Colin Friels wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Colin Friels

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.9. 1952 - 15:00h
Místo:
Kilwinning, Skotsko
Země:
Věk:
67 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Colin Friels - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gerard (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.9.1952 - 15:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.9.1952 - 14:00  
GB, Kilwinning:
55°40' s.š., 4°42' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Colin Friels 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Colin Friels
datum narození 25.9.1952
(herec, instagram)

Colin Friels - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Schapelle
(2012) - Mabo
(2012) - Jack Irish: Bad Debts
(2011) - Oko uragánu
(2011) - A Heartbeat Away
(2010) - Tomorrow, When the War Began
(2010) - The Nothing Men
(2010) - Matching Jack
(2010) - Čas zabíjet (TV seriál)
(2009) - Blind Company
(2008) - Informátor
(2007) - BlackJack: Ghosts
(2007) - Bastard Boys
(2006) - Solo
(2006) - The Book of Revelation
(2006) - BlackJack: Dead Memory
(2006) - BlackJack: At the Gates
(2005) - The Illustrated Family Doctor
(2005) - BlackJack: In the Money
(2005) - BlackJack: Ace Point Game
(2004) - Životní příběh Natalie Woodové
(2004) - Tom White
(2004) - BlackJack: Sweet Science
(2003) - Temptation
(2003) - Max's Dreaming
(2003) - BlackJack
(2002) - Black and White
(2001) - Život s vrahem
(2001) - Muž, který soudil Boha
(2001) - Child Star: The Shirley Temple Story
(2001) - Farma (TV seriál)
(2000) - Marriage Acts
(1998) - Smrtihlav
(1996) - Vodní krysy (TV seriál)
(1996) - Noc bláznů
(1996) - Neústupný
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení
(1995) - Halifaxová, soudní psychiatr - Sbor tvrdých mužů
(1995) - Back of Beyond
(1995) - Andělské dítě
(1994) - Správný muž v Africe
(1993) - Stark
(1993) - Seven Deadly Sins (TV seriál)
(1993) - The Nostradamus Kid
(1992) - The Last Man Hanged
(1991) - Dingo
(1991) - Causa Wardových
(1990) - Weekend with Kate
(1990) - Darkman
(1988) - Warm Nights on a Slow Moving Train
(1988) - Drsné násilí
(1987) - Kangaroo
(1987) - High Tide
(1987) - Ground Zero
(1986) - Malcolm
(1985) - Muž se železnou maskou
(1984) - Making the Coolangatta Gold
(1984) - The Coolangatta Gold
(1983) - Buddies
(1982) - Monkey Grip
(1982) - For the Term of His Natural Life
(1981) - Prisoners
(1981) - Hoodwink
(1980) - Big Toys
Colin Friels - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1955) Judy Davis - manželka

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.9.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Colin Friels 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Colin Friels - herec

se narodil 25.9.1952 ve městě Kilwinning, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Colin Friels

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Colin Friels
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
2°26’
9
 
LunaLuna:
Střelec
16°20’
12
 
MerkurMerkur:
Váhy
3°14’
9
 
VenušeVenuše:
Váhy
27°21’
9
 
MarsMars:
Střelec
18°26’
12
 
JupiterJupiter:
Býk
20°34’
4
R
SaturnSaturn:
Váhy
16°02’
9
 
UranUran:
Rak
18°09’
7
 
NeptunNeptun:
Váhy
20°44’
9
 
PlutoPluto:
Lev
22°26’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
19°14’
2
R
Černá LunaLilith:
Lev
20°05’
8
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
6°46’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
5°27’
2
Domy:
Střelec
21°33’
Blíženci
21°33’
2:
Vodnář
7°54’
8:
Lev
7°54’
3:
Ryby
29°29’
9:
Panna
29°29’
Býk
1°47’
Štír
1°47’
5:
Býk
22°20’
Štír
22°20’
6:
Blíženci
7°46’
Střelec
7°46’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
26°40’
11
Slun./Luna:
Štír
9°23’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) herec, scénárista, vydavatel

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »