Chingmy Yau wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chingmy Yau

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herečka

Chingmy Yau - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.5.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chingmy Yau 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Chingmy Yau
datum narození 16.5.1968
(herečka, instagram)

Chingmy Yau - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Qiang jian zhong ji pian: Zui hou gao yang
(1998) - Yue kuai le, yue duo luo
(1997) - Suan si cao
(1996) - 666 Mo Gwai Fuk Wut
(1996) - Tou tou ai ni
(1996) - Si mian xia wa
(1996) - Hong deng qu
(1996) - Gu huo zai 3: Zhi shou zhe tian
(1996) - Gu huo zai 2: Meng long guo jiang
(1996) - Gang du zui hou yi ge bao biao
(1996) - Bai fen bai yan 'Feel'
(1995) - 賭聖 2街頭賭聖
(1995) - Wo shi yi ge zei
(1995) - Velké riziko
(1995) - Ci Xi mi mi sheng huo
(1995) - Bu dao de de li wu
(1994) - Xin ying xiong ben se
(1994) - Xin nan huan nu ai
(1994) - Xiang Gang lun xian
(1994) - Lian ai de tian kong
(1994) - Legenda o Červeném draku
(1994) - Du shen xu ji
(1993) - Zhui nan zi
(1993) - Yu ye tian mo
(1993) - Xiao xia Chu Liu Xiang
(1993) - Xiang Gang qi an: Qiang jian
(1993) - Ren pi deng long
(1993) - Qian mian tian wang
(1993) - Městský lovec
(1993) - Chao ji xue xiao ba wang
(1993) - Evil Cult - Tajemství Kung-Fu
(1992) - Wu yi tan zhang Lei Luo zhuan zhi san
(1992) - Tao xue ging xiong zhuan
(1992) - Pen huo nu lang
(1992) - Nu hei xia huang ying
(1992) - Nahý vrah
(1992) - Lu ding ji II: Zhi shen long jiao
(1992) - Lu ding ji
(1992) - Du cheng da heng xin ge chuan qi
(1992) - Du cheng da heng II zhi zhi zun wu di
(1991) - Zheng gu zhuan jia
(1991) - Ying qian zhuan jia
(1991) - Wu yi tan zhang: Lei Luo zhuan - Part II
(1991) - Wu yi tan zhang: Lei Luo zhuan
(1990) - Hua gui zhu zheng ge li
(1989) - Zui jie nan peng you
(1989) - Xiang jian hao
(1989) - Jing zhuang zhui nu zai zhi san lang zhi yi zu
(1989) - Hua gui you xian gong si
(1989) - Fa da xian sheng
(1989) - Ba bo qin bing
(1988) - Zui jia sun you chuang qing guan
(1988) - Zui jia sun you
(1988) - Chuang xie xian sheng

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.5.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chingmy Yau 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Chingmy Yau - herečka

se narodila 16.5.1968 ve městě Hong Kong
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chingmy Yau

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Chingmy Yau
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
25°39’
 
LunaLuna:
Kozoroh
20°57’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
16°20’
 
VenušeVenuše:
Býk
16°13’
 
MarsMars:
Blíženci
5°32’
 
JupiterJupiter:
Lev
26°44’
 
SaturnSaturn:
Beran
20°22’
 
UranUran:
Panna
25°11’
R
NeptunNeptun:
Štír
25°09’
R
PlutoPluto:
Panna
20°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
16°45’
R
Černá LunaLilith:
Býk
26°18’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°18’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »