Dolly Parton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dolly Parton
(Dolly Rebecca Parton)

Pohlaví:
Žena
Narození:
19.1. 1946 - 20:25h
Místo:
Sevierville, Tennessee
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka

Dolly Parton - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
19.1.1946 - 20:25  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.1.1946 - 01:25  
US, Sevierville:
35°52' s.š., 83°34' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dolly Parton 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Dolly Parton
datum narození 19.1.1946
(herečka, zpěvačka, instagram)

Dolly Parton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Mama Mae: The Life and Music of Mae Boren Axton
(2015) - Celebrating Laughter: The Life and Films of Colin Higgins
(2014) - Good Morning Britain
(2014) - Glastonbury 2014 (koncert)
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - A Country Christmas Story
(2012) - We Will Always Love You: A Grammy Salute to Whitney Houston
(2012) - Katie
(2012) - Nahlas a naplno
(2011) - Hollywood to Dollywood
(2011) - Když byla Dolly Parton má matka
(2011) - Gnomeo & Julie
(2010) - Daybreak
(2010) - Bert dobyvatel
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2009) - Dolly: Live in London O2 Arena
(2008) - 17 Kids and Counting
(2008) - The Wendy Williams Show
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - The ONE Show
(2006) - Hannah Montana (TV seriál)
(2005) - Shakespeare Was a Big George Jones Fan: 'Cowboy' Jack Clement's Home Movies
(2005) - Dolly Parton & Friends on the Country Train (koncert)
(2004) - Sex 'n' Pop (TV seriál)
(2004) - Norah Jones & the Handsome Band: Live in 2004 (koncert)
(2004) - The Simpsons: Gone Wild (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Willie Nelson & Friends: Live and Kickin' (koncert)
(2003) - Příběh country (TV seriál)
(2003) - Dolly Parton & Friends on the Country Train (koncert)
(2002) - Fashion Police
(2002) - American Idol
(2002) - Smoky Mountain Wilderness Adventure
(2002) - Frank McKlusky
(2001) - Lorraine
(2001) - Graham Goes to Dollywood
(2001) - Deník zasloužilé matky (TV seriál)
(2000) - GPTV
(1999) - Intimate Portrait: Barbara Mandrell
(1999) - Jackie's Back!
(1999) - Blue Valley Songbird
(1998) - The Howie Mandel Show
(1998) - Donny & Marie
(1998) - The Heaven and Earth Show (TV seriál)
(1998) - A&E Biography: Roddy McDowall - Hollywood's Best Friend
(1997) - Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Dollywood: A Memory Worth Repeating
(1996) - Dolly Parton: Treasures
(1996) - America's Music: The Roots of Country (TV seriál)
(1996) - Neuvěřitelný anděl
(1996) - Mindin' My Own Business (TV seriál)
(1996) - Grand Ole Opry 70th Anniversary
(1995) - Heartsong
(1995) - Příběh Dottie Westové
(1995) - Láska dokáže stavět mosty
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Good Morning, Texas
(1994) - Extra
(1994) - Heavens to Betsy (TV seriál)
(1994) - The Best of Elwood Smooch
(1993) - Burani z Beverly Hills
(1993) - Billy Ray Cyrus
(1992) - Haló, tady Shirlee
(1991) - Walt Disney World's 20th Anniversary Celebration
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - Divoký Texas
(1990) - Christmas at Home
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - BingoLotto
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Ocelové magnólie
(1988) - This Morning
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1987) - Dolly
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1986) - A Smoky Mountain Christmas
(1985) - Larry King Live
(1985) - Kenny Rogers and Dolly Parton: Together
(1985) - The Winning Hand
(1984) - Kenny & Dolly: A Christmas to Remember
(1984) - Kočičí zlato
(1983) - Dolly In Concert
(1982) - Roy Acuff... 50 Years the King of Country Music
(1982) - Nejlepší bordýlek v Texasu
(1981) - Lily: Sold Out
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Od devíti do pěti
(1979) - A Christmas Special... With Love, Mac Davis
(1978) - Cher... Special
(1978) - Dolly and Carol in Nashville
(1975) - Good Morning America
(1973) - Burt Reynolds' Late Show
(1967) - The Kraft Music Hall
(1961) - The Porter Wagoner Show
(1952) - Today

Dolly Parton - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.1.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dolly Parton 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dolly Parton - herečka, zpěvačka

se narodila 19.1.1946 ve městě Sevierville, Tennessee, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dolly Parton

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Dolly Parton
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
29°23’
5
 
LunaLuna:
Panna
0°24’
12
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
15°26’
5
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
26°23’
5
 
MarsMars:
Rak
20°54’
11
R
JupiterJupiter:
Váhy
26°35’
3
 
SaturnSaturn:
Rak
20°47’
11
R
UranUran:
Blíženci
13°49’
10
R
NeptunNeptun:
Váhy
8°35’
2
R
PlutoPluto:
Lev
10°53’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°27’
10
R
Černá LunaLilith:
Štír
18°18’
3
 
CheirónCheirón:
Váhy
21°05’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
1°19’
5
Domy:
Panna
2°20’
Ryby
2°20’
2:
Panna
26°51’
8:
Ryby
26°51’
3:
Váhy
25°57’
9:
Beran
25°57’
Štír
28°44’
Býk
28°44’
5:
Kozoroh
2°23’
Rak
2°23’
6:
Vodnář
3°57’
Lev
3°57’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
10xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
15°32’
11
Slun./Luna:
Štír
14°54’
3


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »