vita agra
(1966) - Probuď se a zabíjej
(1965) - Thrilling
(1965) - The Dirty Game
(1965) - Celestina
(1964) - Amori pericolosi
(1963) - Veronský proces
(1961) - L'Oro di Roma
(1961) - Il Carabiniere a cavallo
(1960) - Il Gobbo
(1959) - Esterina
(1958) - La Muraglia cinese
(1955) - Svitato, Lo
(1954) - Siluri umani
(1954) - Kronika chudých milenců
(1953) - Láska ve městě
(1952) - Ai margini della metropoli
(1951) - Pozor, banditi!
(1950) - Nel Mezzogiorno qualcosa è cambiata
(1950) - Modena, città dell'Emilia Rossa
(1949) - Viaggio al sud
(1949) - Via Emilia Km 147

Carlo Lizzani - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Carlo Lizzani - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.4.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Carlo Lizzani 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Carlo Lizzani - režisér, scénárista, herec

se narodil 3.4.1922 ve městě Řím
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Carlo Lizzani

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Carlo Lizzani
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
12°42’
12
 
LunaLuna:
Blíženci
18°00’
2
 
MerkurMerkur:
Ryby
22°56’
12
 
VenušeVenuše:
Beran
25°47’
12
 
MarsMars:
Střelec
18°52’
8
 
JupiterJupiter:
Váhy
14°10’
6
R
SaturnSaturn:
Váhy
3°35’
6
R
UranUran:
Ryby
11°25’
11
 
NeptunNeptun:
Lev
13°17’
4
R
PlutoPluto:
Rak
7°57’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
8°47’
6
R
Černá LunaLilith:
Ryby
9°53’
11
 
CheirónCheirón:
Beran
13°21’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
14°25’
3
Domy:
Býk
9°07’
Štír
9°07’
2:
Blíženci
9°00’
8:
Střelec
9°00’
3:
Rak
0°49’
9:
Kozoroh
0°49’
Rak
21°31’
Kozoroh
21°31’
5:
Lev
15°48’
Vodnář
15°48’
6:
Panna
20°07’
Ryby
20°07’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
15°19’
11
Slun./Luna:
Býk
15°21’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »