Claire Nadeau wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Claire Nadeau

Pohlaví:
Žena
Narození:
1.6. 1945 - 23:45h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Claire Nadeau - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
De Jabrun (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
1.6.1945 - 23:45  (BDST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.6.1945 - 21:45  
FR, Paříž:
48°51' s.š., 2°21' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Claire Nadeau 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Claire Nadeau
datum narození 1.6.1945
(herečka, instagram)

Claire Nadeau - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Si Guitry m'était conté (TV seriál)
(2015) - Les Tuche 2- Le rêve américain
(2013) - On a marché sur Bangkok
(2012) - Smala s'en mêle, La (TV seriál)
(2012) - Kapitál
(2011) - Zbohatlíci
(2011) - À la maison pour Noël
(2010) - Divorce de chien, Un
(2008) - Natvrdo
(2007) - Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
(2007) - Enfin veuve
(2006) - Tombé du ciel (TV seriál)
(2006) - Les Petites vacances
(2006) - Madame Irma
(2005) - La Vie privée
(2005) - La Vie à mains nues
(2005) - Si c'était à refaire
(2004) - Tři otcové v domě (TV seriál)
(2004) - Trop jeune pour moi?
(2004) - Kaamelott (TV seriál)
(2003) - Ticket choc
(2003) - Sedm let manželství
(2002) - La Merveilleuse odyssée de l'idiot Toboggan
(2001) - Villa mon rêve
(2001) - Detektiv Giordano (TV seriál)
(2001) - L'Affaire Kergalen
(2000) - Fate un bel sorriso
(1999) - Crim', La (TV seriál)
(1999) - À vot' service
(1999) - L'Ami du jardin
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Restons groupés
(1998) - Návštěvníci 2: V chodbách času
(1998) - Chez ma tante
(1998) - H (TV seriál)
(1997) - Stará známá písnička
(1997) - Paloma
(1997) - L'Enfant du bout du monde
(1996) - Thé ou café
(1996) - Má žena mě opustila
(1996) - Le Masseur
(1995) - Nelly a pan Arnaud
(1995) - Lulu, král Francie
(1995) - Court toujours: Joséphine et les gitans
(1993) - Zachraň se kdo můžeš!
(1993) - Chambre froide
(1992) - Rumeurs
(1991) - Les Secrets professionnels du Dr Apfelglück
(1991) - Léon Duras, chroniqueur mondain (TV seriál)
(1990) - Jsou dny... a úplňky
(1989) - Le Suspect
(1989) - Jupons de la révolution, Les (TV seriál)
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1988) - Auto dělá člověka (TV seriál)
(1987) - Poule et frites
(1986) - Nenávidím herce
(1986) - Grand Guignol
(1983) - Joy
(1981) - Kdo nastaví kůži
(1978) - L'Exercice du pouvoir
(1978) - Le Dossier 51
(1976) - Duelle (une quarantaine)
(1974) - Juliette a Juliette
(1973) - Buď zdráv, umělče!
(1968) - Compagnons de Baal, Les (TV seriál)
(1958) - Posledních pět minut (TV seriál)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.6.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Claire Nadeau 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Claire Nadeau - herečka

se narodila 1.6.1945 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Claire Nadeau

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Claire Nadeau
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
10°59’
5
 
LunaLuna:
Vodnář
20°00’
1
 
MerkurMerkur:
Býk
25°09’
4
 
VenušeVenuše:
Beran
27°46’
3
 
MarsMars:
Beran
22°51’
3
 
JupiterJupiter:
Panna
18°01’
8
 
SaturnSaturn:
Rak
9°57’
7
 
UranUran:
Blíženci
13°05’
5
 
NeptunNeptun:
Váhy
3°41’
8
R
PlutoPluto:
Lev
8°17’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
10°45’
7
R
Černá LunaLilith:
Váhy
22°23’
9
 
CheirónCheirón:
Panna
27°00’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
29°31’
3
Domy:
Kozoroh
8°31’
Rak
8°31’
2:
Vodnář
26°23’
8:
Lev
26°23’
3:
Beran
11°12’
9:
Váhy
11°12’
Býk
11°02’
Štír
11°02’
5:
Blíženci
2°11’
Střelec
2°11’
6:
Blíženci
20°02’
Střelec
20°02’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
9°46’
11
Slun./Luna:
Beran
15°29’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, herec, scénárista

Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) spisovatel

Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) herečka

Česká republika Eduard Štorch
(*1878 - 1956) archeolog, pedagog a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »