Elvi Saarnio wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Elvi Saarnio
(Elvi Mathilda Heinonen)

Narození:
Místo:
Kotka
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:

Elvi Saarnio - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.5.1919 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Elvi Saarnio 2017, 2018 - Wikipedie info)

Elvi Saarnio - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - Pilkkuja ja pikkuhousuja
(1987) - Älä itke Iines
(1986) - Kirkko keskellä kylää (TV seriál)
(1986) - Kuutamoprinssi
(1985) - -30°C Aurinkoa etsimässä
(1984) - Kiihtyy, kiihtyy
(1982) - Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
(1981) - Prinsessa joka nukkui 100 vuotta
(1981) - Muistoja Elmosta
(1980) - Tosimiehiä (TV seriál)
(1980) - Suomalainen rakkaus (TV seriál)
(1980) - Neklidný plamen
(1980) - Lompakko
(1979) - Rakas peto (TV seriál)
(1978) - Tuntematon ystävä
(1976) - Maausko uus (TV seriál)
(1976) - Koivuharju (TV seriál)
(1975) - Sirkka ja Sakari (TV seriál)
(1974) - Solveigin laulu (TV seriál)
(1974) - Narri kartanon valtiaana
(1973) - Pohjantähti
(1973) - Herra Huu - jestapa jepulis penikat sipuliks
(1972) - Ubohá Marie
(1971) - Naisen kuviot
(1971) - Varo, autuas
(1971) - Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
(1970) - Teatterituokio: Vetelys
(1970) - Naisenkuvia
(1968) - Täällä Pohjantähden alla
(1968) - Jännitysnäytelmä: Murhaleikki
(1966) - Hanski (TV seriál)
(1963) - Me Tammelat (TV seriál)
(1961) - Minkkiturkki
(1958) - Nuori mylläri
(1958) - Niskavuoren naiset
(1958) - Asessorin naishuolet
(1957) - Vääpelin kauhu
(1956) - Tyttö lähtee kasarmiin
(1956) - Silja - nuorena nukkunut
(1956) - Muuan sulhasmies
(1955) - Tähtisilmä
(1955) - Poika eli kesäänsä
(1955) - Lain mukaan
(1955) - Kdo je bez viny
(1954) - Putkinotko
(1954) - Näkemiin Helena
(1954) - Morsiusseppele
(1954) - Laivaston monnit maissa
(1953) - 2 hauskaa vekkulia
(1953) - Saariston tyttö
(1953) - Miljonäärimonni
(1953) - Kuningas kulkureitten
(1953) - Kolmiapila
(1953) - Esikoismalja
(1952) - Suomalaistyttöjä Tukholmassa
(1952) - ...ja Helena soittaa
(1950) - Hallin Janne
(1949) - Vain kaksi tuntia
(1949) - Keittiökavaljeerit
(1948) - Läpi usvan
(1947) - Tuhottu nuoruus
(1939) - Vihtori ja Klaara
(1939) - Hätävara

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.5.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Elvi Saarnio 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 28.5.1919 ve městě Kotka
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Elvi Saarnio

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Elvi Saarnio
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
6°05’
 
LunaLuna:
Býk
21°16’
 
MerkurMerkur:
Býk
20°17’
 
VenušeVenuše:
Rak
17°53’
 
MarsMars:
Blíženci
1°29’
 
JupiterJupiter:
Rak
15°47’
 
SaturnSaturn:
Lev
22°23’
 
UranUran:
Ryby
1°39’
 
NeptunNeptun:
Lev
6°58’
 
PlutoPluto:
Rak
5°24’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
3°54’
R
Černá LunaLilith:
Štír
13°55’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°11’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, herec, scénárista

Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) spisovatel

Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) herečka

Česká republika Eduard Štorch
(*1878 - 1956) archeolog, pedagog a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »