Eddie Murphy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eddie Murphy
(Edward Regan Murphy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.4. 1961 - 13:30h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
56 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér, zpěvák

Eddie Murphy - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
DeAlberich (C)
Datum narození a čas (místní čas):
3.4.1961 - 13:30  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.4.1961 - 18:30  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eddie Murphy 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Eddie Murphy
datum narození 3.4.1961
(herec, scénárista, režisér, zpěvák, instagram)

Eddie Murphy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2020) - Triplets
(2020) - Richard Pryor: Is It Something I Said?
(2020) - Beverly Hills Cop 4
(2016) - Mr. Church
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2013) - Moms Mabley: I Got Somethin' to Tell You
(2013) - Beverly Hills Cop
(2012) - Tisíc slov
(2012) - Shrek's Thrilling Tales
(2011) - Mistrovský plán
(2010) - Shrek: Zvonec a konec
(2010) - Donkey's Christmas Shrektacular
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Comedy Central Roast of Joan Rivers
(2009) - Životopisy: Eddie Murphy
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Tak si představ
(2008) - A Musical History
(2008) - Seznamte se s Davem
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - Maquillando entre monstruos
(2007) - Shrek Třetí
(2007) - Shrekovy Vánoce
(2007) - Norbit
(2006) - Dreamgirls
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Meet the Cast of Shrek 2
(2004) - Shrek 2
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Far Far Away Idol
(2003) - Strašidelný dům
(2003) - Shrek 4-D
(2003) - Bláznivá školka
(2002) - Comedy Central Canned Ham: I Spy
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Showtime
(2002) - Pluto Nash
(2002) - Jsem agent
(2001) - Creating a Fairy Tale World: The Making of 'Shrek'
(2001) - Shrek
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Trhák pana Bowfingera
(1999) - The PJs (TV seriál)
(1999) - Doživotí
(1998) - Svatý muž
(1998) - Legenda o Mulan
(1998) - Dr. Dolittle
(1997) - Policajt ze San Francisca
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Zamilovaný profesor
(1995) - Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory (hudební videoklip)
(1995) - What Makes You Laugh?
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Upír v Brooklynu
(1994) - Policajt v Beverly Hills III
(1993) - Dangerous: The Short Films (hudební videoklip)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Michael Jackson: Remember the Time (hudební videoklip)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Dokonalý džentlmen
(1992) - Bumerang
(1991) - Walt Disney World's 20th Anniversary Celebration
(1990) - Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration
(1990) - Dalších 48 hodin
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - What's Alan Watching?
(1989) - Noci v Harlemu
(1988) - Cesta do Ameriky
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Sprosťák Murphy
(1987) - Policajt v Beverly Hills II
(1986) - Oprah show
(1986) - The Joe Piscopo New Jersey Special
(1986) - An All-Star Celebration Honoring Martin Luther King Jr. (koncert)
(1986) - Zlaté dítě
(1985) - The Joe Piscopo Special
(1984) - The Great Standups
(1984) - Policajt v Beverly Hills
(1984) - Nejlepší obrana
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Eddie Murphy Delirious
(1983) - Záměna
(1982) - Late Night with David Letterman
(1982) - 48 hodin
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1978) - The Big Laff Off
(1975) - Saturday Night Live
(1971) - Film '72

Eddie Murphy - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Eddie Murphy - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Eddie Murphy - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.4.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eddie Murphy 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eddie Murphy - herec, scénárista, režisér, zpěvák

se narodil 3.4.1961 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eddie Murphy

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Eddie Murphy
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
13°45’
9
 
LunaLuna:
Štír
14°15’
4
 
MerkurMerkur:
Ryby
19°43’
8
 
VenušeVenuše:
Beran
25°10’
9
R
MarsMars:
Rak
14°36’
11
 
JupiterJupiter:
Vodnář
3°09’
6
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°49’
6
 
UranUran:
Lev
21°56’
1
R
NeptunNeptun:
Štír
10°38’
4
R
PlutoPluto:
Panna
5°59’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
4°25’
1
R
Černá LunaLilith:
Lev
6°53’
12
 
CheirónCheirón:
Ryby
4°40’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
17°26’
8
Domy:
Lev
16°56’
Vodnář
16°56’
2:
Panna
8°33’
8:
Ryby
8°33’
3:
Váhy
5°10’
9:
Beran
5°10’
Štír
7°42’
Býk
7°42’
5:
Střelec
13°40’
Blíženci
13°40’
6:
Kozoroh
17°38’
Rak
17°38’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
27°19’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
29°00’
6


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »