Claire Trevor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Claire Trevor
(Claire Wemlinger)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 90 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Claire Trevor - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.3.1910 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Claire Trevor 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Claire Trevor
datum narození 8.3.1910
(herečka, instagram)

Claire Trevor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - 1939: Hollywood's Greatest Year
(2008) - You Must Remember This: The Warner Bros. Story
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1987) - Rodinná pouta
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1982) - Polib mě na rozloučenou
(1976) - An All-Star Tribute to John Wayne
(1967) - The Cape Town Affair
(1965) - Jak zabít svou ženu
(1963) - The Stripper
(1962) - Two Weeks in Another Town
(1958) - Marjorie Morningstar
(1956) - The Mountain
(1955) - Muž bez hvězdy
(1955) - Lucy Gallant
(1954) - A Star Is Born World Premiere
(1954) - Rozbouřené nebe
(1953) - Ten cizinec měl zbraň
(1952) - Stop, You're Killing Me
(1952) - My Man and I
(1952) - Hoodlum Empire
(1951) - Hard, Fast and Beautiful
(1951) - Best of the Badmen
(1950) - Borderline
(1949) - The Lucky Stiff
(1948) - The Velvet Touch
(1948) - The Babe Ruth Story
(1948) - Raw Deal
(1948) - Key Largo
(1947) - Born to Kill
(1946) - Crack-Up
(1946) - The Bachelor's Daughters
(1945) - Johnny Angel
(1944) - Sbohem buď, lásko má
(1943) - The Woman of the Town
(1943) - Good Luck, Mr. Yates
(1943) - Desperáti
(1942) - Street of Chance
(1942) - Martin Eden
(1942) - Crossroads
(1941) - Picture People No. 3: Hobbies of the Stars
(1941) - Texas
(1941) - Picture People No. 2: Hollywood Sports
(1941) - Honky Tonk
(1941) - Design for Scandal
(1940) - Screen Snapshots Series 19, No. 5: Art and Artists
(1940) - Dark Command
(1939) - Vysoko v horách
(1939) - Přepadení
(1939) - I Stole a Million
(1938) - Walking Down Broadway
(1938) - Valley of the Giants
(1938) - The Amazing Dr. Clitterhouse
(1938) - Five of a Kind
(1937) - Screen Snapshots Series 16, No. 10
(1937) - V newyorském přístavu
(1937) - Time Out for Romance
(1937) - Second Honeymoon
(1937) - One Mile From Heaven
(1937) - King of Gamblers
(1937) - Big Town Girl
(1936) - 20th Century Fox Promotional Film
(1936) - Žena v rozvodu
(1936) - Sun-Kissed Stars at Palm Springs
(1936) - Star for a Night
(1936) - Song and Dance Man
(1936) - My Marriage
(1936) - Human Cargo
(1936) - Fifteen Maiden Lane
(1936) - Career Woman
(1935) - Spring Tonic
(1935) - Navy Wife
(1935) - Danteho peklo
(1935) - Black Sheep
(1934) - Wild Gold
(1934) - Miláček
(1934) - Hold That Girl
(1934) - Elinor Norton
(1933) - The Last Trail
(1933) - The Mad Game
(1933) - Life in the Raw
(1933) - Jimmy and Sally
(1932) - The Imperfect Lover
(1931) - The Meal Ticket
Claire Trevor - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.3.1910 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Claire Trevor 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Claire Trevor - herečka

se narodila 8.3.1910 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Claire Trevor

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Claire Trevor
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
17°02’
 
LunaLuna:
Vodnář
6°37’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
24°51’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
15°21’
 
MarsMars:
Býk
26°26’
 
JupiterJupiter:
Váhy
12°24’
R
SaturnSaturn:
Beran
21°23’
 
UranUran:
Kozoroh
24°05’
 
NeptunNeptun:
Rak
16°38’
R
PlutoPluto:
Blíženci
24°50’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
2°14’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
28°44’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
29°14’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »