Chris Evans wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chris Evans
(Christopher Robert Evans)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.6. 1981 - 18:16h
Místo:
Boston, Massachusetts
Země:
Věk:
37 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Chris Evans - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Best (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
13.6.1981 - 18:16  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.6.1981 - 22:16  
US, Boston:
42°22' s.š., 71°4' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chris Evans 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Chris Evans
datum narození 13.6.1981
(herec, instagram)

Chris Evans - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - Marvel's Captain America: 75 Heroic Years (TV pořad)
(2016) - Captain America: Občanská válka
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - 2015 MTV Movie Awards
(2015) - The 41st Annual People's Choice Awards
(2015) - The EE BAFTA Film Awards 2015
(2015) - Avengers: Age of Ultron
(2015) - Ant-Man
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
(2014) - Marvel: 75 Years, From Pulp to Pop!
(2014) - Marvel Studios: Assembling a Universe
(2014) - Playing It Cool
(2014) - Captain America: Návrat prvního Avengera
(2014) - Before We Go
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - Thor: Temný svět
(2013) - Ledová archa
(2012) - The Iceman
(2012) - Avengers
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Vpich
(2011) - Co ty jsi za číslo?
(2011) - Captain America: První Avenger
(2010) - Scott Pilgrim proti zbytku světa
(2010) - Parchanti
(2009) - Push
(2008) - Ztráta diamantové slzy
(2008) - Street Kings
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Želvy Ninja
(2007) - Sunshine
(2007) - Holka na hlídání
(2007) - Fantastická čtyřka: Silver Surfer
(2007) - Bitva o planetu Terra 3D
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Nelítostná rasa
(2005) - London
(2005) - Fantastická čtyřka
(2004) - Dialing Up 'Cellular'
(2004) - Perfektní skóre
(2004) - Cellular
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2002) - Eastwick
(2001) - Bulšit
(2000) - Opposite Sex (TV seriál)
(2000) - The Newcomers
(1999) - The Paper Boy
(1995) - Comic Relief
(1981) - Entertainment Tonight

Chris Evans - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.6.1981 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chris Evans 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Chris Evans - herec

se narodil 13.6.1981 ve městě Boston, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chris Evans

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Chris Evans
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
22°47’
7
 
LunaLuna:
Štír
12°02’
12
 
MerkurMerkur:
Rak
4°29’
8
R
VenušeVenuše:
Rak
10°35’
8
 
MarsMars:
Blíženci
6°11’
7
 
JupiterJupiter:
Váhy
0°53’
10
 
SaturnSaturn:
Váhy
3°03’
10
 
UranUran:
Štír
27°04’
12
R
NeptunNeptun:
Střelec
23°30’
1
R
PlutoPluto:
Váhy
21°37’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
3°49’
8
R
Černá LunaLilith:
Štír
18°34’
12
 
CheirónCheirón:
Býk
20°21’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
17°27’
5
Domy:
Štír
28°11’
Býk
28°11’
2:
Střelec
29°34’
8:
Blíženci
29°34’
3:
Vodnář
6°43’
9:
Lev
6°43’
Ryby
13°47’
Panna
13°47’
5:
Beran
14°28’
Váhy
14°28’
6:
Býk
8°27’
Štír
8°27’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
20°59’
11
Slun./Luna:
Panna
2°24’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »