beran

Eddie Murphy
(1983): Eddie Murphy Delirious

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.4. 1961 - 13:30h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
59 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér, zpěvák
Eddie Murphy - Film: Eddie Murphy Delirious
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1983, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1983 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eddie Murphy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2020) - Triplets
(2020) - Richard Pryor: Is It Something I Said?
(2020) - Beverly Hills Cop 4
(2016) - Mr. Church
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2013) - Moms Mabley: I Got Somethin' to Tell You
(2013) - Beverly Hills Cop
(2012) - Tisíc slov
(2012) - Shrek's Thrilling Tales
(2011) - Mistrovský plán
(2010) - Shrek: Zvonec a konec
(2010) - Donkey's Christmas Shrektacular
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Comedy Central Roast of Joan Rivers
(2009) - Životopisy: Eddie Murphy
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Tak si představ
(2008) - A Musical History
(2008) - Seznamte se s Davem
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - Maquillando entre monstruos
(2007) - Shrek Třetí
(2007) - Shrekovy Vánoce
(2007) - Norbit
(2006) - Dreamgirls
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Meet the Cast of Shrek 2
(2004) - Shrek 2
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Far Far Away Idol
(2003) - Strašidelný dům
(2003) - Shrek 4-D
(2003) - Bláznivá školka
(2002) - Comedy Central Canned Ham: I Spy
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Showtime
(2002) - Pluto Nash
(2002) - Jsem agent
(2001) - Creating a Fairy Tale World: The Making of 'Shrek'
(2001) - Shrek
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Trhák pana Bowfingera
(1999) - The PJs (TV seriál)
(1999) - Doživotí
(1998) - Svatý muž
(1998) - Legenda o Mulan
(1998) - Dr. Dolittle
(1997) - Policajt ze San Francisca
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Zamilovaný profesor
(1995) - Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory (hudební videoklip)
(1995) - What Makes You Laugh?
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Upír v Brooklynu
(1994) - Policajt v Beverly Hills III
(1993) - Dangerous: The Short Films (hudební videoklip)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Michael Jackson: Remember the Time (hudební videoklip)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Dokonalý džentlmen
(1992) - Bumerang
(1991) - Walt Disney World's 20th Anniversary Celebration
(1990) - Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration
(1990) - Dalších 48 hodin
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - What's Alan Watching?
(1989) - Noci v Harlemu
(1988) - Cesta do Ameriky
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Sprosťák Murphy
(1987) - Policajt v Beverly Hills II
(1986) - Oprah show
(1986) - The Joe Piscopo New Jersey Special
(1986) - An All-Star Celebration Honoring Martin Luther King Jr. (koncert)
(1986) - Zlaté dítě
(1985) - The Joe Piscopo Special
(1984) - The Great Standups
(1984) - Policajt v Beverly Hills
(1984) - Nejlepší obrana
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Eddie Murphy Delirious
(1983) - Záměna
(1982) - Late Night with David Letterman
(1982) - 48 hodin
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1978) - The Big Laff Off
(1975) - Saturday Night Live
(1971) - Film '72

Eddie Murphy - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Eddie Murphy - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Eddie Murphy Delirious":


Tranzitní horoskop (1983)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
13°45’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
14°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
19°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
25°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
14°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
3°09’
Střelec
1°16’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°49’
Štír
2°56’
UranUran:
Lev
21°56’
Střelec
6°57’
NeptunNeptun:
Štír
10°38’
Střelec
27°15’
PlutoPluto:
Panna
5°59’
Váhy
29°14’
S.UzelS.Uzel:
Panna
4°25’
Rak
3°49’
Černá LunaLilith:
Lev
6°53’
Kozoroh
21°34’
CheirónCheirón:
Ryby
4°40’
Býk
23°09’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
16°56’
4. IC:
Štír
7°42’
7. DSC:
Vodnář
16°56’
10. MC:
Býk
7°42’

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »