beran

Dirk Bogarde
(1955): Cast a Dark Shadow

Pohlaví:
Muž
Narození:
28.3. 1921 - 08:30h
Místo:
Twickenham, Anglie
Země:
Věk:
† 78 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
8.5.1999 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec
Dirk Bogarde - Film: Cast a Dark Shadow
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1955, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1955 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dirk Bogarde - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - The Very Best of Sid James
(1993) - Hollywood U.K. (TV seriál)
(1990) - Čas nostalgie
(1987) - The Vision
(1986) - May We Borrow Your Husband?
(1983) - Schindler: The Documentary
(1981) - Příběh Patricie Nealové
(1978) - Zoufalství
(1977) - To See Such Fun
(1977) - Příliš vzdálený most
(1977) - Prozřetelnost
(1975) - Povolení zabíjet
(1974) - Noční vrátný
(1973) - Le Serpent
(1971) - Smrt v Benátkách
(1970) - Upon This Rock
(1969) - Soumrak bohů
(1969) - Justine
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1968) - Sebastian
(1968) - The Fixer
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Nedokončený epos
(1967) - Our Mother's House
(1967) - Nehoda
(1966) - Thirty Years After (TV seriál)
(1966) - El Rey en Londres
(1966) - Modesty Blaise
(1966) - Blithe Spirit
(1965) - Drahoušek
(1964) - Cinema (TV seriál)
(1964) - Za krále, za vlast
(1964) - Hot Enough for June
(1964) - The High Bright Sun
(1963) - The Mind Benders
(1963) - Sluha
(1963) - Mohla bych zpívat
(1963) - Doktor v nesnázích
(1962) - We Joined the Navy
(1962) - The Password Is Courage
(1962) - H.M.S. Defiant
(1961) - Victim
(1961) - The Singer Not the Song
(1960) - The Angel Wore Red
(1960) - Song Without End
(1959) - Libel
(1959) - The Doctor's Dilemma
(1958) - The Wind Cannot Read
(1958) - La Sposa
(1958) - A Tale of Two Cities
(1957) - Schůzka při měsíčku
(1957) - Doktor hledá místo
(1957) - Campbellovo království
(1956) - The Spanish Gardener
(1955) - Simba
(1955) - Doktor na moři
(1955) - Cast a Dark Shadow
(1954) - The Sea Shall Not Have Them
(1954) - The Sleeping Tiger
(1954) - For Better, for Worse
(1954) - Doktor v domě
(1953) - Odvážlivci
(1953) - Desperate Moment
(1953) - Appointment in London
(1952) - The Gentle Gunman
(1952) - Penny Princess
(1952) - Hunted
(1951) - Blackmailed
(1950) - The Woman in Question
(1950) - So Long at the Fair
(1950) - Modrá lampa
(1949) - Chlapci v hnědém
(1949) - Dear Mr. Prohack
(1948) - Quartet
(1948) - Once a Jolly Swagman
(1948) - Esther Waters
(1947) - Koketování se zločinem
(1939) - Jeho koníček
Spoluherci ve filmu "Cast a Dark Shadow":
(*1920) Lewis Gilbert (režisér)

(*1916) Margaret Lockwood

(*1912) Robert Flemyng

(*1892) Kathleen Harrison

(*1903) Mona Washbourne



Tranzitní horoskop (1955)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
7°07’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
3°07’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
9°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
9°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
2°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
11°07’
Rak
26°47’
SaturnSaturn:
Panna
20°12’
Štír
18°23’
UranUran:
Ryby
7°23’
Rak
26°18’
NeptunNeptun:
Lev
11°07’
Váhy
28°00’
PlutoPluto:
Rak
6°48’
Lev
26°31’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
28°25’
Kozoroh
5°23’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
28°28’
Štír
22°26’
CheirónCheirón:
Beran
9°43’
Kozoroh
27°44’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
15°11’
4. IC:
Lev
9°56’
7. DSC:
Střelec
15°11’
10. MC:
Vodnář
9°56’

Dnes se narodili
Dominikánská republika Maria Montez
(*1920) herečka

Česká republika Táňa Fischerová
(*1947) herečka, spisovatelka, moderátorka, politička

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799) spisovatel

Švýcarsko Sigfried Wagner
(*1869) hudební skladatel, dirigent, syn Richarda Wagnera a vnuk Ference Liszta

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna


Zítra slaví narozeniny
Irsko Liam Neeson
(*1952) herec

Litva Al Jolson
(*1886) herec

Česká republika Libuše Šafránková
(*1953) herečka

Spojené státy James Ivory
(*1928) režisér, herec

Spojené státy Dean Martin
(*1917) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931 - 2005) herečka

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931 - 2010) režisér, scénárista, herec

Francie Pierre Brice
(*1929 - 2015) herec, zpěvák, filmový představitel Vinnetoua

Švýcarsko Carl Gustav Jung
(*1875 - 1961) lékař, psychoterapeut, zakladatel analytické psychologie

Francie Louis Lumière
(*1864 - 1948) režisér, kameraman, jeden z prvních filmových tvůrců



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »