Dino Risi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dino Risi

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.12. 1916 - 23:30h
Místo:
Milán
Země:
Věk:
† 91 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Dino Risi - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Zdroj údajů:
Bordoni (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.12.1916 - 23:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.12.1916 - 22:30  
IT, Milán:
45°28' s.š., 9°12' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dino Risi 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Dino Risi
datum narození 23.12.1916
(režisér, herec, instagram)

Dino Risi - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Le Ragazze di Miss Italia
(1996) - Giovani e belli
(1996) - Esercizi di stile
(1992) - Missione d'amore (TV seriál)
(1990) - Vita coi figli
(1990) - Nebudu vám už na obtíž
(1988) - Il Vizio di vivere
(1988) - Horalka
(1987) - Teresa
(1987) - Il Commissario Lo Gatto
(1987) - Carla. Quattre storie di donne
(1985) - Scemo di guerra
(1984) - La Vita continua
(1984) - ...e la vita continua
(1984) - Dobrý král Dagobert
(1982) - Do postele vždy a ochotně
(1981) - Přízrak lásky
(1980) - Milenci na neděli
(1980) - Jsem fotogenický
(1979) - Drahý otče
(1978) - První láska
(1977) - Ztracená duše
(1977) - Nová strašidla
(1977) - Hra na lásku
(1976) - Bílé telefony
(1974) - Vůně ženy
(1973) - Mordi e fuggi
(1971) - Noi donne siamo fatte cosě
(1971) - Knězova manželka
(1971) - In nome del popolo italiano
(1969) - Vedo nudo
(1969) - Il Giovane normale
(1968) - Ty, já a tvůj manžel
(1968) - Il Profeta
(1967) - Tygr a kočička
(1966) - Operazione San Gennaro
(1966) - L'Ombrellone
(1966) - Nostri mariti, I
(1965) - Il Gaucho
(1965) - Complessi, I
(1965) - Le Bambole
(1963) - Il Successo
(1963) - I Mostri
(1963) - Čtvrtek
(1962) - Sváteční vyjížďka
(1962) - La Marcia su Roma
(1961) - Una Vita difficile
(1961) - A porte chiuse
(1960) - Un Amore a Roma
(1960) - Il Mattatore
(1959) - Il Vedovo
(1959) - Poveri milionari
(1958) - Venezia, la luna e tu
(1957) - Pauvres mais beaux
(1957) - La Nonna Sabella
(1957) - Belle ma povere
(1955) - Il Segno di Venere
(1955) - Chléb, láska a .....
(1954) - Vacanze col gangster
(1953) - Il Viale della speranza
(1953) - Láska ve městě
(1950) - L'Isola bianca
(1950) - Fuga dalla città
(1949) - Il Siero della verità
(1949) - Seduta spiritica
(1948) - 1848
(1948) - Segantini il pittore della montagna
(1948) - Il Grido della città
(1948) - Caccia in Brughiera
(1948) - Cortili
(1948) - La Città dei traffici
(1948) - Buio in sala
(1947) - Trigullio minore
(1947) - Strade di Napoli
(1947) - Pescatorella
(1947) - Verso la vita
(1947) - Cuore rivelatore
(1946) - Bersaglieri della signora, I
(1946) - Barboni

Dino Risi - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dino Risi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Dino Risi - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1931) Anita Ekberg

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.12.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dino Risi 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dino Risi - režisér, herec

se narodil 23.12.1916 ve městě Milán
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dino Risi

Dnes se narodili
Spojené státy Eddie Murphy
(*1961) herec, scénárista, režisér, zpěvák

Spojené státy Alec Baldwin
(*1958) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Marlon Brando
(*1924) herec

Spojené státy Doris Day
(*1922) herečka

Spojené státy Jennie Garth
(*1972) herečka


Dino Risi
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
1°48’
4
 
LunaLuna:
Střelec
19°06’
3
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
17°59’
4
 
VenušeVenuše:
Střelec
1°59’
3
 
MarsMars:
Kozoroh
17°03’
4
 
JupiterJupiter:
Beran
25°26’
8
 
SaturnSaturn:
Rak
29°04’
11
R
UranUran:
Vodnář
17°10’
5
 
NeptunNeptun:
Lev
4°19’
11
R
PlutoPluto:
Rak
3°24’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
20°47’
4
R
Černá LunaLilith:
Lev
5°08’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°59’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
4°14’
1
Domy:
Panna
21°32’
Ryby
21°32’
2:
Váhy
15°49’
8:
Beran
15°49’
3:
Štír
15°27’
9:
Býk
15°27’
Střelec
19°43’
Blíženci
19°43’
5:
Kozoroh
24°38’
Rak
24°38’
6:
Vodnář
25°35’
Lev
25°35’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
7xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
5°38’
11
Slun./Luna:
Střelec
25°27’
4


Zítra slaví narozeniny
Nigérie Hugo Weaving
(*1960) herec

Spojené státy Robert Downey Jr.
(*1965) herec, zpěvák

Spojené státy Anthony Perkins
(*1932) herec, zpěvák

Česká republika Zdenka Procházková
(*1926) herečka, konferenciérka

Austrálie Heath Ledger
(*1979) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Johannes Brahms
(*1833 - 1897) německý hudební skladatel

Spojené státy Jesse James
(*1847 - 1882) zločinec, lupič, vrah

Německo Kurt Weill
(*1900 - 1950) skladatel

Spojené státy Ferde Grofé
(*1892 - 1972) skladatel, aranžér, pianista

Velká Británie Graham Greene
(*1904 - 1991) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »