Doug Jones wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Doug Jones

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Indianapolis, Indiana
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec

Doug Jones - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.5.1960 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Doug Jones 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Doug Jones
datum narození 24.5.1960
(herec, instagram)

Doug Jones - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Silver Surfer
(2017) - Skinny Dip
(2017) - Human Factor
(2016) - Kong: Long Live the King
(2016) - The Bye Bye Man
(2016) - Ouija 2
(2016) - The Midnight Man
(2015) - Purpurový vrch
(2015) - Nobility
(2015) - Lights Out
(2015) - Always Watching: A Marble Hornets Story
(2014) - The Visitant
(2014) - Love in the Time of Monsters
(2014) - Greyscale
(2014) - Everlast
(2014) - The Flash (TV seriál)
(2013) - Zlá vůle
(2013) - Raze
(2013) - Innocent Blood
(2013) - Dust of War
(2013) - Adopted (TV seriál)
(2012) - TMI Hollywood
(2012) - Sousedská hlídka
(2012) - Rock Jocks
(2012) - The Neighbors (TV seriál)
(2012) - The Man in the Silo
(2012) - John na konci zemře
(2012) - Arrow (TV seriál)
(2011) - The Con
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2011) - End of the Road
(2011) - Dragon Age: Redemption (TV seriál)
(2010) - The Candy Shop: Behind the Scenes
(2010) - Sudden Death!
(2010) - Serge Gainsbourg
(2010) - Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
(2010) - Pretend Time (TV seriál)
(2010) - Legie
(2010) - Cyrus
(2010) - Carnies
(2010) - The Candy Shop
(2009) - Vraždící anděl
(2009) - The Butterfly Circus
(2009) - Super Capers
(2009) - My Name Is Jerry
(2008) - Podstata strachu (TV seriál)
(2008) - Hellboy 2: Zlatá armáda
(2007) - The Wager
(2007) - Hellboy Animated: Blood and Iron
(2007) - Fantastická čtyřka: Silver Surfer
(2006) - Žena ve vodě
(2006) - (J)elita ze střídačky
(2006) - Faunův labyrint
(2005) - Doom
(2005) - The Cabinet of Dr. Caligari
(2004) - 'Hellboy': The Seeds of Creation
(2004) - Three Lives
(2004) - Sockbaby
(2004) - Hellboy
(2002) - Stroj času
(2002) - Side Effects
(2002) - Muži v černém 2
(2002) - Adaptace
(2001) - Steven Spielberg's Movie
(2001) - Opoparchant
(2001) - Alien Hunter (TV seriál)
(2000) - Stalled
(2000) - Hlas temnoty
(2000) - Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
(1999) - Tři králové
(1999) - Mystery Men
(1998) - Denial
(1998) - Bug Buster
(1997) - Mimic
(1997) - Bojovníci
(1996) - Galgameth
(1995) - Pancéřová holka
(1994) - Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění
(1993) - Mladý dračí ninja
(1993) - Hokus pokus
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Batman se vrací
(1991) - Carnal Crimes
(1990) - Noční anděl

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.5.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Doug Jones 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Doug Jones - herec

se narodil 24.5.1960 ve městě Indianapolis, Indiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Doug Jones

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Doug Jones
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
3°18’
 
LunaLuna:
Býk
21°58’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
11°36’
 
VenušeVenuše:
Býk
25°23’
 
MarsMars:
Beran
10°00’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
1°51’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
17°51’
R
UranUran:
Lev
17°20’
 
NeptunNeptun:
Štír
7°05’
R
PlutoPluto:
Panna
3°36’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
21°04’
R
Černá LunaLilith:
Rak
1°49’
 
CheirónCheirón:
Ryby
2°13’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »