David Spade wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Spade
(David Wayne Spade)

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.7. 1964 - 23:34h
Místo:
Birmingham, Michigan
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista

David Spade - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
22.7.1964 - 23:34  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.7.1964 - 04:34  
US, Birmingham:
42°29' s.š., 83°9' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Spade 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
David Spade
datum narození 22.7.1964
(herec, scénárista, instagram)

David Spade - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Do Over
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Live From New York!
(2015) - I Am Chris Farley
(2015) - Vincentův svět
(2015) - The Ridiculous 6
(2015) - Joe Dirt 2: Beautiful Loser
(2015) - Hotel Transylvánie 2
(2013) - Machři 2
(2012) - Hotel Transylvánie
(2011) - Snížek, bílý kožíšek
(2011) - Jack a Jill
(2011) - Hollywood & Wine
(2010) - Scream Awards 2010
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Machři
(2010) - Funny or Die uvádí... (TV seriál)
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Carpet Bros (TV seriál)
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - The Teen Choice Awards 2007
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - Pravidla zasnoubení (TV seriál)
(2007) - Když si Chuck bral Larryho
(2006) - The Teen Choice Awards 2006
(2006) - Saturday Night Live: The Best of Saturday TV Funhouse
(2006) - Král videoher
(2006) - (J)elita ze střídačky
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - The Showbiz Show with David Spade
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - Comedy Central Roast of Pamela Anderson
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Rychlý Stripes
(2005) - Není Kronk jako Kronk
(2005) - Malý pasák
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Velké dítě Dickie Roberts
(2002) - The Sweatbox
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
(2002) - NBC's Funniest Outtakes
(2001) - Comedy Central Canned Ham: Joe Dirt
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - Špinavej Joe
(2000) - Chris Farley: The E! True Hollywood Story
(2000) - Sammy (TV seriál)
(2000) - Není král jako král
(2000) - Křupan
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Pixelon's iBash
(1999) - Ztracený a nalezený
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Superlék
(1998) - Lumpíci
(1998) - David Spade: Take the Hit
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Osm hlav v cestovní tašce
(1996) - Černá ovce
(1996) - Bradyovi 2
(1996) - Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
(1995) - Tommy Boy
(1994) - PCU - Univerzita nebo klášter
(1994) - Bolestná realita
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Šišouni v New Yorku
(1993) - Beavis a Butt-head (TV seriál)
(1992) - Muž bez spánku
(1987) - Policejní akademie 4: Občanská patrola
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live

David Spade - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
David Spade - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.7.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Spade 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Spade - herec, scénárista

se narodil 22.7.1964 ve městě Birmingham, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Spade

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


David Spade
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
0°20’
4
 
LunaLuna:
Kozoroh
13°56’
9
 
MerkurMerkur:
Lev
24°00’
5
 
VenušeVenuše:
Blíženci
22°44’
2
 
MarsMars:
Blíženci
24°53’
3
 
JupiterJupiter:
Býk
21°46’
1
 
SaturnSaturn:
Ryby
3°54’
11
R
UranUran:
Panna
7°57’
5
 
NeptunNeptun:
Štír
15°03’
7
R
PlutoPluto:
Panna
12°30’
6
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
0°32’
3
R
Černá LunaLilith:
Střelec
21°13’
8
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°21’
12
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
14°56’
7
Domy:
Beran
28°31’
Váhy
28°31’
2:
Blíženci
1°46’
8:
Střelec
1°46’
3:
Blíženci
24°32’
9:
Střelec
24°32’
Rak
15°01’
Kozoroh
15°01’
5:
Lev
8°01’
Vodnář
8°01’
6:
Panna
9°55’
Ryby
9°55’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
6°46’
11
Slun./Luna:
Váhy
22°08’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »