Eidži Okada wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eidži Okada

Narození:
Místo:
Čóši
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:

Eidži Okada (Eiji Okada) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.6.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eidži Okada 2018, 2019 - Wikipedie info)

Eidži Okada - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Hitodenashi no koi
(1995) - Hito de nashi no koi
(1995) - Harukana jidai no kaidan o
(1991) - Kagerô
(1991) - Jutai
(1988) - Guriin rekuiemu
(1986) - Oedipus no yaiba
(1984) - Akujo kamakiri
(1983) - Nankyoku monogatari
(1981) - Kurutta kajitsu
(1981) - Bôkensha kamikaze
(1980) - Jishin retto
(1979) - Kita-kitsune monogatari
(1979) - Ôgon no inu
(1979) - Kôsatsu
(1978) - Kōtei no inai hachigatsu
(1978) - Genshiryoku sensô
(1978) - Furimukeba ai
(1978) - Buru kurisumasu
(1977) - Yokomizo Seishi Series (TV seriál)
(1977) - Utamaro: Yume to shiriseba
(1977) - Tokusou saizensen (TV seriál)
(1977) - Seishun no mon: Jiritsu hen
(1977) - Příběh z Aljašky
(1977) - Nihon no jingi
(1976) - Permanent Blue: Manatsu no koi
(1976) - Daichi no komoriuta
(1975) - Wagahai wa neko de aru
(1974) - Mesu
(1974) - Japonská mafie
(1974) - Esupai
(1973) - Shin Zatôichi monogatari: Kasama no chimatsuri
(1973) - Lady Snowblood
(1973) - Kozure Ôkami: Meifumando
(1971) - Yami no naka no chimimoryo
(1970) - Mujô
(1969) - Tarekomi
(1969) - Jotai
(1969) - Dankon
(1968) - Showa no inochi
(1968) - Chikadoo no taiyoo made
(1967) - "X" - Nestvůra z vesmíru
(1967) - Chieko-sho
(1966) - Tvář toho druhého
(1966) - Nihon daikyôkaku
(1965) - Sugata Sanshiro
(1965) - Samurajský zvěd
(1965) - Hikô shôjo Yôko
(1964) - Úkladná vražda
(1964) - Písečná žena
(1964) - Koge
(1964) - Goben no tsubaki
(1963) - Ošklivý Američan
(1963) - Ona i on
(1962) - Rififi à Tokyo
(1961) - Kengo tengu matsuri
(1960) - Ôzora no muhômono
(1960) - Kaizoku bahansen
(1959) - Hirošima, má láska
(1957) - Shonen tanteidan: Tetto no kaijin
(1957) - Příběh čisté lásky
(1956) - Shonen tanteidan: Nijumenso no akuma
(1956) - Seido no Kirisuto
(1955) - Ningen gyôrai kaiten
(1955) - Koko ni izumi ari
(1955) - Hana no yukue
(1954) - Wakaki hi no takuboku: Kumo wa tensai de aru
(1954) - Okuman choja
(1953) - Hiroshima
(1953) - Himeyuri no tō
(1952) - Yamabiko gakkô
(1952) - Shinku chitai
(1952) - Okaasan
(1951) - Nakinureta ningyô
(1950) - Mata au hi made

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.6.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eidži Okada 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 13.6.1920 ve městě Čóši
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eidži Okada

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Eidži Okada
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
22°08’
 
LunaLuna:
Býk
9°11’
 
MerkurMerkur:
Rak
11°37’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
16°33’
 
MarsMars:
Váhy
22°13’
 
JupiterJupiter:
Lev
14°48’
 
SaturnSaturn:
Panna
6°00’
 
UranUran:
Ryby
5°40’
R
NeptunNeptun:
Lev
9°32’
 
PlutoPluto:
Rak
6°53’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
13°40’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
26°17’
 
CheirónCheirón:
Beran
10°05’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Lev Lvu
ukázat kalendář »