Dan O'Herlihy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dan O'Herlihy

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wexford
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Dan O'Herlihy - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.5.1919 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dan O'Herlihy 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Dan O'Herlihy
datum narození 1.5.1919
(herec, instagram)

Dan O'Herlihy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2000) - Revisiting 'Fail-Safe'
(2000) - Buñuel en Hollywood
(1998) - Rat Pack
(1993) - Láska, podvod a loupež
(1991) - The Pirates of Dark Water (TV seriál)
(1990) - RoboCop 2
(1990) - Městečko Twin Peaks (TV seriál)
(1988) - John Huston and the Dubliners
(1988) - A Waltz Through the Hills
(1987) - RoboCop
(1987) - The Dead
(1986) - The Whoopee Boys
(1986) - Dark Mansions
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - The Secret Servant (TV seriál)
(1984) - Poslední hvězdný bojovník
(1983) - Whiz Kids (TV seriál)
(1983) - The Last Day
(1982) - Nancy Astor (TV seriál)
(1982) - Halloween 3
(1981) - Death Ray 2000
(1981) - Artemis 81
(1979) - Mark Twain: Beneath the Laughter
(1979) - A Man Called Sloane (TV seriál)
(1977) - Good Against Evil
(1977) - Generál MacArthur
(1977) - Deadly Game
(1976) - The Quest (TV seriál)
(1976) - Dlouhá dobytčí stezka
(1976) - Banjo Hackett
(1974) - QB VII (TV seriál)
(1974) - Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
(1974) - Datlové semínko
(1972) - The People
(1972) - Colditz (TV seriál)
(1972) - The Carey Treatment
(1970) - Waterloo
(1969) - 100 pušek
(1969) - The Big Cube
(1968) - How to Steal the World
(1965) - The Long, Hot Summer (TV seriál)
(1964) - Selhání vyloučeno
(1963) - The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
(1962) - The Cabinet of Caligari
(1961) - King of the Roaring 20's - The Story of Arnold Rothstein
(1960) - The Best of the Post (TV seriál)
(1960) - A Terrible Beauty
(1960) - One Foot in Hell
(1959) - The Young Land
(1959) - Imitation of Life
(1958) - Home Before Dark
(1957) - That Woman Opposite
(1955) - The Virgin Queen
(1955) - The Purple Mask
(1954) - Hunters of the Deep
(1954) - Robinson Crusoe
(1954) - The Black Shield of Falworth
(1954) - Bengal Brigade
(1953) - Sword of Venus
(1952) - Operation Secret
(1952) - Invasion USA
(1952) - At Sword's Point
(1952) - Actor's and Sin
(1951) - The Blue Veil
(1951) - Soldiers Three
(1951) - The Highwayman
(1950) - The Iroquois Trail
(1948) - Macbeth
(1948) - Larceny
(1948) - Kidnapped
(1947) - Štvanec
(1947) - Hladový vrch

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.5.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dan O'Herlihy 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dan O'Herlihy - herec

se narodil 1.5.1919 ve městě Wexford
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dan O'Herlihy

Dnes se narodili
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Dan O'Herlihy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
10°03’
 
LunaLuna:
Býk
28°06’
 
MerkurMerkur:
Beran
14°13’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
16°50’
 
MarsMars:
Býk
12°02’
 
JupiterJupiter:
Rak
10°57’
 
SaturnSaturn:
Lev
21°24’
 
UranUran:
Ryby
1°10’
 
NeptunNeptun:
Lev
6°34’
 
PlutoPluto:
Rak
4°53’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
5°19’
R
Černá LunaLilith:
Štír
10°55’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°01’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Belgie Audrey Hepburn
(*1929 - 1993) herečka, velvyslankyně UNICEF

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907 - 1990) herečka

Velká Británie král Jiří V.
(*1865 - 1936) král Spojeného království VB a indický císař

Velká Británie John Ruskin
(*1819 - 1900) kreslič, malíř a sběratel

Česká republika Jiří Raška
(*1941 - 2012) skokan na lyžích



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »