Daphne Zuniga wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Daphne Zuniga
(Daphne Eurydice Zuniga)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Berkeley, Kalifornie
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herečka

Daphne Zuniga - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
28.10.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Daphne Zuniga 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Daphne Zuniga
datum narození 28.10.1962
(herečka, instagram)

Daphne Zuniga - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Who's Driving Doug
(2016) - Those Left Behind
(2016) - Search Engines
(2015) - When Duty Calls
(2015) - A Remarkable Life
(2015) - Hindsight (TV seriál)
(2015) - Beyond Paradise
(2014) - Monkey in the Middle
(2013) - Tajemná odhalení
(2013) - Signed, Sealed, Delivered.
(2012) - Changing Hearts
(2011) - Miss Representation
(2010) - Rodinná sešlost
(2010) - Letos nepeču
(2009) - Melrose Place (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Spaceballs: The Animated Series (TV seriál)
(2008) - Novel Adventures (TV seriál)
(2008) - Kovbojova nevěsta
(2007) - TED: Budoucnost, jakou si vytvoříme
(2006) - ...So Goes the Nation
(2006) - Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film
(2006) - V zajetí posedlosti
(2006) - Každý den jsou Vánoce
(2006) - A-List
(2005) - Tajné životy
(2005) - Báječní lidé (TV seriál)
(2004) - When Star Wars Ruled the World
(2004) - I Love the '90s (TV seriál)
(2003) - Melrose Place: The E! True Hollywood Story
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - One Tree Hill (TV seriál)
(2003) - Duch psa
(2001) - Intimate Portrait: Lee Grant
(2000) - Předstírané lži
(2000) - Enemies of Laughter
(1998) - Stories from My Childhood (TV seriál)
(1997) - Ztráta důvěry
(1997) - Stand-ins
(1997) - Naked in the Cold Sun
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Pandořina skříňka
(1995) - Off Camera with Dean Cain (TV seriál)
(1995) - Můj kamarád duch
(1995) - Míra viny
(1994) - Cityscrapes: Los Angeles
(1993) - Eight Hundred Leagues Down the Amazon
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Mad at the Moon
(1992) - Kořist chameleona
(1989) - Zůstat spolu
(1989) - Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho
(1989) - Moucha II
(1989) - The Eyes of the Panther
(1989) - Anatomie pana člověka
(1988) - Poslední pomazání
(1987) - Spaceballs
(1986) - Moderní dívky
(1985) - The Sure Thing
(1985) - Stone Pillow
(1985) - Hledání vidiny
(1984) - Hrůzný objev
(1983) - Quarterback Princess
(1982) - The Dorm That Dripped Blood

Daphne Zuniga - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Daphne Zuniga - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.10.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Daphne Zuniga 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Daphne Zuniga - herečka

se narodila 28.10.1962 ve městě Berkeley, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Daphne Zuniga

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Daphne Zuniga
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
4°35’
 
LunaLuna:
Štír
4°05’
 
MerkurMerkur:
Váhy
18°06’
 
VenušeVenuše:
Štír
27°03’
R
MarsMars:
Lev
8°18’
 
JupiterJupiter:
Ryby
2°49’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
5°03’
 
UranUran:
Panna
4°26’
 
NeptunNeptun:
Štír
12°53’
 
PlutoPluto:
Panna
11°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
4°05’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
10°30’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°19’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »