Colin Farrell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Colin Farrell
(Colin James Farrell)

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.5. 1976 - 23:45h
Místo:
Castleknock
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Colin Farrell - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (C)
Datum narození a čas (místní čas):
31.5.1976 - 23:45  (IST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.5.1976 - 22:45  
IE, Castleknock:
53°20' s.š., 6°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Colin Farrell 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Colin Farrell
datum narození 31.5.1976
(herec, instagram)

Colin Farrell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Fantastická zvířata a kde je najít
(2015) - The 21st Annual Screen Actors Guild Awards
(2015) - Solace
(2015) - Humr
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Zimní příběh
(2014) - Frøken Julie
(2014) - Temný případ (TV seriál)
(2013) - Zachraňte pana Bankse
(2013) - Pomsta mrtvého muže
(2013) - Království lesních strážců
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - Total Recall
(2012) - Sedm psychopatů
(2012) - Movie: The Movie
(2011) - Scream Awards
(2011) - Šéfové na zabití
(2011) - Noc hrůzy
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Daybreak
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Burma Soldier
(2010) - Útěk ze Sibiře
(2010) - Londýnský gangster
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Ondine
(2009) - Oči války
(2009) - Imaginárium Dr. Parnasse
(2009) - Crazy Heart
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - V Bruggách
(2008) - Hrdost a sláva
(2007) - Xposé
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Chelsea Lately
(2007) - Kasandřin sen
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - Making 'The New World'
(2006) - Zeptej se prachu
(2006) - Miami Vice
(2005) - Být Alexandrem Velikým
(2005) - Nový svět
(2004) - Film o filmu: Alexander Veliký
(2004) - Tři do páru
(2004) - Alexander Veliký
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - The 100 Greatest Movie Stars
(2003) - Beyond Hell's Kitchen: Making 'Daredevil'
(2003) - Veronica Guerin
(2003) - Test
(2003) - S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
(2003) - Intermission
(2003) - Daredevil
(2002) - Player$
(2002) - Telefonní budka
(2002) - Minority Report
(2002) - Hartova válka
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Psanci Ameriky
(2000) - GPTV
(2000) - Tábor tygrů
(2000) - Rafinovaný zloděj
(1999) - Taff
(1999) - Válečná zóna
(1999) - Love in the 21st Century (TV seriál)
(1998) - Láska k tanečníkovi
(1997) - Ropná dieta
(1996) - The Disappearance of Finbar
(1996) - Ballykissangel (TV seriál)
(1994) - Pie in the Sky (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1981) - Entertainment Tonight
Colin Farrell - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.5.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Colin Farrell 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Colin Farrell - herec

se narodil 31.5.1976 ve městě Castleknock
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Colin Farrell

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Colin Farrell
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
10°34’
5
 
LunaLuna:
Rak
13°50’
7
 
MerkurMerkur:
Býk
24°59’
4
R
VenušeVenuše:
Blíženci
5°53’
4
 
MarsMars:
Lev
8°45’
7
 
JupiterJupiter:
Býk
15°40’
3
 
SaturnSaturn:
Rak
29°34’
7
 
UranUran:
Štír
3°41’
9
R
NeptunNeptun:
Střelec
12°39’
11
R
PlutoPluto:
Váhy
9°00’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
11°13’
9
R
Černá LunaLilith:
Beran
23°43’
3
 
CheirónCheirón:
Býk
0°10’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
5°27’
10
Domy:
Kozoroh
8°42’
Rak
8°42’
2:
Ryby
3°08’
8:
Panna
3°08’
3:
Beran
19°30’
9:
Váhy
19°30’
Býk
17°00’
Štír
17°00’
5:
Blíženci
5°54’
Střelec
5°54’
6:
Blíženci
21°50’
Střelec
21°50’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
12°51’
11
Slun./Luna:
Blíženci
27°12’
6


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »