Charles Dance wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Charles Dance
(Walter Charles Dance)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Redditch, Anglie
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec

Charles Dance - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
10.10.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Charles Dance 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Charles Dance
datum narození 10.10.1946
(herec, instagram)

Charles Dance - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Vij 2. Putěšestvije v Kitaj
(2016) - Underworld: Blood Wars
(2016) - Pride and Prejudice and Zombies
(2016) - Než jsem tě poznala
(2016) - Despite the Falling Snow
(2015) - Viktor Frankenstein
(2015) - Michiel de Ruyter
(2015) - Childhood's End (TV seriál)
(2015) - Enemy of Man
(2015) - Dítě číslo 44
(2015) - Deadline Gallipoli (TV seriál)
(2015) - Dáma ve zlatém
(2015) - And Then There Were None (TV seriál)
(2014) - Viy
(2014) - The Great Fire (TV seriál)
(2014) - Retrospective
(2014) - Kód Enigmy
(2014) - Drákula: Neznámá legenda
(2013) - The Science of Doctor Who
(2013) - Patrick
(2013) - Justin: Jak se stát rytířem
(2013) - Common Ground (TV seriál)
(2012) - The Big Fat Quiz of the 00s (TV pořad)
(2012) - Great West End Theatres
(2012) - Underworld: Probuzení
(2012) - The Big Fat Quiz of the Year
(2012) - St George's Day
(2012) - Secret State (TV seriál)
(2012) - Midnight's Children
(2011) - There Be Dragons
(2011) - Princ a pruďas
(2011) - Počátek Země Nezemě
(2011) - The Mapmaker
(2011) - Ironclad
(2011) - The Door
(2011) - Hra o trůny (TV seriál)
(2010) - Zaslaná pošta
(2010) - Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
(2010) - Protiúder (TV seriál)
(2010) - Paris Connections
(2010) - The Commuter
(2010) - The Clerk's Tale
(2009) - Trinity (TV seriál)
(2008) - Dickensova tajná milenka
(2008) - Merlin (TV seriál)
(2007) - Střelec v ohrožení
(2007) - Intervention
(2007) - Fallen Angel (TV seriál)
(2007) - Consenting Adults
(2006) - Zahřívací kolo
(2006) - Sólokapr
(2006) - Jam & Jerusalem (TV seriál)
(2006) - Dvakrát za život
(2006) - Dolls
(2005) - The 50 Greatest Documentaries
(2005) - Titanic: zrození legendy
(2005) - Prstoklad
(2005) - Ponurý dům (TV seriál)
(2005) - Last Rights
(2005) - Až na konec světa (TV seriál)
(2004) - When Hitler Invaded Britain
(2004) - Don Bosco
(2003) - Trial & Retribution VII
(2003) - Looking for Victoria
(2003) - Jindřich VIII.
(2003) - City and Crimes
(2003) - Bazén
(2002) - Black and White
(2002) - Ali G Indahouse - Film
(2001) - Alien Evolution
(2001) - Tmavomodrý svět
(2001) - The Life and Adventures of Nicholas Nickleby
(2001) - Jurij
(2001) - Gosford Park
(2000) - Vražedná místa: Doktor Bell - temné začátky Sherlocka Holmese
(2000) - Justice in Wonderland
(1999) - Srdíčka
(1999) - Chrono-Perambulator
(1998) - Láska mezi paragrafy
(1998) - Hilary a Jackie
(1997) - Rabínova dcera
(1997) - Mrtvá a živá
(1997) - The Blood Oranges
(1996) - Vesmírní trakeři
(1996) - Potemkin: The Runner's Cut
(1996) - Michael Collins
(1996) - Bouře
(1995) - Smrtelná léčba
(1994) - Kabloonak
(1994) - Desvío al paraíso
(1994) - Čínský měsíc
(1993) - Poslední akční hrdina
(1993) - Century
(1992) - The Making of 'Alien 3'
(1992) - Vetřelec ³
(1992) - La Valle di pietra
(1990) - The Lancaster Miller Affair (TV seriál)
(1990) - Fantóm opery
(1989) - Miláčci bohů
(1989) - Goldeneye
(1988) - Pascaliho ostrov
(1988) - Out of the Shadows
(1988) - Hidden City
(1988) - First Born (TV seriál)
(1987) - White Mischief
(1987) - Out on a Limb
(1987) - Dobrý den, Babylónie
(1986) - Zlaté dítě
(1985) - Víc než dost
(1985) - Time for Murder (TV seriál)
(1985) - Thunder Rock
(1985) - This Lightning Always Strikes Twice
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1985) - The McGuffin
(1984) - The Secret Servant (TV seriál)
(1984) - Rainy Day Women (TV seriál)
(1984) - Perla v koruně (TV seriál)
(1982) - Nancy Astor (TV seriál)
(1982) - Frost in May
(1981) - Jen pro tvé oči
(1980) - Fatal Spring
(1979) - Tales of the Unexpected
(1978) - Top Gear
(1977) - Profesionálové (TV seriál)
(1975) - Edward the Seventh (TV seriál)

Charles Dance - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Charles Dance - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Charles Dance - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1980) Sophia Myles
(*1974) Emilia Fox

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.10.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Charles Dance 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Charles Dance - herec

se narodil 10.10.1946 ve městě Redditch, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Charles Dance

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Charles Dance
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
16°34’
 
LunaLuna:
Beran
11°45’
 
MerkurMerkur:
Štír
3°53’
 
VenušeVenuše:
Štír
27°08’
 
MarsMars:
Štír
10°47’
 
JupiterJupiter:
Štír
3°09’
 
SaturnSaturn:
Lev
7°21’
 
UranUran:
Blíženci
21°43’
R
NeptunNeptun:
Váhy
8°40’
 
PlutoPluto:
Lev
13°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
14°30’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
17°32’
 
CheirónCheirón:
Váhy
25°36’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »