David Keith wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Keith

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Knoxville, Tennessee
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec, režisér

David Keith - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.5.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Keith 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
David Keith
datum narození 8.5.1954
(herec, režisér, instagram)

David Keith - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - A Perfect Vacation
(2014) - Warren Jeffs: Prorok mimo zákon
(2014) - Christian Mingle
(2010) - Unrequited
(2010) - Nikita (TV seriál)
(2010) - Modrá hlubina
(2010) - Lone Star (TV seriál)
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - Clown Hunt
(2008) - II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)
(2007) - The War (TV seriál)
(2007) - An Officer and a Gentleman: 25 Years Later
(2007) - Succubus: Hell Bent
(2007) - Mladý Indiana Jones: Tajemství blues
(2006) - Zázrační pejsci 2
(2006) - Spolužáci (TV seriál)
(2006) - Poslední den na obzoru
(2006) - Až do dna
(2006) - Air Force 2
(2005) - Vzdálený domov
(2005) - Kobylky nesou smrt
(2005) - Cesta zničení
(2005) - All Souls Day: Dia de los Muertos
(2004) - Poslední vzdor velkých medvědů
(2004) - Nikdy to nevzdávej!
(2004) - The Kings of Brooklyn
(2003) - Beyond Hell's Kitchen: Making 'Daredevil'
(2003) - Torus
(2003) - Still Life (TV seriál)
(2003) - Katova kletba
(2003) - Daredevil
(2003) - Bestie
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - ¿Quién es Alejandro Chomski?
(2002) - The Stickup
(2002) - Pomsta v Clover Bend
(2002) - Mutant
(2002) - Mother Ghost
(2002) - In the Echo
(2002) - Carrie
(2001) - Za nepřátelskou linií
(2001) - Taurus
(2001) - Světoběžník
(2001) - Láska a zrada
(2001) - Cahoots
(2001) - Burning Down the House
(2001) - Antrax
(2000) - Ten nejlepší
(2000) - Ponorka U-571
(1999) - Fotografové
(1999) - Vzpomínky v mém srdci
(1999) - Tajemství And
(1999) - If... Dog... Rabbit...
(1999) - Důkaz neviny
(1998) - Případ z Poodle Springs
(1998) - Léčka
(1998) - Dokonalá kořist
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál)
(1996) - Soudce z pekel
(1996) - Rodinná záležitost
(1996) - Na útěku
(1996) - Local Heroes (TV seriál)
(1996) - Každý den v akci (TV seriál)
(1996) - Invasion of Privacy
(1995) - Ultimátum smrti
(1995) - Texas
(1995) - Tajemný klášter
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Kouzelný klíč
(1995) - Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
(1994) - Temptation
(1994) - Souboj policajtů
(1994) - První liga 2
(1994) - Polibky a objetí
(1994) - Ernest jde do školy
(1994) - Dokud nás smrt nerozdělí
(1993) - Whose Child Is This? The War for Baby Jessica
(1993) - Vzdálení příbuzní
(1992) - Nespoutaná divočina
(1992) - Liar's Edge
(1992) - Caged Fear
(1991) - Off and Running
(1991) - Flesh 'n' Blood (TV seriál)
(1990) - Dva Jakeové
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North
(1988) - V zajetí kanibalů
(1988) - Únos Elvise
(1987) - White of the Eye
(1986) - The Whoopee Boys
(1986) - Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
(1985) - Gulag
(1984) - Ohnivé oči
(1983) - Šikana
(1983) - Independence Day
(1982) - Důstojník a džentlmen
(1981) - Take This Job and Shove It
(1981) - Cestou necestou
(1980) - The Golden Moment: An Olympic Love Story
(1980) - Brubaker
(1979) - Velký Santini
(1979) - Růže
(1979) - Friendly Fire
(1979) - Co-ed Fever (TV seriál)

David Keith - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
David Keith - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.5.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Keith 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Keith - herec, režisér

se narodil 8.5.1954 ve městě Knoxville, Tennessee, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Keith

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


David Keith
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
17°21’
 
LunaLuna:
Lev
2°27’
 
MerkurMerkur:
Býk
16°48’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
11°40’
 
MarsMars:
Kozoroh
7°12’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
26°44’
 
SaturnSaturn:
Štír
5°09’
R
UranUran:
Rak
19°45’
 
NeptunNeptun:
Váhy
24°04’
R
PlutoPluto:
Lev
22°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
18°00’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
25°50’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
28°39’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »