Dror Zahavi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dror Zahavi

Narození:
Místo:
Tel Aviv
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
režisér

Dror Zahavi - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
6.2.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dror Zahavi 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Dror Zahavi
datum narození 6.2.1959
(režisér, instagram)

Dror Zahavi - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Tatort - Kollaps
(2015) - Tatort – Ätzend
(2015) - Herbe Mischung
(2014) - Tatort - Auf ewig Dein
(2014) - Místo činu: Kolín - Franziska
(2014) - Alles muss raus - Eine Familie rechnet ab
(2013) - Das Jerusalem-Syndrom
(2013) - Bloch - Das Labyrinth
(2012) - Und alle haben geschwiegen
(2012) - München 72 - Das Attentat
(2011) - Polizeiruf 110 - Blutige Strasse
(2011) - Kehrtwende
(2010) - Zivilcourage
(2010) - Der Uranberg
(2009) - Místo činu: Přízrak
(2009) - Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki
(2008) - Víkend v Tel Avivu
(2007) - Tajemný poklad Tróje
(2006) - Doppelter Einsatz - Ein mörderischer Spaß
(2005) - Vzdušný most
(2005) - Doppelter Einsatz - Mord auf dem Stundenplan
(2004) - V cizím těle
(2002) - Soused
(2002) - Mutter auf der Palme
(2002) - Am Ende des Tunnels
(2001) - Všichni andělé jsou stejní
(2001) - Die Salsaprinzessin
(2000) - Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres
(2000) - Der Kuß meiner Schwester
(1999) - Doppelter Einsatz - Die Todfreundin
(1998) - Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
(1998) - Die Männer vom K3 - Liebestest
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Zwischen den Fronten
(1998) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Sonnenkinder
(1997) - Die Männer vom K3 - Blutsverwandtschaft
(1997) - Doppelter Einsatz - Julias Baby
(1997) - Doppelter Einsatz - Gebäudeschaden
(1997) - Doppelter Einsatz - Der Mörder mit der Maske
(1996) - Die Männer vom K3 - Kurz nach Mitternacht
(1995) - Verbotene Liebe (TV seriál)
(1994) - Dvojí nasazení (TV seriál)
(1992) - Der Besucher

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.2.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dror Zahavi 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dror Zahavi - režisér

datum narození 6.2.1959 ve městě Tel Aviv
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dror Zahavi

Dnes se narodili
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Dror Zahavi
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
16°57’
 
LunaLuna:
Vodnář
0°45’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
11°18’
 
VenušeVenuše:
Ryby
7°43’
 
MarsMars:
Býk
28°16’
 
JupiterJupiter:
Štír
29°32’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
3°25’
 
UranUran:
Lev
14°12’
R
NeptunNeptun:
Štír
6°57’
 
PlutoPluto:
Panna
3°22’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
16°07’
R
Černá LunaLilith:
Býk
9°00’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°13’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Dáda Patrasová
(*1956) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Lenka Vlasáková
(*1972) herečka

Česká republika Ivan Vyskočil
(*1929) spisovatel, dramatik a herec

Česká republika Leoš Mareš
(*1976) moderátor, herec, zpěvák

Spojené státy Frank Abagnale
(*1948) podvodník, podnikatel a konzultant zachycený v příběhu - Chyť mě, když to dokážeš


Výročí úmrtí dnes mají
Norsko Bjørnstjerne Bjørnson
(*1832 - 1910) norský kriticko-realistický prozaik

Jižní Korea Masutacu Ójama
(*1923 - 1994) karatista, zakladatel Kyokushin karate

Japonsko Morihei Uešiba
(*1883 - 1969) zakladatel bojového umění Aikido

Spojené státy Jonathan Demme
(*1944 - 2017) režisér, herec

Německo Michael Bohnen
(*1887 - 1965) operní pěvec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »