Dyan Cannon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dyan Cannon
(Samile Diane Friesen)

Pohlaví:
Žena
Narození:
4.1. 1937 - 09:34h
Místo:
Tacoma Junction, Washington
Země:
Věk:
82 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Dyan Cannon - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
4.1.1937 - 09:34  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.1.1937 - 17:34  
US, Tacoma Junction:
47°15' s.š., 122°27' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dyan Cannon 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Dyan Cannon
datum narození 4.1.1937
(herečka, instagram)

Dyan Cannon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Women Without Men
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2008) - The Doctors
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Půlnoční polibek
(2005) - Klub osamělých v Boynton Beach
(2003) - Klokan Jack
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - The Curious Case of Inspector Clouseau
(2001) - Intimate Portrait: Raquel Welch
(2001) - Hollywood Remembers Walter Matthau
(2001) - Three Sisters (TV seriál)
(2000) - Moje matka je špion!
(1999) - Kiss of a Stranger
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Vzácný gen
(1998) - Harlequin 9 - Zlaté děvče
(1998) - Black Jaq
(1997) - Tanec na vlnách
(1997) - Osm hlav v cestovní tašce
(1997) - Beverly Hills Family Robinson
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Allie & Me
(1996) - The Rockford Files: If the Frame Fits...
(1995) - Perry Mason: Případ žárlivého vtipálka
(1994) - Michael Caine: Rozbití bariéry
(1993) - Nepravdivý příběh
(1993) - Dobrodružství létající okurky
(1992) - Vánoce v Connecticutu
(1991) - Kriminálnice
(1990) - The End of Innocence
(1988) - Rock 'n' Roll Mom
(1988) - Manželské etudy
(1988) - Caddyshack II
(1985) - Jenny's War
(1985) - Arthur the King
(1984) - Master of the Game (TV seriál)
(1983) - Malibu
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1982) - Smrtící past
(1982) - Having It All
(1982) - Autor! Autor!
(1980) - Znovu na cestě
(1980) - Bláznivá cesta
(1978) - Pomsta Růžového pantera
(1978) - Nebe může počkat
(1978) - Lady of the House
(1974) - The Virginia Hill Story
(1974) - Child Under a Leaf
(1973) - Shamus
(1973) - Konec Sheily
(1971) - Such Good Friends
(1971) - The Love Machine
(1971) - Kořist
(1971) - Doctors' Wives
(1971) - Andersonovy nahrávky
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Bob a Carol a Ted a Alice
(1962) - Jane
(1961) - Password
(1960) - This Rebel Breed
(1960) - The Rise and Fall of Legs Diamond
(1960) - The Aquanauts (TV seriál)
(1960) - Full Circle (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)

Dyan Cannon - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Dyan Cannon - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1904) Cary Grant - manžel

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.1.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dyan Cannon 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dyan Cannon - herečka

se narodila 4.1.1937 ve městě Tacoma Junction, Washington, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dyan Cannon

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Dyan Cannon
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
13°58’
11
 
LunaLuna:
Váhy
15°26’
8
 
MerkurMerkur:
Vodnář
1°24’
12
 
VenušeVenuše:
Vodnář
28°22’
1
 
MarsMars:
Váhy
29°23’
8
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
7°37’
11
 
SaturnSaturn:
Ryby
17°37’
1
 
UranUran:
Býk
5°39’
2
R
NeptunNeptun:
Panna
18°54’
7
R
PlutoPluto:
Rak
27°56’
6
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
23°20’
10
R
Černá LunaLilith:
Štír
10°26’
8
 
CheirónCheirón:
Blíženci
19°12’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
14°52’
9
Domy:
Vodnář
13°25’
Lev
13°25’
2:
Beran
7°50’
8:
Váhy
7°50’
3:
Býk
13°22’
9:
Štír
13°22’
Blíženci
6°47’
Střelec
6°47’
5:
Blíženci
26°00’
Střelec
26°00’
6:
Rak
15°51’
Kozoroh
15°51’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
10°06’
11
Slun./Luna:
Štír
29°42’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »