Elijah Wood wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Elijah Wood
(Elijah Jordan Wood)

Pohlaví:
Muž
Narození:
29.1. 1981 - 06:46h
Místo:
Cedar Rapids, Iowa
Země:
Věk:
36 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Elijah Wood - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (XX)
Datum narození a čas (místní čas):
29.1.1981 - 06:46  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
29.1.1981 - 12:46  
US, Cedar Rapids:
42°0' s.š., 91°38' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Elijah Wood 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Elijah Wood
datum narození 29.1.1981
(herec, instagram)

Elijah Wood - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Trust
(2016) - Black Wings Has My Angel
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Made in Japan
(2015) - Poslední lovec čarodějnic
(2014) - 2014 MTV Movie Awards
(2014) - Boardwalk Hempire: The Rise and Fall of the Medical Kush Beach Club
(2014) - The Interweb
(2014) - Rozzářit hvězdy
(2014) - Over the Garden Wall (TV seriál)
(2014) - Cooties
(2013) - Setup, Punch
(2013) - Peter Panzerfaust (TV seriál)
(2013) - Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny
(2013) - Grand Piano
(2012) - Evening Urgant
(2012) - A Band Called Death
(2012) - Tron: Povstání (TV seriál)
(2012) - Revenge for Jolly!
(2012) - Ostrov pokladů
(2012) - Maniak
(2012) - Hobit: Neočekávaná cesta
(2012) - Comix from the Underground (TV seriál)
(2012) - Celeste a Jesse navždy
(2012) - All in for the 99%
(2011) - Nightmare Factory
(2011) - Wilfred (TV seriál)
(2011) - Happy Feet 2
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2011) - The Death and Return of Superman
(2011) - Boobie
(2010) - Conan
(2010) - Letecká válka
(2010) - Romantici
(2010) - Funny or Die uvádí... (TV seriál)
(2009) - The Heart Is a Drum Machine
(2009) - Číslo 9
(2009) - Beyond All Boundaries
(2008) - The Oxford Murders
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Den zlomu
(2006) - Paříži, miluji Tě
(2006) - Happy Feet
(2006) - Bobby
(2005) - Video Hits: Paula Abdul (hudební videoklip)
(2005) - Pán fanoušků: Společníci Prstenu
(2005) - Sin City - město hříchu
(2005) - Naprosto osvětleno
(2005) - Hooligans
(2004) - Polyphonic Spree: Light And Day (hudební videoklip)
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - A Look Inside 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind'
(2004) - Věčný svit neposkvrněné mysli
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - From Book to Script: Finding the Story
(2003) - Spy Kids 3-D: Game Over
(2003) - Pán prstenů: Návrat krále
(2002) - The Cranberries: The Best Videos 1992-2002 (hudební videoklip)
(2002) - Player$
(2002) - Scale
(2002) - Making the Movie
(2002) - The Making of 'The Lord of the Rings'
(2002) - A Day in the Life of a Hobbit
(2002) - Sladkých sedmnáct
(2002) - Prach a popel
(2002) - Pán prstenů: Dvě věže
(2002) - Dobrodružství Toma Palečka a Malenky
(2001) - Quest for the Ring
(2001) - Film o filmu: Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2001) - Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
(2000) - Řetěz bláznů
(1999) - Střípky vzpomínek
(1999) - Černá a bílá
(1998) - Seventeen: The Faces for Fall
(1998) - Fakulta
(1998) - Drtivý dopad
(1997) - Oliver Twist
(1997) - Ledová bouře
(1996) - Delfín Filip
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Všude dobře, doma nejlíp
(1994) - Strom snů
(1993) - Dobrý synek
(1993) - Dobrodružství Hucka Finna
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - The Witness
(1992) - Radio Flyer
(1992) - Navždy mladý
(1992) - Day-O
(1991) - Prázdniny v ráji
(1990) - Vražda mého otce
(1990) - Vnitřní záležitosti
(1990) - Avalon
(1989) - Paula Abdul: Straight Up
(1989) - Návrat do budoucnosti II

Elijah Wood - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Elijah Wood - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Kozorohu

Ascendent v Kozorohu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Kozorohu si musí nejprve uvědomit své dvě protikladné stránky. Jednou je poslušnost a poctivé plnění povinností. S energií je třeba obezřetně hospodařit, to vyžaduje kázeň a sebeovládání. Musí dosáhnout nějakého společenského ocenění a uznání. Druhou stranou je schopnost organizovat praktické záležitosti a dosahovat svých cílů a také schopnost těšit se ze smyslových požitků.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.1.1981 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Elijah Wood 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Elijah Wood - herec

se narodil 29.1.1981 ve městě Cedar Rapids, Iowa, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Elijah Wood

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Elijah Wood
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
9°32’
1
 
LunaLuna:
Štír
24°16’
10
 
MerkurMerkur:
Vodnář
27°14’
1
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
22°50’
12
 
MarsMars:
Vodnář
23°20’
1
 
JupiterJupiter:
Váhy
10°21’
8
R
SaturnSaturn:
Váhy
9°40’
8
R
UranUran:
Štír
29°34’
10
 
NeptunNeptun:
Střelec
23°59’
11
 
PlutoPluto:
Váhy
24°20’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°00’
7
R
Černá LunaLilith:
Štír
3°24’
9
 
CheirónCheirón:
Býk
13°25’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
11°43’
2
Domy:
Kozoroh
26°27’
Rak
26°27’
2:
Ryby
13°15’
8:
Panna
13°15’
3:
Beran
22°59’
9:
Váhy
22°59’
Býk
20°58’
Štír
20°58’
5:
Blíženci
12°45’
Střelec
12°45’
6:
Rak
2°59’
Kozoroh
2°59’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
23°43’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
1°54’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »