Dirk Bogarde wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dirk Bogarde
(Derek Jules Gaspard Ulric Niven van den Bogaerde)

Pohlaví:
Muž
Narození:
28.3. 1921 - 08:30h
Místo:
Twickenham, Anglie
Země:
Věk:
† 78 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
8.5.1999 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Dirk Bogarde - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Holliday (B)
Datum narození a čas (místní čas):
28.3.1921 - 08:30  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.3.1921 - 08:30  
GB, Twickenham:
51°27' s.š., 0°20' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dirk Bogarde 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Dirk Bogarde
datum narození 28.3.1921
(herec, instagram)

Dirk Bogarde - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - The Very Best of Sid James
(1993) - Hollywood U.K. (TV seriál)
(1990) - Čas nostalgie
(1987) - The Vision
(1986) - May We Borrow Your Husband?
(1983) - Schindler: The Documentary
(1981) - Příběh Patricie Nealové
(1978) - Zoufalství
(1977) - To See Such Fun
(1977) - Příliš vzdálený most
(1977) - Prozřetelnost
(1975) - Povolení zabíjet
(1974) - Noční vrátný
(1973) - Le Serpent
(1971) - Smrt v Benátkách
(1970) - Upon This Rock
(1969) - Soumrak bohů
(1969) - Justine
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1968) - Sebastian
(1968) - The Fixer
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Nedokončený epos
(1967) - Our Mother's House
(1967) - Nehoda
(1966) - Thirty Years After (TV seriál)
(1966) - El Rey en Londres
(1966) - Modesty Blaise
(1966) - Blithe Spirit
(1965) - Drahoušek
(1964) - Cinema (TV seriál)
(1964) - Za krále, za vlast
(1964) - Hot Enough for June
(1964) - The High Bright Sun
(1963) - The Mind Benders
(1963) - Sluha
(1963) - Mohla bych zpívat
(1963) - Doktor v nesnázích
(1962) - We Joined the Navy
(1962) - The Password Is Courage
(1962) - H.M.S. Defiant
(1961) - Victim
(1961) - The Singer Not the Song
(1960) - The Angel Wore Red
(1960) - Song Without End
(1959) - Libel
(1959) - The Doctor's Dilemma
(1958) - The Wind Cannot Read
(1958) - La Sposa
(1958) - A Tale of Two Cities
(1957) - Schůzka při měsíčku
(1957) - Doktor hledá místo
(1957) - Campbellovo království
(1956) - The Spanish Gardener
(1955) - Simba
(1955) - Doktor na moři
(1955) - Cast a Dark Shadow
(1954) - The Sea Shall Not Have Them
(1954) - The Sleeping Tiger
(1954) - For Better, for Worse
(1954) - Doktor v domě
(1953) - Odvážlivci
(1953) - Desperate Moment
(1953) - Appointment in London
(1952) - The Gentle Gunman
(1952) - Penny Princess
(1952) - Hunted
(1951) - Blackmailed
(1950) - The Woman in Question
(1950) - So Long at the Fair
(1950) - Modrá lampa
(1949) - Chlapci v hnědém
(1949) - Dear Mr. Prohack
(1948) - Quartet
(1948) - Once a Jolly Swagman
(1948) - Esther Waters
(1947) - Koketování se zločinem
(1939) - Jeho koníček
Dirk Bogarde - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1928) Capucine
(*1929) Jean Simmons
(*1923) Glynis Johns

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.3.1921 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dirk Bogarde 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dirk Bogarde - herec

se narodil 28.3.1921 ve městě Twickenham, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dirk Bogarde

Dnes se narodili
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Dirk Bogarde
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
7°07’
11
 
LunaLuna:
Střelec
3°07’
6
 
MerkurMerkur:
Ryby
9°25’
11
 
VenušeVenuše:
Býk
9°56’
12
 
MarsMars:
Býk
2°15’
12
 
JupiterJupiter:
Panna
11°07’
5
R
SaturnSaturn:
Panna
20°12’
5
R
UranUran:
Ryby
7°23’
11
 
NeptunNeptun:
Lev
11°07’
4
R
PlutoPluto:
Rak
6°48’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
28°25’
6
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
28°28’
9
 
CheirónCheirón:
Beran
9°43’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
11°11’
10
Domy:
Blíženci
15°11’
Střelec
15°11’
2:
Rak
3°56’
8:
Kozoroh
3°56’
3:
Rak
20°45’
9:
Kozoroh
20°45’
Lev
9°56’
Vodnář
9°56’
5:
Panna
6°49’
Ryby
6°49’
6:
Váhy
20°52’
Beran
20°52’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
12°33’
11
Slun./Luna:
Vodnář
5°07’
9


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Auguste Lumière
(*1862 - 1954) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Polsko Lech Kaczyński
(*1949 - 2010) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800 - 1884) chemik

Libanon Chalíl Džibrán
(*1883 - 1931) libanonský malíř, básník a spisovatel

Francie Pierre Teilhard De Chardin
(*1881 - 1955) náboženský myslitel, vědec, geolog, člen Tovaryšstva Ježíšova



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »