Charlie Sheen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Charlie Sheen
(Carlos Irwin Estevez)

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.9. 1965 - 22:48h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
52 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Charlie Sheen - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
3.9.1965 - 22:48  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.9.1965 - 02:48  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Charlie Sheen 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Charlie Sheen
datum narození 3.9.1965
(herec, instagram)

Charlie Sheen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Paranormal Activity Security Squad
(2016) - Nine Eleven
(2015) - Dimitri Vegas & Like Mike vs Ummet Ozcan - The Hum (hudební videoklip)
(2013) - Arianna featuring Pitbull: Sexy People (hudební videoklip)
(2013) - Milius
(2013) - The Goldbergs (TV seriál)
(2013) - Scary Movie 5
(2013) - Machete zabíjí
(2012) - 2012 MTV Movie Awards
(2012) - Katie
(2012) - She Wants Me
(2012) - Prozření Charlieho Swana III
(2012) - Foodfight!
(2012) - Anger Management (TV seriál)
(2011) - Drew Carey's Improv-A-Ganza
(2011) - Comedy Central Roast of Charlie Sheen
(2011) - Charlie Sheen: Bad Boy on the Edge
(2011) - Winning Recipes
(2010) - Wall Street: Peníze nikdy nespí
(2010) - Na doraz
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2008) - The Wendy Williams Show
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Bouře teroru: Historie vládou sponzorovaného terorismu
(2006) - Scary Movie 4
(2006) - Provinilá srdce
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell - Volume 2
(2004) - On-Air with Ryan Seacrest
(2004) - Making 'Scary Movie 3'
(2004) - Velká rána
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Scary Movie 3
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell
(2002) - The Making of Bret Michaels
(2002) - A&E Biography: Charlie Sheen
(2001) - Revealed with Jules Asner
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - Last Party 2000
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Zeptejte se Cindy
(2000) - Money Never Sleeps
(2000) - Famous
(2000) - Artists of Hell's Kitchen
(2000) - Králové sexu
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - High Tension, Low Budget (The Making of a Letter From Death Row)
(1999) - Zítra se žením
(1999) - V kůži Johna Malkoviche
(1999) - Sugar Hill (TV seriál)
(1998) - Junket Whore
(1998) - Prachy k likvidaci
(1998) - Polda
(1998) - Dopis z cely smrti
(1998) - Bestie
(1997) - Teror
(1997) - Temné spiknutí
(1997) - Řeč peněz
(1997) - Discovery Mars
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Loose Women
(1996) - Invaze
(1996) - Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
(1996) - Frame by Frame
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1994) - Senzační únos
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - První liga 2
(1994) - Nebezpečné pády
(1994) - Charlie Sheen's Stunts Spectacular
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Žhavé výstřely 2
(1993) - Tři mušketýři
(1993) - Nebezpečná hra
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Oliver Stone
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Diamonds on the Silver Screen
(1992) - Ve stínu gangu
(1992) - Amazing Stories: Book Three
(1991) - Žhavé výstřely
(1990) - Zelenáč
(1990) - Rychlopalba
(1990) - Námořní pěchota
(1990) - Muži při práci
(1990) - Hra s ohněm
(1990) - Hora odvahy
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Tale of Two Sisters
(1989) - První liga
(1989) - Comicitis
(1988) - Osm mužů z kola ven
(1988) - Never on Tuesday
(1988) - Mladé pušky
(1987) - Země nikoho
(1987) - Wall Street
(1987) - Three for the Road
(1987) - Grizzly II: The Predator
(1986) - Wisdom
(1986) - Volný den Ferrise Buellera
(1986) - Lucas
(1986) - A Life in the Day
(1986) - Četa
(1986) - Černý přízrak
(1985) - Out of the Darkness
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Kluci od vedle
(1985) - Čtvrtý z mudrců
(1984) - Rudý úsvit
(1984) - Mlčení srdce
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1974) - Poprava vojína Slovika
(1973) - Zapadákov
Charlie Sheen - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.9.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Charlie Sheen 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Charlie Sheen - herec

se narodil 3.9.1965 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Charlie Sheen

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Charlie Sheen
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
11°21’
5
 
LunaLuna:
Střelec
25°58’
8
 
MerkurMerkur:
Lev
23°29’
4
 
VenušeVenuše:
Váhy
18°32’
6
 
MarsMars:
Štír
9°25’
6
 
JupiterJupiter:
Blíženci
28°05’
2
 
SaturnSaturn:
Ryby
14°00’
11
R
UranUran:
Panna
14°58’
5
 
NeptunNeptun:
Štír
17°35’
6
 
PlutoPluto:
Panna
15°55’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
8°56’
1
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
6°32’
9
 
CheirónCheirón:
Ryby
20°38’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
17°19’
10
Domy:
Blíženci
1°56’
Střelec
1°56’
2:
Blíženci
25°56’
8:
Střelec
25°56’
3:
Rak
16°33’
9:
Kozoroh
16°33’
Lev
8°35’
Vodnář
8°35’
5:
Panna
6°38’
Ryby
6°38’
6:
Váhy
15°52’
Beran
15°52’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
5°16’
11
Slun./Luna:
Štír
3°40’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »