Ed Begley Jr. wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ed Begley Jr.
(Edward James Begley Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
16.9. 1949 - 04:38h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
70 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
americký herec

Ed Begley Jr. - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
16.9.1949 - 04:38  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.9.1949 - 12:38  
US, Los Angeles:
34°10' s.š., 119°14' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ed Begley Jr. 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ed Begley Jr.
datum narození 16.9.1949
(americký herec, instagram)

Ed Begley Jr. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Mascots
(2015) - 24 Hours of Reality and Live Earth: The World Is Watching
(2015) - Your Family or Mine (TV seriál)
(2015) - The Summerland Project
(2015) - Volejte Saulovi (TV seriál)
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Wedlock (TV seriál)
(2013) - The Arrested Development Documentary Project
(2013) - Muhammad Ali: Největší souboj
(2013) - In Security
(2013) - Family Tree (TV seriál)
(2013) - Betas (TV seriál)
(2012) - The Ricki Lake Show
(2012) - Making Change
(2011) - Eco-Hollywood
(2011) - Freedom
(2011) - Wish Wizard
(2011) - Off the Map (TV seriál)
(2011) - Co ty jsi za číslo?
(2011) - Brave New World
(2010) - Celebrity Close Calls
(2010) - Vychovávat Hope (TV seriál)
(2010) - Sammyho dobrodružství 3D
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - The Bus
(2009) - Sázka na novou energii (TV seriál)
(2009) - 21 and a Wake-Up
(2009) - Užívej si, co to jde
(2009) - Tripping Forward
(2009) - Rise and Fall of Tuck Johnson (TV seriál)
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - He's Such a Girl
(2009) - Georgia O'Keeffeová
(2009) - Big Time Rush (TV seriál)
(2009) - Balancing the Books
(2008) - Travička zelená
(2008) - Nové sčítání hlasů
(2008) - Next of Kin
(2008) - Hledá se Amanda
(2008) - Gary Unmarried (TV seriál)
(2008) - Easy to Assemble (TV seriál)
(2008) - Cesta na Měsíc 3D
(2007) - Brando
(2007) - Walk the Talk
(2007) - Jediná dlouhá noc
(2007) - Hard Four
(2006) - Sustainable Table: What's on Your Plate?
(2006) - Starší syn
(2006) - Nominace na Oscara
(2006) - Našli mě naši
(2005) - Welcome to California
(2005) - Tajemná posedlost
(2005) - Medvědí přízrak
(2004) - Život v Liberty Street
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Královská nemocnice (TV seriál)
(2004) - Hair High
(2004) - Francis Hamper
(2004) - Bathroom Boy
(2004) - Američan
(2003) - Vichřice
(2003) - Válečné příběhy
(2003) - The Simpsons: Dark Secrets (TV seriál)
(2003) - Net Games
(2003) - Nekonečná pařba
(2002) - Wednesday 9:30 (8:30 Central) (TV seriál)
(2002) - Brouk
(2002) - Back by Midnight
(2002) - Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
(2001) - Intimate Portrait: Cheryl Tiegs
(2001) - Intimate Portrait: Cindy Williams
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Hounded
(2001) - Holka jako lusk
(2001) - Antrax
(2000) - Intimate Portrait: Suzanne Somers
(2000) - Pigs Next Door (TV seriál)
(2000) - Nejlepší show
(2000) - Homicide: The Movie
(1999) - Providence (TV seriál)
(1998) - Návrat Addamsovy rodiny
(1998) - Murder She Purred: A Mrs. Murphy Mystery
(1998) - I'm Losing You
(1997) - Zbraň (TV seriál)
(1997) - Sám
(1997) - Not In This Town
(1997) - Migo (TV seriál)
(1997) - Medvídeček
(1997) - The Lay of the Land
(1997) - Klokan Joey
(1996) - Svalnatý Santa Claus
(1996) - Noční šichta
(1996) - Hodina pomsty
(1996) - For Goodness Sake II
(1996) - Alf versus U.S. Army
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Rave Review
(1995) - Kniha pohádek
(1995) - Bláznivá vychovatelka
(1995) - Batman navždy
(1994) - Druhá světová válka: Když řvali lvi
(1994) - Vzbuďte se, vojáci!
(1994) - Vládce knih
(1994) - Šance na přežití
(1994) - The Shaggy Dog
(1994) - Pocit
(1994) - Na hlavní třídě (TV seriál)
(1994) - Hamouni
(1994) - Columbo: Columbo v přestrojení
(1993) - The Celebrity Guide to Entertaining
(1993) - Partners
(1993) - I na kovbojky občas padne smutek
(1993) - Cooperstown
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - Reportérka
(1992) - Mastergate
(1992) - Kandidátka na první dámu
(1992) - In the Line of Duty: Siege at Marion
(1992) - Černý kůň
(1992) - Cruise Control
(1991) - Šance pro život
(1991) - Seznamte se s Applegatovými
(1991) - Pohádková babička
(1990) - V zájmu dítěte
(1990) - Parenthood (TV seriál)
(1990) - Do poslední pence (TV seriál)
(1990) - The Big One: The Great Los Angeles Earthquake
(1989) - Scenes from the Class Struggle in Beverly Hills
(1989) - Ďáblice
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Špioni, hlavouni a drzouni
(1988) - Náhodný turista
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Roman Holiday
(1987) - The Incredible Ida Early
(1987) - Celebration Family
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Doctor Duck's Super Secret All-Purpose Sauce
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Waiting to Act
(1985) - Transylvania 6-5000
(1985) - The Pound Puppies
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Super Password
(1984) - Protokol
(1984) - Ohnivé ulice
(1984) - Hraje skupina Spinal Tap
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - An Uncommon Love
(1983) - Still the Beaver
(1983) - Silvestrovské představení
(1983) - The All-New Scooby-Doo and Scrappy-Doo Show (TV seriál)
(1982) - Voyager from the Unknown
(1982) - Víc než další milostný příběh
(1982) - Tales of the Apple Dumpling Gang
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Rošťáci a lupiči
(1982) - Lékařská akademie
(1982) - Kočičí lidé
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1982) - Eating Raoul
(1982) - Důstojník a džentlmen
(1981) - Šmoulové (TV seriál)
(1981) - Private Lessons
(1981) - Kamaráde, kamaráde
(1979) - A Shining Season
(1979) - Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
(1979) - Naostro
(1979) - Hot Rod
(1979) - Elvis Presley
(1979) - Concorde - Letiště 1979
(1979) - Blízcí příbuzní
(1979) - Amateur Night at the Dixie Bar and Grill
(1978) - Utečeme na jih
(1978) - The One and Only
(1978) - Modré límečky
(1978) - Hrdinové z galaxií
(1978) - Columbo: Jak vytočit vraždu
(1978) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(1977) - Veřejná frekvence
(1977) - Record City
(1977) - Mixed Nuts
(1977) - Dead of Night
(1976) - Zůstaň hladový
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1974) - Cockfighter
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - Superdad
(1973) - Showdown
(1973) - Roll Out (TV seriál)
(1973) - Charley and the Angel
(1972) - Where Does It Hurt?
(1972) - Now You See Him, Now You Don't
(1972) - Family Flight
(1972) - Evil Roy Slade
(1969) - The Computer Wore Tennis Shoes
(1963) - Weltspiegel

Ed Begley Jr. - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Ed Begley Jr. - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.9.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ed Begley Jr. 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ed Begley Jr. - americký herec

se narodil 16.9.1949 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ed Begley Jr.

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Ed Begley Jr.
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
23°18’
1
 
LunaLuna:
Rak
4°09’
10
 
MerkurMerkur:
Váhy
18°03’
2
 
VenušeVenuše:
Štír
2°08’
2
 
MarsMars:
Lev
5°50’
11
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
22°20’
5
R
SaturnSaturn:
Panna
11°20’
1
 
UranUran:
Rak
4°45’
10
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°06’
2
 
PlutoPluto:
Lev
17°17’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
17°45’
8
R
Černá LunaLilith:
Beran
16°59’
8
 
CheirónCheirón:
Střelec
4°21’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
28°28’
3
Domy:
Panna
9°20’
Ryby
9°20’
2:
Váhy
4°54’
8:
Beran
4°54’
3:
Štír
4°38’
9:
Býk
4°38’
Střelec
7°12’
Blíženci
7°12’
5:
Kozoroh
10°06’
Rak
10°06’
6:
Vodnář
11°08’
Lev
11°08’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
23°16’
11
Slun./Luna:
Lev
13°44’
12


Zítra slaví narozeniny
Francie Michèle Morgan
(*1920) herečka

Itálie Gioachino Rossini
(*1792) skladatel

Irán Ali Amiri
(*1980) herec, zpěvák

Česká republika Josef Svatopluk Machar
(*1864) básník, fejetonista

Spojené státy Ja Rule
(*1976) rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »