Donal Logue wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Donal Logue
(Donal Francis Logue)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ottawa, Ontario
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec, scénárista

Donal Logue - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
27.2.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Donal Logue 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Donal Logue
datum narození 27.2.1966
(herec, scénárista, instagram)

Donal Logue - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - What Would Trejo Do?
(2015) - Narušitelé
(2014) - Gotham (TV seriál)
(2013) - 9 Full Moons
(2013) - Vikingové: Obětování
(2013) - Kill for Me
(2013) - CBGB: Kolébka punku
(2013) - Vikings (TV seriál)
(2012) - The Tin Star
(2012) - Sunshine Sketches of a Little Town
(2012) - Silent Night
(2012) - Policajt (TV seriál)
(2012) - Past na žraloka 2
(2011) - Katie Chats
(2011) - Noc žraloka 3D
(2011) - Hallelujah
(2010) - Záložní plán
(2010) - Smrt a život Charlieho St. Clouda
(2010) - Oliver Sherman
(2010) - Čmuchalové (TV seriál)
(2009) - 1%
(2009) - Podnájemník
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2008) - Max Payne
(2008) - Hackett
(2007) - Zodiac
(2007) - Zastánci blahobytu (TV seriál)
(2007) - Purpurové květy
(2007) - Na doživotí (TV seriál)
(2007) - The Good Life
(2007) - Ghost Rider
(2006) - Vengeance
(2006) - Prodám šéfa zn. spěchá
(2006) - Past na žraloka
(2006) - Pánská jízda
(2006) - Občan Duane
(2005) - Tennis, Anyone...?
(2005) - A co když je to pravda?
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Two Days
(2003) - Můj svět
(2003) - Chladnokrevně
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2002) - Velká kniha grázlů
(2001) - S dětmi na krku (TV seriál)
(2001) - The Château
(2000) - Ukradni ten film
(2000) - Těžká váha
(2000) - The Size of Watermelons
(2000) - Patriot
(2000) - The Opportunists
(2000) - Nebezpečný kód
(2000) - Million Dollar Hotel
(2000) - Falešná hra
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Velký šprým
(1999) - Nevěsta na útěku
(1998) - Tenká červená linie
(1998) - Jasná lež
(1998) - Blade
(1997) - Protitah
(1997) - Policajt ze San Francisca
(1997) - Glam
(1997) - First Love, Last Rites
(1996) - Winterlude
(1996) - Public Morals (TV seriál)
(1996) - Oko za oko
(1996) - Jerry Maguire
(1996) - Hrob
(1996) - Ďábelská lest
(1996) - Božská lest
(1995) - 3 nindžové - Příprava k útoku
(1995) - Rapsodie v Miami
(1995) - Medicine Ball (TV seriál)
(1995) - Baja
(1995) - Akta X: Hnízdo
(1994) - The Yarn Princess
(1994) - Skandální odhalení
(1994) - Posádka v ohrožení
(1994) - Malé ženy
(1993) - Labor of Love: The Arlette Schweitzer Story
(1993) - Gettysburg
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1993) - A kapela hrála dál
(1992) - Slídilové
(1992) - Medusa: Dare to Be Truthful
(1992) - Getting Up and Going Home
(1991) - Advokát chudých
(1990) - Common Ground

Donal Logue - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Donal Logue - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.2.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Donal Logue 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Donal Logue - herec, scénárista

se narodil 27.2.1966 ve městě Ottawa, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Donal Logue

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Donal Logue
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
8°26’
 
LunaLuna:
Býk
27°17’
 
MerkurMerkur:
Ryby
24°58’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
0°46’
 
MarsMars:
Ryby
22°10’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
21°29’
 
SaturnSaturn:
Ryby
18°28’
 
UranUran:
Panna
17°59’
R
NeptunNeptun:
Štír
22°10’
R
PlutoPluto:
Panna
17°23’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
29°36’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
26°16’
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°13’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »