Matěj Ruppert wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Matěj Ruppert

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1978 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
zpěvák, hudebník

Matěj Ruppert - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1978 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Matěj Ruppert 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Matěj Ruppert
datum narození v roce *1978
(zpěvák, hudebník, instagram)

Matěj Ruppert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Visací zámek - Popsong (hudební videoklip)
(2016) - Jak se zbavit nevěsty
(2015) - Tajemství rodu II.
(2015) - Kombo
(2015) - Padesátka
(2015) - Lesapán
(2014) - TGM: Talkshow Geni a Míši
(2014) - Kancelář Blaník
(2014) - Ekologický Oskar
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2014) - 13. komnata Patrika Hezuckého
(2014) - Tajemství Evy Pilarové
(2014) - Epoque Quartet 15 let (koncert)
(2014) - Vinaři (TV seriál)
(2014) - Parádně pokecal
(2014) - Až po uši (TV seriál)
(2013) - Vladimir 518: Kilovej Bůh (hudební videoklip)
(2013) - Monkey Business feat. Orion, Vladimir 518, Kato: Rockin' at the Lobby Bar (hudební videoklip)
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Světlo pro Světlušku 2013
(2013) - Slávik 2012
(2013) - QI XL
(2013) - QI - na vše máme odpověď
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2013) - Ekologický Oskar
(2013) - Zuzana Michnová - Jsem slavná tak akorát
(2013) - Noc na Karlštejně (koncert)
(2013) - ČT Live: Karel Černoch - 70 (koncert)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2012) - Buty: Píseň práce (hudební videoklip)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Mixxxer
(2012) - Limuzína
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Cesta na Hrad
(2012) - Barování
(2012) - Tribute (koncert)
(2011) - Světlo pro Světlušku 2011
(2011) - E.ON Energy Globe Award ČR 2011
(2011) - ČT Live - Eva Pilarová (koncert)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2010) - ČT Live - Nightwork (koncert)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Pelíšky slavných
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - 3 sezóny v pekle
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - 20ers - Making Of...
(2007) - Monkey Business - Peeing With The Proletariat (koncert)
(2007) - Monkey Business - Nokia Tour 2007 (koncert)
(2007) - Film o filmu: Pusinky
(2007) - Pusinky
(2006) - Žito
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - Michal Pavlíček - Beatová síň slávy (koncert)
(2005) - ČT Live - Monkey Business (koncert)
(2005) - Sklapni a zastřel mě
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - T-music
(2003) - Pupendo
(2001) - Monkey Business (koncert)
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Prima jízda
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Caruso Show
(1987) - Manéž Bolka Polívky

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Matěj Ruppert 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Matěj Ruppert - zpěvák, hudebník

se narodil v roce *1978 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Matěj Ruppert

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Matěj Ruppert
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
21°33’
 
LunaLuna:
Býk
3°35’
 
MerkurMerkur:
Beran
3°46’
 
VenušeVenuše:
Beran
3°30’
 
MarsMars:
Rak
22°52’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
26°45’
 
SaturnSaturn:
Lev
25°16’
R
UranUran:
Štír
16°12’
R
NeptunNeptun:
Střelec
18°18’
 
PlutoPluto:
Váhy
15°58’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
6°49’
R
Černá LunaLilith:
Rak
6°01’
 
CheirónCheirón:
Býk
2°44’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »