Chad Everett wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chad Everett
(Raymon Lee Cramton)

Pohlaví:
Muž
Narození:
11.6. 1937 - 22:20h
Místo:
South Bend
Země:
Věk:
† 75 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
24.7.2012 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec, režisér

Chad Everett - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
11.6.1937 - 22:20  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.6.1937 - 04:20  
US, South Bend:
41°41' s.š., 86°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chad Everett 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Chad Everett
datum narození 11.6.1937
(herec, režisér, instagram)

Chad Everett - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Chemistry (TV seriál)
(2009) - Break
(2007) - The Pink Conspiracy
(2006) - Unspoken
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - E-Ring (TV seriál)
(2004) - Zimní ráj (TV seriál)
(2004) - Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
(2004) - Jack & Bobby (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Letuška 1. třídy
(2003) - Harlequin 8 - Nezapomenutelná láska
(2003) - Ďáblíci
(2002) - Frank McKlusky
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Mulholland Drive
(2000) - Manhattan, AZ (TV seriál)
(1999) - Sabotáž
(1998) - Psycho
(1998) - Loď lásky (TV seriál)
(1997) - Vhoďte minci
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Pacifické palisády (TV seriál)
(1996) - Hvězdná výprava
(1995) - Cybill (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1994) - Oficiální popření
(1994) - McKenna (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1990) - Stíny nad LA (TV seriál)
(1989) - Thunderboat Row
(1989) - The Jigsaw Murders
(1989) - Heroes Stand Alone
(1988) - The Highwayman (TV seriál)
(1987) - Ultraman: The Adventure Begins
(1985) - Fever Pitch
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Šerif z pouti
(1983) - The Rousters (TV seriál)
(1983) - Malibu
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Připoutejte se, prosím! 2
(1981) - Mistress of Paradise
(1981) - The Intruder Within
(1980) - Hagen (TV seriál)
(1979) - The French Atlantic Affair (TV seriál)
(1978) - Centennial (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - In the Glitter Palace
(1976) - Donny and Marie
(1975) - Saturday Night Live
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1971) - The Sonny and Cher Comedy Hour
(1971) - The Firechasers
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1968) - The Impossible Years
(1968) - Journey to the Unknown (TV seriál)
(1968) - Journey Into Midnight
(1967) - Return of the Gunfighter
(1967) - The Last Challenge
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - First to Fight
(1966) - The Singing Nun
(1966) - Made in Paris
(1966) - Johnny Tiger
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Branded (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Get Yourself a College Girl
(1963) - The Dakotas (TV seriál)
(1963) - Redigo (TV seriál)
(1963) - The Lieutenant (TV seriál)
(1962) - Římské dobrodružství
(1962) - The Chapman Report
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - Password
(1961) - Claudelle Inglish
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1951) - The Red Skelton Show
Chad Everett - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.6.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chad Everett 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Chad Everett - herec, režisér

se narodil 11.6.1937 ve městě South Bend, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chad Everett

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Chad Everett
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
20°46’
4
 
LunaLuna:
Lev
6°14’
6
 
MerkurMerkur:
Býk
27°44’
3
 
VenušeVenuše:
Býk
6°02’
3
 
MarsMars:
Štír
21°07’
9
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
26°08’
12
R
SaturnSaturn:
Beran
4°07’
2
 
UranUran:
Býk
11°54’
3
 
NeptunNeptun:
Panna
16°14’
7
 
PlutoPluto:
Rak
27°17’
6
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
14°57’
10
R
Černá LunaLilith:
Štír
28°02’
9
 
CheirónCheirón:
Blíženci
23°58’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
24°17’
11
Domy:
Vodnář
9°45’
Lev
9°45’
2:
Ryby
28°16’
8:
Panna
28°16’
3:
Býk
5°08’
9:
Štír
5°08’
Blíženci
0°58’
Střelec
0°58’
5:
Blíženci
22°02’
Střelec
22°02’
6:
Rak
13°02’
Kozoroh
13°02’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
5°21’
11
Slun./Luna:
Rak
13°30’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »