Dana Syslová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dana Syslová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1945 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herečka

Dana Syslová - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1945 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dana Syslová 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Dana Syslová
datum narození v roce *1945
(herečka, instagram)

Dana Syslová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Descending Roads
(2014) - Raluca
(2014) - Piknik
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2012) - Definice lásky
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Poupata
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - Doktor pro zvláštní případy
(2010) - Dokonalý svět (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Poste restante (TV seriál)
(2009) - Hodinu nevíš...
(2009) - Archiv
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Škola Na Výsluní (TV seriál)
(2006) - Chaloupka na vršku (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Eden (TV seriál)
(2004) - Jak přežít nepohodu
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2002) - Na psí knížku
(2001) - Barvy života
(2001) - Andělská tvář
(1999) - Ortel
(1999) - Nenávist
(1998) - Sama doma
(1998) - Život, který ti dávám
(1997) - Úsměvy
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Svatba
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1997) - Červený kamínek
(1997) - Čas jeřabin
(1997) - Celý muž
(1997) - Báječný lázeňský život
(1996) - Lékárníkových holka (TV seriál)
(1995) - Princ z pohádky
(1995) - Netrpělivost srdce
(1995) - Hrad stínů
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Dobré ráno
(1992) - Klíček ke štěstí
(1991) - Intenzivní kurs němčiny
(1991) - Ztracená dcera z Frýdlantu hradu
(1991) - Volavka
(1991) - Vdova po básníkovi
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Útěk do vězení
(1991) - Tma
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Čarodějky z předměstí
(1989) - Vítězná prohra
(1989) - Víš jak zpívá zvonek...?
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Rakovina vůle
(1989) - Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Všichni za jednoho
(1988) - Překvapení pana Milberryho
(1988) - Horká kaše
(1987) - Třináctý předseda
(1987) - Tajemství čínského velblouda
(1987) - Krvavá svatba (divadelní záznam)
(1987) - Kouzelný cedníček
(1987) - Kde bydlí štěstí
(1987) - Kam, pánové, kam jdete?
(1987) - Já, ty, on
(1987) - Dům na Sahaře
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Území strachu
(1986) - Případ Kolman
(1986) - Neklidná zimní sezóna
(1986) - My holky z městečka (TV seriál)
(1986) - Jsi krásná
(1985) - Tenký led
(1985) - Podivná znamení, podivní hosté
(1985) - Mít někoho do deště
(1985) - Drahý Bedřichu
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - V bludisku pamäti
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Malý Démosthénes
(1984) - Komedie s růžemi
(1984) - Imilla
(1984) - Dlouhý čas naděje
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Princezny na trvalou
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Duch soudce Pauknera
(1983) - Domeček plný koleček
(1983) - Cizí lidé
(1983) - Bota jménem Melichar
(1982) - Zahrada dětí
(1982) - Červánková královna
(1981) - Prstýnek ze zlata kočičího
(1981) - Poručík Petr (TV seriál)
(1981) - Jak Kačenka hledala tátu
(1981) - Fotbalová odysea
(1981) - Dostih
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1979) - Zavazadlo
(1979) - Signál
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Platina
(1978) - Plácek
(1978) - Muž pro domácnost
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1976) - Splynutí duší
(1975) - Spodní proud
(1975) - Rodič
(1975) - Hledám paní na hlídání
(1974) - Tribun lidu
(1974) - Svědkové obžaloby
(1974) - Med
(1973) - Inženýr
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Prolhaná Ketty (divadelní záznam)
(1971) - Kráska a zvíře
(1970) - Velká neznámá
(1969) - Já, truchlivý Bůh
(1967) - Těžká srdeční komplikace
(1967) - Dita Saxová
(1965) - Délka polibku devadesát
(1963) - Pražské blues
Dana Syslová - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1928) Vlastimil Hašek - manžel

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dana Syslová 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dana Syslová - herečka

se narodila v roce *1945 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dana Syslová

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Dana Syslová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
18°44’
 
LunaLuna:
Vodnář
1°03’
 
MerkurMerkur:
Střelec
10°05’
 
VenušeVenuše:
Váhy
29°00’
 
MarsMars:
Rak
29°54’
 
JupiterJupiter:
Váhy
16°30’
 
SaturnSaturn:
Rak
24°52’
R
UranUran:
Blíženci
16°29’
R
NeptunNeptun:
Váhy
7°39’
 
PlutoPluto:
Lev
11°48’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°08’
R
Černá LunaLilith:
Štír
10°33’
 
CheirónCheirón:
Váhy
14°58’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »