blizenci

Colin Farrell
(2016): Fantastická zvířata a kde je najít

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.5. 1976 - 23:45h
Místo:
Castleknock
Země:
Věk:
45 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Colin Farrell - Film: Fantastická zvířata a kde je najít
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Colin Farrell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Fantastická zvířata a kde je najít
(2015) - The 21st Annual Screen Actors Guild Awards
(2015) - Solace
(2015) - Humr
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Zimní příběh
(2014) - Frøken Julie
(2014) - Temný případ (TV seriál)
(2013) - Zachraňte pana Bankse
(2013) - Pomsta mrtvého muže
(2013) - Království lesních strážců
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - Total Recall
(2012) - Sedm psychopatů
(2012) - Movie: The Movie
(2011) - Scream Awards
(2011) - Šéfové na zabití
(2011) - Noc hrůzy
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Daybreak
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Burma Soldier
(2010) - Útěk ze Sibiře
(2010) - Londýnský gangster
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Ondine
(2009) - Oči války
(2009) - Imaginárium Dr. Parnasse
(2009) - Crazy Heart
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - V Bruggách
(2008) - Hrdost a sláva
(2007) - Xposé
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Chelsea Lately
(2007) - Kasandřin sen
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - Making 'The New World'
(2006) - Zeptej se prachu
(2006) - Miami Vice
(2005) - Být Alexandrem Velikým
(2005) - Nový svět
(2004) - Film o filmu: Alexander Veliký
(2004) - Tři do páru
(2004) - Alexander Veliký
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - The 100 Greatest Movie Stars
(2003) - Beyond Hell's Kitchen: Making 'Daredevil'
(2003) - Veronica Guerin
(2003) - Test
(2003) - S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
(2003) - Intermission
(2003) - Daredevil
(2002) - Player$
(2002) - Telefonní budka
(2002) - Minority Report
(2002) - Hartova válka
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Psanci Ameriky
(2000) - GPTV
(2000) - Tábor tygrů
(2000) - Rafinovaný zloděj
(1999) - Taff
(1999) - Válečná zóna
(1999) - Love in the 21st Century (TV seriál)
(1998) - Láska k tanečníkovi
(1997) - Ropná dieta
(1996) - The Disappearance of Finbar
(1996) - Ballykissangel (TV seriál)
(1994) - Pie in the Sky (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1981) - Entertainment Tonight
Spoluherci ve filmu "Fantastická zvířata a kde je najít":
(*1938) Jon Voight

(*1950) Ron Perlman

(*1977) Samantha Morton

(*1945) Philippe Rousselot (kameraman)

(*1974) Carmen Ejogo

(*1963) David Yates (režisér)

(*1976) Dan Fogler

(*1965) J. K. Rowling (spisovatelská předloha)

(*1965) J. K. Rowling (producentka)

(*1982) Eddie Redmayne

(*1992) Ezra Miller

(*1951) James Newton Howard (hudební skladatel)

(*1982) Gemma Chan



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
10°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
13°50’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
24°59’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
5°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
8°45’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
15°40’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Rak
29°34’
Střelec
11°11’
UranUran:
Štír
3°41’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Střelec
12°39’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Váhy
9°00’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Štír
11°13’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Beran
23°43’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Býk
0°10’
Ryby
17°28’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Kozoroh
8°42’
4. IC:
Býk
17°00’
7. DSC:
Rak
8°42’
10. MC:
Štír
17°00’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »