Chris Jericho wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chris Jericho
(Christopher Keith Irvine)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Manhasset, New York
Země:
Věk:
48 let
Povolání:
herec, zpěvák, wrestler

Chris Jericho - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.11.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chris Jericho 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Chris Jericho
datum narození 9.11.1970
(herec, zpěvák, wrestler, instagram)

Chris Jericho - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - WWE Royal Rumble (TV pořad)
(2016) - WWE Roadblock (TV pořad)
(2016) - WWE Payback (TV pořad)
(2016) - WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
(2016) - WWE Fastlane (TV pořad)
(2016) - WrestleMania XXXII (TV pořad)
(2015) - WWE Night of Champions
(2015) - WWE Live from MSG 2015
(2015) - The Beast in the East: Live from Tokyo
(2015) - The Road Is Jericho: Epic Stories & Rare Matches from Y2J
(2015) - Žraločí tornádo 3
(2014) - WWE SummerSlam
(2014) - WWE Night of Champions
(2014) - WWE Battleground
(2014) - WCW Greatest Pay-Per-View Matches, Volume 1
(2014) - Shawn Michaels: Mr Wrestlemania
(2014) - Lennon or McCartney
(2013) - WWE SummerSlam
(2013) - WWE Money in the Bank
(2013) - WWE Hall of Fame 2013
(2013) - The History of WWE: 50 Years of Sports Entertainment
(2013) - Royal Rumble
(2013) - Robot Combat League
(2013) - WWE: Best of WWE at Madison Square Garden
(2012) - WWE: The Best of WCW Clash of the Champions
(2012) - WWE SummerSlam
(2012) - WWE Money in the Bank
(2012) - WWE Elimination Chamber
(2012) - WrestleMania XXVIII
(2012) - Royal Rumble
(2012) - WWE: You Think You Know Me - The Story of Edge
(2012) - WWE: CM Punk - Best in the World
(2012) - Attitude Era
(2011) - WWE: The Ladder Match 2 - Crash and Burn
(2011) - The True Story of WrestleMania
(2011) - Big Show: A Giants World
(2010) - WWE SummerSlam
(2010) - WWE Over the Limit
(2010) - WWE Night of Champions
(2010) - WWE Hall of Fame 2010
(2010) - WWE: John Morrison - Rock Star
(2010) - The John Cena Experience
(2010) - Breaking the Code: Behind the Walls of Chris Jericho
(2010) - Super Mac
(2009) - WWE Survivor Series
(2009) - WWE Superstars
(2009) - WWE SummerSlam
(2009) - WWE No Way Out
(2009) - WWE Judgment Day
(2009) - WWE Hell in a Cell
(2009) - WWE Hall of Fame 2009
(2009) - WWE Bragging Rights
(2009) - WWE Backlash
(2009) - Starrcade: The Essential Collection
(2009) - WWE: The Best of SmackDown - 10th Anniversary 1999-2009
(2009) - Albino Farm
(2009) - Aaron Stone (TV seriál)
(2008) - WWE Survivor Series
(2008) - WWE SummerSlam
(2008) - WWE Backlash
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Royal Rumble
(2008) - Z Rock (TV seriál)
(2007) - The Shawn Michaels Story: Heartbreak and Triumph
(2006) - Celebrity Duets
(2006) - Get Thrashed
(2006) - Android: Apokalypsa
(2005) - WWE SummerSlam
(2005) - WWE Hall of Fame 2005
(2005) - WWE Backlash
(2005) - Royal Rumble
(2004) - WWE Survivor Series
(2004) - WWE SummerSlam
(2004) - WWE Backlash
(2004) - Royal Rumble
(2004) - Monday Night War, The: WWE Raw vs. WCW Nitro
(2003) - WWE Survivor Series
(2003) - WWE SummerSlam
(2003) - WWE Insurrextion
(2003) - WWE Backlash
(2003) - WWE Armageddon
(2003) - Royal Rumble
(2002) - WWE Survivor Series
(2002) - WWE SummerSlam
(2002) - WWE King of the Ring
(2002) - Royal Rumble
(2001) - WWF Tough Enough
(2001) - WWF No Mercy
(2001) - WWF Insurrextion
(2001) - WWE Survivor Series
(2001) - WWE SummerSlam
(2001) - Royal Rumble
(2000) - WWF Insurrextion
(2000) - WWF Fully Loaded
(2000) - WWE Survivor Series
(2000) - WWE SummerSlam
(2000) - WWE King of the Ring
(1999) - WWE Survivor Series
(1999) - WWE SummerSlam
(1993) - WWF Raw Is War
(1993) - WWE Monday Night RAW

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.11.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chris Jericho 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Chris Jericho - herec, zpěvák, wrestler

se narodil 9.11.1970 ve městě Manhasset, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chris Jericho

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Chris Jericho
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
16°40’
 
LunaLuna:
Ryby
25°53’
 
MerkurMerkur:
Štír
24°30’
 
VenušeVenuše:
Štír
18°04’
R
MarsMars:
Váhy
12°43’
 
JupiterJupiter:
Štír
16°31’
 
SaturnSaturn:
Býk
19°19’
R
UranUran:
Váhy
11°27’
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°06’
 
PlutoPluto:
Panna
28°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
28°44’
R
Černá LunaLilith:
Panna
7°25’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°30’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »