Edward Brophy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Edward Brophy

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Edward Brophy - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.2.1895 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Edward Brophy 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Edward Brophy
datum narození 27.2.1895
(herec, režisér, instagram)

Edward Brophy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - The Our Gang Story
(1985) - The Walt Disney Comedy and Magic Revue
(1961) - Dva jeli spolu
(1958) - The Last Hurrah
(1956) - Bundle of Joy
(1951) - Roaring City
(1951) - Pier 23
(1951) - Danger Zone
(1949) - Arson, Inc.
(1947) - It Happened on 5th Avenue
(1946) - Swing Parade
(1946) - Sweetheart of Sigma Chi
(1946) - Renegade Girl
(1946) - Girl on the Spot
(1946) - The Falcon's Adventure
(1945) - Zázračný muž
(1945) - The Thin Man Goes Home
(1945) - The Falcon in San Francisco
(1945) - See My Lawyer
(1945) - Penthouse Rhythm
(1945) - I'll Remember April
(1944) - Stalo se zítra
(1944) - A Night of Adventure
(1944) - Dívka z titulní strany
(1943) - Perutě pomsty
(1943) - Lady Bodyguard
(1943) - Destroyer
(1943) - A Scream in the Dark
(1942) - Madame Spy
(1942) - Larceny, Inc.
(1942) - Broadway
(1941) - Thieves Fall Out
(1941) - The Bride Came C.O.D.
(1941) - Steel Against the Sky
(1941) - Sleepers West
(1941) - Nine Lives Are Not Enough
(1941) - The Gay Falcon
(1941) - Dumbo
(1941) - A Dangerous Game
(1941) - Buy Me That Town
(1941) - All Through the Night
(1940) - The Invisible Woman
(1940) - The Great Profile
(1940) - Sandy Gets Her Man
(1940) - Golden Gloves
(1940) - Dance, Girl, Dance
(1940) - Calling Philo Vance
(1940) - Alias the Deacon
(1939) - You Can't Cheat an Honest Man
(1939) - The Kid from Kokomo
(1939) - The Big Guy
(1939) - The Amazing Mr. Williams
(1939) - Society Lawyer
(1939) - Pardon Our Nerve
(1939) - Kid Nightingale
(1939) - Golden Boy
(1939) - For Love or Money
(1938) - Vacation from Love
(1938) - Romance on the Run
(1938) - Passport Husband
(1938) - Hold That Kiss
(1938) - Gold Diggers in Paris
(1938) - Gambling Ship
(1938) - Come On, Leathernecks!
(1938) - A Slight Case of Murder
(1937) - Varsity Show
(1937) - Trapped by G-Men
(1937) - The Soldier and the Lady
(1937) - The Last Gangster
(1937) - The Hit Parade
(1937) - The Great Gambini
(1937) - Oh Doctor
(1937) - Jim Hanvey, Detective
(1937) - The Girl Said No
(1937) - Blossoms on Broadway
(1936) - Woman Trap
(1936) - Wedding Present
(1936) - Strike Me Pink
(1936) - Spendthrift
(1936) - Mister Cinderella
(1936) - Kelly the Second
(1936) - Hideaway Girl
(1936) - Here Comes Trouble
(1936) - Great Guy
(1936) - The Case Against Mrs. Ames
(1936) - Career Woman
(1936) - All American Chump
(1935) - 1,000 Dollars a Minute
(1935) - The Whole Town's Talking
(1935) - Show Them No Mercy!
(1935) - She Gets Her Man
(1935) - Shadow of Doubt
(1935) - Remember Last Night?
(1935) - Princezna inkognito
(1935) - People Will Talk
(1935) - Mad Love
(1935) - I Live My Life
(1935) - Čínská moře bouří
(1934) - Sequoia
(1934) - The Poor Rich
(1934) - Paris Interlude
(1934) - I'll Fix It
(1934) - Hide-Out
(1934) - Have a Heart
(1934) - Evelyn Prentice
(1934) - Detektiv Nick v New Yorku
(1934) - Death on the Diamond
(1933) - What! No Beer?
(1933) - Hello Pop!
(1933) - Broadway to Hollywood
(1933) - Beer and Pretzels
(1932) - Zrůdy
(1932) - The Beast of the City
(1932) - Speak Easily
(1932) - Skyscraper Souls
(1932) - Prosperity
(1932) - The Passionate Plumber
(1932) - Flesh
(1931) - The Big Shot
(1931) - Sporting Blood
(1931) - The Champ
(1931) - Frigo, svůdce žen
(1931) - A Free Soul
(1931) - A Dangerous Affair
(1930) - Those Three French Girls
(1930) - Snadno a rychle
(1930) - Remote Control
(1930) - Paid
(1930) - Our Blushing Brides
(1930) - Doughboys
(1929) - Spite Marriage
(1928) - Kameraman
(1927) - West Point
(1927) - Spring Fever
(1920) - Yes or No

Edward Brophy - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.


Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.2.1895 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Edward Brophy 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Edward Brophy - herec, režisér

se narodil 27.2.1895 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Edward Brophy

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Edward Brophy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
8°40’
 
LunaLuna:
Beran
9°29’
 
MerkurMerkur:
Ryby
4°06’
R
VenušeVenuše:
Ryby
29°48’
 
MarsMars:
Býk
28°39’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
26°21’
 
SaturnSaturn:
Štír
7°06’
R
UranUran:
Štír
19°55’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
13°00’
 
PlutoPluto:
Blíženci
9°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
22°48’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
17°28’
 
CheirónCheirón:
Váhy
7°55’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »