Danny Huston wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Danny Huston

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Řím
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, režisér

Danny Huston - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
14.5.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Danny Huston 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Danny Huston
datum narození 14.5.1962
(herec, režisér, instagram)

Danny Huston - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Wonder Woman
(2016) - The Last Photograph
(2016) - All I See Is You
(2015) - Pressure
(2015) - Frankenstein
(2014) - Tigers
(2014) - Big Eyes
(2014) - American Horror Story: Freak Show (TV seriál)
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Osvoboditel
(2013) - Liga spravedlivých: Záchrana světa
(2013) - Futurologický kongres
(2013) - American Horror Story: Coven (TV seriál)
(2012) - Unesená
(2012) - Two Jacks
(2012) - Město divů (TV seriál)
(2012) - Hněv Titánů
(2012) - Hitchcock
(2012) - Boxing Day
(2011) - 1320
(2011) - Příšerka v Paříži
(2011) - PlayOff
(2010) - Vyrobeno v Dagenhamu
(2010) - Souboj Titánů
(2010) - Robin Hood
(2010) - Na hraně temnoty
(2010) - Konspirátor
(2010) - Doktor Smrt
(2010) - Cesta samuraje
(2009) - X-Men Origins: Wolverine
(2009) - Boogie Woogie
(2008) - The Kreutzer Sonata
(2008) - John Adams (TV seriál)
(2008) - Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
(2007) - 30 dní dlouhá noc
(2007) - 23
(2007) - Království
(2007) - I Really Hate My Job
(2006) - Zatmívání
(2006) - Potomci lidí
(2006) - Organizace Alfa: Hádův faktor
(2006) - Opravdová hlava rodiny
(2006) - Marie Antoinetta
(2005) - Proposition
(2005) - Nepohodlný
(2004) - Hollywoodské legendy
(2004) - Zrození
(2004) - Silver City
(2004) - Letec
(2003) - 21 gramů
(2002) - Torture TV
(2002) - The Bacchae
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(2001) - Hotel
(2001) - Eden
(2000) - Exitus
(2000) - Časový kód
(1999) - Rockin' Good Times
(1998) - Susanin plán
(1998) - Spanish Fly
(1997) - Anna Kareninová
(1995) - Leaving Las Vegas
(1989) - John Huston: The Man, the Movies, the Maverick

Danny Huston - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Danny Huston - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1961) Virginia Madsen - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1979) Olga Kurylenko
(*1970) Emily Lloyd

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.5.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Danny Huston 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Danny Huston - herec, režisér

se narodil 14.5.1962 ve městě Řím
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Danny Huston

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Danny Huston
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
23°12’
 
LunaLuna:
Panna
25°31’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
14°49’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
19°35’
 
MarsMars:
Beran
19°03’
 
JupiterJupiter:
Ryby
9°05’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
11°21’
 
UranUran:
Lev
26°26’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°49’
R
PlutoPluto:
Panna
7°31’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°56’
R
Černá LunaLilith:
Panna
21°52’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°26’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »