Conrad Janis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Conrad Janis

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
90 let
Povolání:
herec, režisér

Conrad Janis - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.2.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Conrad Janis 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Conrad Janis
datum narození 11.2.1928
(herec, režisér, instagram)

Conrad Janis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Bad Blood... the Hunger
(2009) - Maneater
(2006) - Bad Blood
(2002) - Další krásná tvář
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1998) - Návrat Addamsovy rodiny
(1997) - The Rockford Files: Shoot-Out at the Golden Pagoda
(1996) - Horká stopa L.A. (TV seriál)
(1996) - Cable Guy
(1994) - Ženský instinkt
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Bohové se zase zbláznili
(1992) - Pan Sobota večer
(1989) - Sonny Boy
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1986) - You Again? (TV seriál)
(1986) - Vůbec nic společného
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - George Burns Comedy Week (TV seriál)
(1985) - Brewsterovy milióny
(1984) - V (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - The Red-Light Sting
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1983) - Mama's Family (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - The Mork & Mindy/Laverne & Shirley/Fonz Hour (TV seriál)
(1980) - Oh, God! Book II
(1980) - Here's Boomer (TV seriál)
(1980) - The Gossip Columnist
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - House Calls (TV seriál)
(1979) - California Fever (TV seriál)
(1978) - Mork & Mindy (TV seriál)
(1978) - Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
(1978) - The Buddy Holly Story
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Roseland
(1977) - Quark (TV seriál)
(1977) - The Magnificent Magical Magnet of Santa Mesa
(1977) - Dog and Cat (TV seriál)
(1976) - Laverne & Shirley (TV seriál)
(1976) - Hraběnka a lišák z Dirtwateru
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1975) - The Invisible Man (TV seriál)
(1975) - The Happy Hooker
(1975) - Baretta (TV seriál)
(1974) - The Virginia Hill Story
(1974) - The Manhunter (TV seriál)
(1974) - Letiště 1975
(1974) - Happy Days (TV seriál)
(1973) - Miracle on 34th Street
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Maude (TV seriál)
(1972) - Banacek (TV seriál)
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1965) - Agent Smart (TV seriál)
(1963) - My Favorite Martian (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Nurses (TV seriál)
(1962) - Stoney Burke (TV seriál)
(1960) - The Robert Herridge Theater (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1958) - Let's Rock
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Appointment with Adventure (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - The Man Behind the Badge (TV seriál)
(1953) - Bonino (TV seriál)
(1952) - The Gulf Playhouse (TV seriál)
(1952) - The Doctor (TV seriál)
(1952) - CBS Television Workshop (TV seriál)
(1950) - The Web (TV seriál)
(1950) - Starlight Theatre (TV seriál)
(1950) - Danger (TV seriál)
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - Suspense (TV seriál)
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1948) - Beyond Glory
(1948) - Actor's Studio (TV seriál)
(1947) - The Brasher Doubloon
(1947) - That Hagen Girl
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
(1946) - Margie
(1945) - Snafu

Conrad Janis - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.2.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Conrad Janis 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Conrad Janis - herec, režisér

se narodil 11.2.1928 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Conrad Janis

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Conrad Janis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
21°31’
 
LunaLuna:
Váhy
26°41’
 
MerkurMerkur:
Ryby
9°20’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
16°20’
 
MarsMars:
Kozoroh
17°22’
 
JupiterJupiter:
Beran
3°47’
 
SaturnSaturn:
Střelec
17°23’
 
UranUran:
Beran
1°07’
 
NeptunNeptun:
Lev
27°59’
R
PlutoPluto:
Rak
15°23’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
15°26’
R
Černá LunaLilith:
Štír
8°19’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°50’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eli Wallach
(*1915 - 2014) herec

Spojené státy Grover Cleveland
(*1837 - 1908) 22. a 24 prezident usa

Německo Ludwig Aschoff
(*1866 - 1942) lékař

Brazílie Ruth Cardoso
(*1930 - 2008) antropoložka

Itálie Emilio Colombo
(*1920 - 2013) italský křesťanskodemokratický politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »