Daryl Hannah wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Daryl Hannah
(Daryl Christine Hannah)

Pohlaví:
Žena
Narození:
3.12. 1960 - 15:30h
Místo:
Chicago Heights, Illinois
Země:
Věk:
56 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Daryl Hannah - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
3.12.1960 - 15:30  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.12.1960 - 21:30  
US, Chicago Heights:
41°51' s.š., 87°39' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Daryl Hannah 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Daryl Hannah
datum narození 3.12.1960
(herečka, instagram)

Daryl Hannah - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Diamond in the Dust
(2017) - Palominas
(2015) - Undateable John
(2015) - Snuff
(2015) - Skin Traffik
(2015) - Sicilian Vampire
(2015) - Sense8 (TV seriál)
(2015) - I Am Michael
(2015) - A Perfect Vacation
(2014) - Plant This Movie
(2014) - 2047 - Sights of Death
(2014) - Father Rupert Mayer
(2013) - Free Pussy Riot: The Movie
(2013) - Blockadia Rising: Voices of the Tar Sands Blockade
(2013) - American Mustang
(2013) - Zombie Night
(2013) - The Things She Did
(2013) - Social Nightmare
(2013) - Návaly pod košem
(2013) - Garbage
(2012) - The Carbon Rush
(2012) - Arise
(2012) - Eldorado
(2011) - Save the Farm
(2011) - Na Nai'a: Legend of the Dolphins
(2011) - Every Generation Needs a Revolution
(2010) - Wild Horses & Renegades
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - A Closed Book
(2009) - So Right So Smart
(2009) - Designing the New World: Turning Crisis Into Potential
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - The Garden
(2008) - Fierce Light: When Spirit Meets Action
(2008) - Delfíni a velryby 3D: tuláci oceánů
(2008) - Call + Response
(2008) - Zlost
(2008) - Storm Seekers
(2008) - Smrtící Kung Fu 2
(2008) - Smrtící Kung Fu 1
(2008) - Invaze žraloků
(2008) - Dark Honeymoon
(2008) - Cyklus
(2007) - Vegetarian Elite
(2007) - Nebezpečné dny: Jak se točil Blade Runner
(2007) - Fashion Forward: Wardrobe and Styling
(2007) - Deck-A-Rep: The True Nature of Rick Deckard
(2007) - Being Michael Madsen
(2007) - A Legacy of Harm
(2007) - Cosmic Radio
(2007) - Básník války
(2007) - All the Good Ones Are Married
(2006) - Sierra Club Chronicles (TV seriál)
(2006) - Poslední dny planety Země
(2006) - Olè
(2006) - Love Is the Drug
(2006) - Držte krok se Steinovými
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2004) - On-Air with Ryan Seacrest
(2004) - Natural Heroes (TV seriál)
(2004) - The Making of 'Kill Bill: Volume 2'
(2004) - Yo puta
(2004) - Supermarket
(2004) - Silver City
(2004) - Kill Bill 2
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The Making of 'Kill Bill'
(2003) - Beyond Borders: John Sayles in Mexico
(2003) - Northfork
(2003) - Kill Bill
(2003) - Job
(2003) - Čekání na štěstí
(2003) - The Big Empty
(2002) - Strip Notes
(2002) - Searching for Debra Winger
(2002) - Screen Tests of the Stars
(2002) - Těžký prachy
(2002) - Dlouhá cesta
(2002) - Bank
(2001) - The 28th Annual American Music Awards
(2001) - Ohnivý kruh
(2001) - Jackpot
(2001) - Jack a stonek fazole
(2000) - On the Edge of 'Blade Runner'
(2000) - Tanečnice od Modrého leguána
(2000) - Hlavní cíl
(2000) - Dech smrti
(1999) - Zapatista
(1999) - Speedway Junky
(1999) - Polní květy
(1999) - Nepřítel mého nepřítele
(1999) - Můj nejoblíbenější marťan
(1998) - You Won´t Stop Screaming
(1998) - Rescuers: Stories of Courage: Two Families
(1998) - Pohled z okna
(1998) - Perníkový dědek
(1998) - Návrat Addamsovy rodiny
(1998) - Lež má krátké nohy
(1998) - The Last Don II (TV seriál)
(1997) - Zbraň (TV seriál)
(1997) - Poslední don (TV seriál)
(1997) - Opravdová blondýnka
(1996) - Poslední dny Frankieho Flye
(1995) - Pouta
(1995) - Jedna navíc
(1995) - Dej si pohov, kámoši 2
(1995) - Les Cent et une nuits de Simon Cinéma
(1994) - Howard Stern
(1994) - Malí uličníci
(1993) - Pozor, obří žena!
(1993) - Dej si pohov, kámoši
(1992) - Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International
(1992) - Neviditelný na útěku
(1991) - The Best of Disney: 50 Years of Magic
(1991) - Hráči na vinici Páně
(1990) - Cvoci
(1989) - Zločiny a poklesky
(1989) - Ocelové magnólie
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1988) - Dům veselých duchů
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Wall Street
(1987) - Roxana
(1986) - Orlové práva
(1986) - Ayla z kmene medvědů
(1984) - Žbluňk!
(1984) - Papež z Greenwich Village
(1984) - Lehkomyslní
(1983) - The Final Terror
(1982) - The Making of 'Summer Lovers'
(1982) - Paper Dolls
(1982) - Letní milenci
(1982) - Blade Runner
(1981) - Hard Country
(1978) - Zuřivost

Daryl Hannah - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Daryl Hannah - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Daryl Hannah - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.12.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Daryl Hannah 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Daryl Hannah - herečka

se narodila 3.12.1960 ve městě Chicago Heights, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Daryl Hannah

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Daryl Hannah
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
11°44’
7
 
LunaLuna:
Blíženci
19°43’
1
 
MerkurMerkur:
Štír
24°25’
6
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
22°18’
9
 
MarsMars:
Rak
17°25’
3
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
7°41’
8
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
16°25’
9
 
UranUran:
Lev
25°48’
4
R
NeptunNeptun:
Štír
10°02’
6
 
PlutoPluto:
Panna
8°07’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
10°49’
5
R
Černá LunaLilith:
Rak
23°26’
3
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°46’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
6°39’
7
Domy:
Býk
28°40’
Štír
28°40’
2:
Blíženci
23°15’
8:
Střelec
23°15’
3:
Rak
13°43’
9:
Kozoroh
13°43’
Lev
5°11’
Vodnář
5°11’
5:
Panna
2°20’
Ryby
2°20’
6:
Váhy
11°04’
Beran
11°04’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
1°56’
11
Slun./Luna:
Panna
15°43’
5


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »