Ctibor Filčík wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ctibor Filčík

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dolné Plachtince
Země:
Věk:
† 66 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ctibor Filčík - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.8.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ctibor Filčík 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ctibor Filčík
datum narození 15.8.1920
(herec, instagram)

Ctibor Filčík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Radosť zo života (TV seriál)
(1991) - Pamätáte sa na nich? - Ctibor Filčík
(1986) - Výnosné miesto (divadelní záznam)
(1986) - Moliére
(1983) - Putování Jana Amose
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV seriál)
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Pražská terčovnica
(1982) - Doktor Bencúr
(1981) - Návšteva
(1981) - Hra bez lásky
(1981) - Emília Galottiová
(1981) - Dvanásť nahnevaných mužov
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Muž, ktorého srdce je na vysočine
(1980) - Demokrati
(1979) - Sesternica Beta
(1978) - Strýčkov sen
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1977) - Vojna a mier (divadelní záznam)
(1977) - Obvod
(1977) - Bludička
(1976) - Zenovo vedomie
(1976) - Plukovník Chabert
(1976) - Krásna neznáma
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1975) - Lampióniky
(1974) - Tajný agent
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - Jaltská konferencia 1945
(1973) - Die Brüder Lautensack
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1971) - Mŕtve duše
(1970) - Jozef Budský
(1969) - Pštrosí večierok
(1969) - Prípad jasnovidca Hanussena
(1967) - Vreckári
(1967) - Krotká
(1966) - Ľahostajní
(1966) - Jeden deň pre starú paniu
(1966) - Chvála vzdelania
(1965) - Oko za oko
(1965) - Námestie svätej Alžbety
(1964) - Muž pre každé počasie
(1963) - Výhybka
(1962) - Jánošík I., II.
(1961) - 65,000.000
(1959) - Kapitán Dabač
(1957) - Štyridsaťštyri
(1956) - Previerka lásky
(1956) - Čisté ruky
(1954) - Drevená dedina
(1950) - Kozie mlieko

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.8.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ctibor Filčík 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ctibor Filčík - herec

se narodil 15.8.1920 ve městě Dolné Plachtince
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ctibor Filčík

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Ctibor Filčík
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
22°19’
 
LunaLuna:
Panna
10°31’
 
MerkurMerkur:
Lev
3°37’
 
VenušeVenuše:
Panna
4°05’
 
MarsMars:
Štír
17°38’
 
JupiterJupiter:
Lev
27°26’
 
SaturnSaturn:
Panna
12°05’
 
UranUran:
Ryby
4°09’
R
NeptunNeptun:
Lev
11°41’
 
PlutoPluto:
Rak
8°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
10°20’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°19’
 
CheirónCheirón:
Beran
10°01’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »