Chris Kattan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Chris Kattan
(Christopher Lee Kattan)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herec

Chris Kattan - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
19.10.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Chris Kattan 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Chris Kattan
datum narození 19.10.1970
(herec, instagram)

Chris Kattan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Walk of Fame
(2016) - Bunnicula (TV seriál)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - An SNL Christmas 2015
(2015) - Live From New York!
(2015) - The Ridiculous 6
(2015) - The Last Film Festival
(2015) - ImagiGARY
(2015) - Hotel Transylvánie 2
(2015) - Breaking Legs
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2013) - Slightly Single in L.A.
(2012) - Just Crazy Enough
(2012) - Foodfight!
(2011) - Hollywood & Wine
(2010) - Saturday Night Live in the 2000s
(2010) - Hard Breakers
(2010) - Devolved
(2009) - Tanner Hall
(2009) - Scout's Honor
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2009) - Bollywood Hero (TV seriál)
(2008) - Gym Teacher: The Movie
(2008) - Delgo
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - Živí nebo (ne)mrtví
(2007) - Two Dreadful Children
(2007) - Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
(2007) - Milionové Vánoce
(2006) - Vánoce bez Santy
(2006) - Bezva jízda
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - Ďábelský Santa
(2005) - Adam & Steve
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell - Volume 2
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken
(2004) - Fashion News Live
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Saturday Night Live Weekend Update Halftime Special
(2002) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell
(2002) - Bratrstvo černé pracky
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - Opoparchant
(2001) - Corky Romano - Noční můra mafie
(2000) - Šťastná čísla
(2000) - Any Given Wednesday
(1999) - 25 Lame
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Dům na Haunted Hill
(1998) - Noc v Roxbury
(1993) - The Making of '...And God Spoke'
(1975) - Saturday Night Live

Chris Kattan - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Chris Kattan - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.10.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Chris Kattan 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Chris Kattan - herec

se narodil 19.10.1970 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Chris Kattan

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Chris Kattan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
25°41’
 
LunaLuna:
Blíženci
25°43’
 
MerkurMerkur:
Váhy
20°14’
 
VenušeVenuše:
Štír
25°11’
 
MarsMars:
Panna
29°23’
 
JupiterJupiter:
Štír
11°56’
 
SaturnSaturn:
Býk
20°56’
R
UranUran:
Váhy
10°13’
 
NeptunNeptun:
Štír
29°22’
 
PlutoPluto:
Panna
28°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
29°51’
R
Černá LunaLilith:
Panna
5°06’
 
CheirónCheirón:
Beran
7°17’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »