Edward Albert wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Edward Albert
(Edward Laurence Heimberger)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.2. 1951 - 12:39h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 55 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 2
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
22.9.2006 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec

Edward Albert - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.2.1951 - 12:39  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.2.1951 - 20:39  
US, Los Angeles:
34°4' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Edward Albert 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Edward Albert
datum narození 20.2.1951
(herec, instagram)

Edward Albert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Street Poet
(2008) - Chinaman's Chance
(2007) - Fighting Words
(2006) - Sea of Fear
(2006) - A-List
(2004) - Činy a sláva
(2004) - Bez výčitek
(2003) - Záře lesa
(2002) - Remembering 'Roman Holiday'
(2001) - Svůdná zlodějka
(2001) - Power Rangers Time Force - Quantum Ranger: Clash for Control
(2001) - Power Rangers Time Force: Photo Finish
(2001) - Power Rangers Time Force (TV seriál)
(2001) - Peklo ve městě
(2001) - Mimic 2
(2001) - Extreme Honor
(2000) - Stageghost
(1999) - Unbowed
(1998) - Some Nudity Required
(1998) - Vpád do Ameriky (TV seriál)
(1998) - USMA West Point
(1998) - The Man in the Iron Mask
(1997) - Port Charles (TV seriál)
(1997) - California (TV seriál)
(1996) - Spider-Man: Sins of the Fathers
(1996) - Space Marines
(1996) - Malý detektiv
(1996) - Klub tajných agentů
(1995) - Svůdkyně
(1995) - Star Witness
(1995) - The Royal Affair
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Krutá jízda
(1994) - Hlídat Tess
(1994) - The Fantastic Four (TV seriál)
(1994) - Demon Keeper
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Krvavý východ slunce
(1993) - Fist Fighter 2
(1993) - Broken Trust
(1992) - Smrtelný sport
(1992) - Posedlost
(1992) - The Ice Runner
(1992) - Exiled in America
(1991) - The Girl from Mars
(1990) - Out of Sight, Out of Mind
(1989) - Wild Zone
(1989) - Souboj pěstí
(1989) - Mind Games
(1988) - Záchranná akce
(1988) - Terminal Entry
(1988) - Nehody
(1988) - Daddy Can't Read
(1987) - Noční akademie
(1987) - Distortions
(1987) - Beauty and the Beast (TV seriál)
(1986) - Zajatci Dallasu
(1984) - Ellie
(1983) - Battle of the Network Stars XV
(1983) - The Yellow Rose (TV seriál)
(1983) - Veliki transport
(1983) - Blood Feud
(1982) - Dům, kde přebývá ďábel
(1982) - Butterfly
(1982) - A Time to Die
(1981) - Galaxie teroru
(1980) - Když se čas naplnil
(1979) - Silent Victory: The Kitty O'Neil Story
(1979) - Poslední kabriolet (TV seriál)
(1978) - The Millionaire
(1978) - The Squeeze
(1978) - Řecký magnát
(1978) - Black Beauty (TV seriál)
(1977) - Un taxi mauve
(1977) - Princip domina
(1976) - Bitva o Midway
(1976) - Alle origini della mafia (TV seriál)
(1974) - Killer Bees
(1974) - Death Cruise
(1973) - 40 Carats
(1973) - Great Mysteries (TV seriál)
(1972) - Motýli jsou svobodní
(1965) - Zabiják bláznů
Edward Albert - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1948) Kate Jackson

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.2.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Edward Albert 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Edward Albert - herec

se narodil 20.2.1951 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Edward Albert

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Edward Albert
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
1°24’
9
 
LunaLuna:
Lev
19°13’
3
 
MerkurMerkur:
Vodnář
17°04’
9
 
VenušeVenuše:
Ryby
24°54’
10
 
MarsMars:
Ryby
22°58’
10
 
JupiterJupiter:
Ryby
15°46’
10
 
SaturnSaturn:
Váhy
1°01’
4
R
UranUran:
Rak
5°36’
1
R
NeptunNeptun:
Váhy
19°16’
5
R
PlutoPluto:
Lev
18°21’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
20°05’
10
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
15°09’
12
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
0°55’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
16°27’
6
Domy:
Blíženci
28°38’
Střelec
28°38’
2:
Rak
20°19’
8:
Kozoroh
20°19’
3:
Lev
12°57’
9:
Vodnář
12°57’
Panna
9°55’
Ryby
9°55’
5:
Váhy
13°48’
Beran
13°48’
6:
Štír
22°32’
Býk
22°32’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
9xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
4°16’
11
Slun./Luna:
Býk
25°19’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alfred de Vigny
(*1797 - 1863) romantický spisovatel, básník a dramatik

Francie Eugène Viollet-le-Duc
(*1814 - 1879) architekt, restaurátor, teoretik

Německo Fritz Wunderlich
(*1930 - 1966) operní pěvec, tenor

Spojené státy Spiro Agnew
(*1918 - 1996) prezident

Francie Antoine Laurent de Jussieu
(*1748 - 1836) francouzský botanik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »