Cujoši Ihara wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cujoši Ihara

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fukuoka
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Cujoši Ihara (Tsuyoshi Ihara) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.11.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cujoši Ihara 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Cujoši Ihara
datum narození 6.11.1963
(herec, instagram)

Cujoši Ihara - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Kakkou no Tamago wa Dare no Mono (TV seriál)
(2015) - Sutoreiyazu Kuronikuru
(2015) - Last Knights
(2015) - Ishitachi no Renai Jijo (TV seriál)
(2014) - Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
(2014) - Chô kôsoku! Sankin kôtai
(2014) - Hanako to Anne (TV seriál)
(2014) - Aibô: Gekijô-ban III
(2012) - Ten no Hakobune (TV seriál)
(2012) - Reberu 7
(2012) - Hatsukoi (TV seriál)
(2012) - Brave Hearts: Umizaru
(2012) - Ai to Makoto
(2011) - Špinavá srdce
(2011) - Good Life ~Arigatou, Papa. Sayonara~ (TV seriál)
(2010) - 13 samurajů
(2009) - Ninja
(2009) - Nakumonka
(2009) - Glory of Team Batista SP - Aratana Meikyuu e no Shoutai
(2008) - Tsukiji uogashi sandaime
(2008) - Team Batista no Eiko (TV seriál)
(2008) - Ginmaku ban Sushi ôji!: Nyûyôku e iku
(2007) - Hîto airando
(2006) - Odplata
(2006) - Kuroi taiyō (TV seriál)
(2006) - Dopisy z Iwo Jimy
(2005) - Umeko
(2005) - Shiawase ni Naritai! (TV seriál)
(2005) - Magari Kado no Kanojo (TV seriál)
(2005) - Hotaru no haka
(2005) - Hinagon
(2004) - Sukai hai (TV seriál)
(2004) - Rasuto kurisumasu (TV seriál)
(2004) - Han-ochi
(2003) - Koi wa Tatakai! (TV seriál)
(2002) - Kowloon de Aimashou (TV seriál)
(2002) - Kochira Hon Ikegami Sho (TV seriál)
(2001) - Minna no ie
(2001) - Drug
(2000) - Ichigen no Koto (TV seriál)
(1998) - Tsumetai Tsuki (TV seriál)
(1997) - Best Partner (TV seriál)
(1997) - Best Partner (TV seriál)
(1996) - Futarikko (TV seriál)
(1995) - Yonshimai monogatari
(1995) - Only You Aisarete (TV seriál)
(1995) - Gamera daikaijû kuchu kessen
(1991) - Jingi
(1990) - Onna ga ichiban niau shokugyo
(1990) - Hong Kong Paradise
(1990) - Byôin e ikô
(1988) - Takeda Shingen (TV seriál)
(1988) - Bakayarō!: Watashi okkote masu

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.11.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cujoši Ihara 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cujoši Ihara - herec

se narodil 6.11.1963 ve městě Fukuoka
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cujoši Ihara

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Cujoši Ihara
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
13°20’
 
LunaLuna:
Rak
21°12’
 
MerkurMerkur:
Štír
14°14’
 
VenušeVenuše:
Střelec
1°10’
 
MarsMars:
Střelec
8°30’
 
JupiterJupiter:
Beran
10°56’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
16°39’
 
UranUran:
Panna
9°20’
 
NeptunNeptun:
Štír
15°18’
 
PlutoPluto:
Panna
13°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
14°17’
R
Černá LunaLilith:
Štír
22°22’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°20’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »