Emily Watson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Emily Watson
(Emily Anita Watson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herečka

Emily Watson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.1.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Emily Watson 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Emily Watson
datum narození 14.1.1967
(herečka, instagram)

Emily Watson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - 33 Liberty Lane
(2017) - The Happy Prince
(2015) - The Secret Life of Marilyn Monroe (TV seriál)
(2015) - Molly Moonová
(2015) - Little Boy
(2015) - Garderobiér
(2015) - Everest
(2015) - A Song for Jenny
(2015) - A Royal Night Out
(2014) - Testament mládí
(2014) - Teorie všeho
(2013) - Zlodějka knih
(2013) - The Politician's Husband (TV seriál)
(2013) - Some Girl(s)
(2013) - Belle
(2012) - BAFTA Television Awards 2012
(2012) - Anna Karenina
(2011) - Vrahova důvěrnice
(2011) - Válečný kůň
(2010) - Prázdná kolébka
(2010) - Cemetery Junction
(2009) - Within the Whirlwind
(2009) - Duše Paula Giamattiho
(2008) - Synecdoche, New York
(2008) - Světlušky v zahradě
(2008) - Strom v srdci
(2007) - Já a moje příšera
(2006) - Voices from the Underworld
(2006) - Tim Burton: Dark vs. Light
(2006) - The Animators: The Breath of Life
(2006) - Miss Potter
(2006) - Křižák v džínách
(2005) - Where Words Prevail
(2005) - RSC Meets USA: Working Shakespeare
(2005) - Soumrak nad Jižní Afrikou
(2005) - Proposition
(2005) - Paralelní lži
(2005) - Mrtvá nevěsta Tima Burtona
(2004) - Život a smrt Petera Sellerse
(2004) - Hrdinové z říše Gaja
(2003) - A Director's Journey: The Making of 'Red Dragon'
(2003) - Blossoms & Blood
(2002) - RIP 2002
(2002) - Inside 'Red Dragon'
(2002) - Opilí láskou
(2002) - Equilibrium
(2002) - Červený drak
(2001) - The Making of 'Gosford Park'
(2001) - Gosford Park
(2000) - Film-Fest DVD: Issue 4 - Hawaii
(2000) - Trixie
(2000) - Lužinova obrana
(1999) - AFI's 100 Years... 100 Stars
(1999) - Cradle Will Rock
(1999) - Andělin popel
(1998) - Hilary a Jackie
(1997) - Tranceformer - A Portrait of Lars von Trier
(1997) - Mlýn na červené řece
(1997) - Metroland
(1997) - Boxer
(1996) - Prolomit vlny
(1994) - A Summer Day's Dream

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.1.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Emily Watson 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Emily Watson - herečka

se narodila 14.1.1967 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Emily Watson

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Emily Watson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
23°37’
 
LunaLuna:
Ryby
6°42’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
21°21’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
9°38’
 
MarsMars:
Váhy
20°06’
 
JupiterJupiter:
Lev
0°13’
R
SaturnSaturn:
Ryby
24°57’
 
UranUran:
Panna
24°19’
R
NeptunNeptun:
Štír
23°52’
 
PlutoPluto:
Panna
20°31’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
12°36’
R
Černá LunaLilith:
Beran
2°09’
 
CheirónCheirón:
Ryby
22°28’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, herec, scénárista

Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) spisovatel

Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) herečka

Česká republika Eduard Štorch
(*1878 - 1956) archeolog, pedagog a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »